40 dk Spor bayağı iyi. Menü de iyi aslında ama acıkınca kuruyemişe gitmiş elin. Orada aslında 1 meyveyle kurtarabilirsin. Yoğurt olabilir.11:00 zeytin yağlı iki yumurta kaşar peyniri 3 küçük dilim
Ara öğün meyve tabağı elma portakal sonra tarçınlı su
Öğle yemeği yok akşam yemeğinde fırında patates kırımızı et yağsız kısmından yemem gerektiği için yedim kırmızı etle hiç aram da yok oysa ki 40 dk spor aralıklı olarak
2 lt su
Çok geçmiş olsun, inşallah şimdi iyidir.İyi geceler kızlar
Oğlum küçük bir kaza geçirdi hastanedeyim tüm gün yeni geldim. Çok kötü hissediyorum gerçekten.
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim ekmeğe tost
Başkada bişey yemedim
Chocolita
Afiyet olsunHello iyi aksamlar
Menum
Öğlen 13.30
Sütlü yulaf lapası yarım muz ve yarım elma doğranmış.
Akşam 20.00
kahvaltı konsepti yaptık
Biberli yumurta
Peynir zeytin salatalık çilek hindi füme 2 dilim ekmek
Bu aralar ortalama adım sayım 4000-4500 gibi fazlasına vakti. Olmuyorsabah tartıldım iyi gidiyorum en azından kilo almamışım diyebilirim. Yarın misafirim gelecek yatılı arkadasım. Muhtemelen felekten gece çalarız. Cumartesi sabahına şiş kalkıvsm gibi duruyo
Teşekkür ederim iyi şuan çok şükürÇok geçmiş olsun, inşallah şimdi iyidir.
İşte kuru yemiş bugünü bozdu ne yapsak cezamı verseniz ne40 dk Spor bayağı iyi. Menü de iyi aslında ama acıkınca kuruyemişe gitmiş elin. Orada aslında 1 meyveyle kurtarabilirsin. Yoğurt olabilir.
Leslie olur spor dans halay açığım hespsine yürüyüş zor bugün ne kadar yürüdüm atsam mıİşte kuru yemiş bugünü bozdu ne yapsak cezamı verseniz ne
Yaptığın sporları adımları hep buraya gönder canım. Sen nasıl görünce motive oluyorsun biz de senden görüp motive olalımLeslie olur spor dans halay açığım hespsine yürüyüş zor bugün ne kadar yürüdüm atsam mı
Olur atarimda da öyle kafada ne geldiyse özel bir adı yok mesela şuan uykum gelmiyor kulaklıkla hareketli şarkı son ses dans halay ne gelirse artık şekil alacam bakalım kaç dk sürerYaptığın sporları adımları hep buraya gönder canım. Sen nasıl görünce motive oluyorsun biz de senden görüp motive olalim
Oh en güzeli. Ne adımlar atıyorum, dansla attığım teri asla atamıyorum. Çok iyi kardiyo egzersizidirOlur atarimda da öyle kafada ne geldiyse özel bir adı yok mesela şuan uykum gelmiyor kulaklıkla hareketli şarkı son ses dans halay ne gelirse artık şekil alacam bakalım kaç dk sürer
PRP tedavisinin faydasını görmene çok sevindim canım. Çok geçmiş olsun.Ben de doğumdan sonra yürüyemez hale gelmiştim . Romatizma var iki dizimde de .birden oluştu . Hani kanını alıp beyaz kanı yeniden enjekte edıyorlar ya PRP mi ne üç seans ondan yaptırdım . Sonra yavaş yavaş kendiliğinden düzeldi arada bir hissediyorum ama eskiye göre daha iyiyim . Merdiven çıkamıyordum .
Böyle geziyorsunuz özeniyorum valla dışarı çıkamıyorum anksiyete gibi bir şey kazadan bu yana araba korkusu yol korkusu hastahane vb...Allah daim etsin keyfilerinizi
Evet canım, bu arkadaşımı yılda bir kere görebiliyorum genelde.Arkadaşlarla her zaman ortam olmuyor arada yapılabilir delficim güzel zaman geçirmişsin. Sürekli çıksanız evet bir noktada kemer sıkmak gerekir
Menu gayet guzel afiyet olsun.11:00 zeytin yağlı iki yumurta kaşar peyniri 3 küçük dilim
Ara öğün meyve tabağı elma portakal sonra tarçınlı su
Öğle yemeği yok akşam yemeğinde fırında patates kırımızı et yağsız kısmından yemem gerektiği için yedim kırmızı etle hiç aram da yok oysa ki 40 dk spor aralıklı olarak
2 lt su
Ay süperChatcpt ye sordum
Detoks gibi bir menü hazırladı sizinle de paylaşayım
Sabah ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik ( kıvırcık salatalık Maydanoz limonlu )
Çiğ badem 5 Adet
Yağsız sebze ( kabak, pırasa ıspanak, brokoli, yeşil fasulye, karnabahar)
1 kase yoğurt
Salata yağsız limonlu
1 kivi ya da kefir
Izgara tavuk (120 gr göğüs)
1 tabak mercimek çorbası
Salata
2 kaşık yoğurt
Her gün egzersiz 45 dk
2.5 litre su
Yağ protein karbonhidrat dengeli ve az kalorili. 13 gün bunu yapmayı düşünüyorum. Cumartesi görümcemler de yemeğe gelecek. Bir geçsin kendime özel alışveriş yapıcam
Kız ben bunları hergun yesem kilo alırım masallah toplam kaç kalori imiş bu yazdığı menü?Chatcpt ye sordum
Detoks gibi bir menü hazırladı sizinle de paylaşayım
Sabah ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik ( kıvırcık salatalık Maydanoz limonlu )
Çiğ badem 5 Adet
Yağsız sebze ( kabak, pırasa ıspanak, brokoli, yeşil fasulye, karnabahar)
1 kase yoğurt
Salata yağsız limonlu
1 kivi ya da kefir
Izgara tavuk (120 gr göğüs)
1 tabak mercimek çorbası
Salata
2 kaşık yoğurt
Her gün egzersiz 45 dk
2.5 litre su
Yağ protein karbonhidrat dengeli ve az kalorili. 13 gün bunu yapmayı düşünüyorum. Cumartesi görümcemler de yemeğe gelecek. Bir geçsin kendime özel alışveriş yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?