Off ya ev kazası gerçekten çok zor ve bir anda oluyor verilmis sadakaniz varmış gözüne yuzune görünen bir yerine de batabilirdi
Allah korumuş
Oy bununla gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusunÇok şükür Dün ameliyata gerek kalmadan diktiler de şu an iyi Teşekkür ederim canım
Sağ ol canım sana da geçmiş olsun vallahi elim ayağım boşaldı ya gerçekten öyle evladı elini ufak bir şey oldu mu İnsanın eli kolu bağlanıyor
Teşekkür ederim canım
Damağına oyuncak saplandı Allah'tan çok sivri bir şey değildi ama yardı orayı dikmek için ameliyat dediler de çok şükür lokal anestezi ile dikebildiler
Oy bununla gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Geçmiş olsunİyi geceler kızlar
Oğlum küçük bir kaza geçirdi hastanedeyim tüm gün yeni geldim. Çok kötü hissediyorum gerçekten.
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim ekmeğe tost
Başkada bişey yemedim
Chocolita
Tesekkur ederimm
Tesekkur ederimmHayırlı olsun canım yeni işin. Sen yaparsın evden hafif hafif yapar götürürsün
Geçmiş olsun kötü bişey yoktur inşallahİyi geceler kızlar
Oğlum küçük bir kaza geçirdi hastanedeyim tüm gün yeni geldim. Çok kötü hissediyorum gerçekten.
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim ekmeğe tost
Başkada bişey yemedim
Chocolita
Nasıl istersen canım inşallah hedefine ulaşırsınKızlar ben gruptan ayrılıyorum benim için motive edici olmadı o yüzde girmek istemistim her gün menü yazmak da zor geliyor sizlere başarılar diliyorumChocolita
Vay delfi senin böyle güzel adım attığını görünce seviniyorum valla. Dizinden rahatsızdın şimdi nasılsınMerhabalar
17 Nisan,Perşembe günü,
Kahvaltıda, 1 haşlanmış yumurta,1 dilim kaşar,6 yeşil zeytin,1 tatlı kaşığı bal,1 dilim ekmek yedim.
Arada 2 fincan sade sütlü Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde, lahmacun yedim, ayran içtim. 1 adet hamurişi tatlı yedim maalesef.
Gün içinde bir arkadaşımla 45 dakika tempolu uzun mesafe yürüdük.
Adımlarım 8149
Chocolita
Su:1,5 lt. içtim.
İyi akşamlar herkese.
Eki Görüntüle 3578476
Menü çok güzel. İnşallah misafirlerimi atlatayım bende atıcam böyle
Çok teşekkür ederim canım senin de yeni işin hayırlı olsunGeçmiş olsun
Teşekkür ederim canım damağa dikildi şu an iyi gibi yarın kontrole gideceğizGeçmiş olsun kötü bişey yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?