özür dilerim haklısın. yani baya haklısın öyle gözüküyor. ama hatamı görüp kabul ediyorum. dediğim gibi sizinle bir sorunum yok benim. tekrar kjusura bakmayın. dediğim gibi duygusallaşmışım o zamanlar.
yani bir daha yapmam zaten böyle bir şeyi aşikar bu. ben de çirkin tepki verdiğimi fazlasıyla kabul ediyorum en azından yanlış kişiye hakedenden ziyade. özür dileyerek af diliyorum bunlar için.Ayrilirken cirkinlesen sevgili modeli bu. Hadi benimle çok bir samimiyetin yoktu delfi burada seni dinleyen insandı. Sırf seni bize karşı savunması gerektiğini düşündüğünden kıza yüklenmissin. Şimdi sen özür de dilesen sevdiğimden destek bekledim desen yarın ters bir şey olduğunda yine Allah senin başına da versin sende yaşa vs başlayacaksin
o benim mesajıma dalga geçer gibi gülşüp dalga geçtiği için yazdım yoksa durıup dururken değil. yani niye benle hala uğraşıyor diye merak ederek yazmıştım.Bugün cemosa ilk yazan sendin shine
Emoji selbest canım avgzvxgxgxo benim mesajıma dalga geçer gibi gülşüp dalga geçtiği için yazdım yoksa durıup dururken değil. yani niye benle hala uğraşıyor diye merak ederek yazmıştım.
cemoos bitirelim mi bu işi ne yapmam gerekiyor benimla uğraşmaman için? söyle lütfen. rahat kalalım ikimiz de?Emoji selbest canım avgzvxgxgx
Ettigin beddualar ,hakaretler ve arkadan konuşmaların için özür dile shine.cemoos bitirelim mi bu işi ne yapmam gerekiyor benimla uğraşmaman için? söyle lütfen. rahat kalalım ikimiz de?
:):) haklısın choco. öyle bir dönemimdi hayatımda maalesef. dediğim gibi sen ne desen haklısın yani bana hiç bir zararın olmadı aksine desteğin oldu hep. hiç bir zaman da çirkinleşmedin. olgun ve anlayışlı bir insansın.teşekkür ediyorum.
sana bir takıntım yok ki benim. yani tartışmak senle bile istemiyorum yani burada. sen bu grupta şuan çok dahil değilsin bırakalım da belki bana bi yararı olur ya da benim insanlara burada desteğğim olur. yani benim amacım buydu bugün bu ilk mesajı atarken başka bir şey değil.Ettigin beddualar ,hakaretler ve arkadan konuşmaların için özür dile shine.
Ve lütfen bu topige ve bana olan takintini bırak başka yerde devam et bitirelim bu işi uyarsa sana
Diyet topigindeyiz burhan gagzgzgxgxggx
Ben burada suandan itibaren full aktif şekilde devam ediyorum shine agzgxghxhxsana bir takıntım yok ki benim. yani tartışmak senle bile istemiyorum yani burada. sen bu grupta şuan çok dahil değilsin bırakalım da belki bana bi yararı olur ya da benim insanlara burada desteğğim olur. yani benim amacım buydu bugün bu ilk mesajı atarken başka bir şey değil.
Cezalısın fight bitene kadar şınav çekPardon hanımlar
gel birlikte zayıflarken kapışalım daha güzel olur ne dersin?Ben burada suandan itibaren full aktif şekilde devam ediyorum shine agzgxghxhx
Tabii ki hayır bence kendine topic acmalisin takip oluruz aggzhzhxgxgel birlikte zayıflarken kapışalım daha güzel olur ne dersin?
Tövbeeeegel birlikte zayıflarken kapışalım daha güzel olur ne dersin?
neyse uzlaşmaya varmak bile istemiyorsun. ama bana haksızlık yaptın bunu lütfen kabul et. kabul etmesen de artık benle ilgili mesaj atmamanı rica ediyorum.Tabii ki hayır bence kendine topic acmalisin takip oluruz aggzhzhxgx
Mayonez selbest olur cezalar senin kafana göre olur belki bir gün bende gelir grubuna girmek için izin isterim
2 uyarı aldın diskalifiye ettim kabul ediyorum daha ne diyeyim agzhxhxhneyse uzlaşmaya varmak bile istemiyorsun. ama bana haksızlık yaptın bunu lütfen kabul et. kabul etmesen de artık benle ilgili mesaj atmamanı rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?