Çok geçmiş olsun acil şifalar inşallahÇok teşekkür ederim canım senin de yeni işin hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım damağa dikildi şu an iyi gibi yarın kontrole gideceğiz
Evet canım biraz öyle. Evde durmuyorum günlük kütüphaneye gidiyorum yiyecek seçeneği kısıtlı dışarda sürekli evde hazirlayamiyorum hergun diyet dışı yazıp insanların da motivasyonunu düşürmek istemiyorum. Sen grubu çok güzel yonetiyorsun kontroller hiç aksamiyor hem günlük işlere hem buraya yetişmek çok zor. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırızNasıl istersen canım inşallah hedefine ulaşırsınbelki bu sınav süreciyle de ilgilidir
Topikteki sessizlik konusunda yazmak istiyorum. Bende sıkça yazılsın sürekli aktif hareketli bir ortam olsun isterdim ama malum durumda hayat telaşı diyebiliyorum. İş hayatı olanlar çocuklular benim gibi misafiri olanlar. Hastane işi olanlar vs. Allah işlerimizi kolaylaştırsın inşallah
Bazı topiklerde günlük mesaj limiti görmüştüm. Ben kimseyi mecbur tutmak istemedim. Sadece akşam menü için bakılması yeterli. Günün sonunda kendimiz için yaptıklarımızı yazmak için 5 dk. Tabi bazen aktif olanlar konuşur birbirine tavsiye verir. Umarım herkes mutludur
Tabanı rahat spor ayakkabısı ve topuk dikeni tabanlığı ile yürürken daha rahatım; merdiven çıkarken veya kaldırımdan çıkarken canım yanıyor.Vay delfi senin böyle güzel adım attığını görünce seviniyorum valla. Dizinden rahatsızdın şimdi nasılsın
Bence bugün menün gayet güzel canım11:00 zeytin yağlı iki yumurta kaşar peyniri 3 küçük dilim
Ara öğün meyve tabağı elma portakal sonra tarçınlı su
Öğle yemeği yok akşam yemeğinde fırında patates kırımızı et yağsız kısmından yemem gerektiği için yedim kırmızı etle hiç aram da yok oysa ki 40 dk spor aralıklı olarak
2 lt su
Amin canımÇok geçmiş olsun acil şifalar inşallah
Ben de doğumdan sonra yürüyemez hale gelmiştim . Romatizma var iki dizimde de .birden oluştu . Hani kanını alıp beyaz kanı yeniden enjekte edıyorlar ya PRP mi ne üç seans ondan yaptırdım . Sonra yavaş yavaş kendiliğinden düzeldi arada bir hissediyorum ama eskiye göre daha iyiyim . Merdiven çıkamıyordum .Tabanı rahat spor ayakkabısı ve topuk dikeni tabanlığı ile yürürken daha rahatım; merdiven çıkarken veya kaldırımdan çıkarken canım yanıyor.
Danıştığım bir başka ortopedist kilo vermemin iyi olacağını söyledi. "Yüksek tibial osteotomi ameliyatını hasta kilo vermeden yapmak istemeyiz.Kilo verince dizindeki şikayetler devam ediyor mu bakarız, ona göre gerekliyse ameliyat ederiz." dedi.
Ama benim gibi 100'lü kilolardaki kişilerin parklarda vs bulunan özel yürüyüş yollarında yürümesi daha iyiymiş. Yoksa stres kırığı olabiliyormuş kilodan kaynaklı. Bunu da gittiğim başka bir ortopedist söylemiş idiChocolita
Kilo verdikçe daha iyi olacağım inşallah.Sağolasın.
Diyet dışı cezası kalktı canım. Burada kural olarak beklemiyorum. Çocuk nasıl olduKızlar ben bugün diyet dışı yaptım inşallah etmeye hafta mı yememişimdir ama çocuğa bakacağız diye dışarıda yedik O yüzden ben menü yazmıyorum Cezamı da müsait bir zamanda yaparım olur muChocolita
Arkadaşlarla her zaman ortam olmuyor arada yapılabilir delficim güzel zaman geçirmişsin. Sürekli çıksanız evet bir noktada kemer sıkmak gerekirBugün yurtdışında yaşayan yakın bir üniversite arkadaşımla buluştuk. Kahve içtik bir başka yakın arkadaşımızla beraber.
Bir süreliğine Türkiye'ye gelmişti. Yurtdışında çok özlediğini söyledi, akşam yemeği için kebapçıya gitmeyi kararlaştırdık. Oturduğumuz cafeden yemek yiyeceğimiz yere kadar 45 dakika tempolu yürüdük.
Yemeğimizi yedik. Sonrasında diyetdışı olmayaydı çok iyi olacaktı;ama canımız sağolsun diyeyim. Arkadaşım çok mutlu oldu, bu da beni mutlu etti. "Diyetteyim, yiyemem" deseydim, o da tatlı yemezdi, öyle ince düşünceliChocolita
Ödem yapar. Çiğ kuruyemiş yesen daha iyi olurKızlar yer fıstığı baharatlı bir avuç birde tuzlu kavrulmuş nohut iki avuç bana kilo katkısı ne olur sizce
Böyle geziyorsunuz özeniyorum valla dışarı çıkamıyorum anksiyete gibi bir şey kazadan bu yana araba korkusu yol korkusu hastahane vb...Allah daim etsin keyfileriniziBugün yurtdışında yaşayan yakın bir üniversite arkadaşımla buluştuk. Kahve içtik bir başka yakın arkadaşımızla beraber.
Bir süreliğine Türkiye'ye gelmişti. Yurtdışında çok özlediğini söyledi, akşam yemeği için kebapçıya gitmeyi kararlaştırdık. Oturduğumuz cafeden yemek yiyeceğimiz yere kadar 45 dakika tempolu yürüdük.
Yemeğimizi yedik. Sonrasında diyetdışı olmayaydı çok iyi olacaktı;ama canımız sağolsun diyeyim. Arkadaşım çok mutlu oldu, bu da beni mutlu etti. "Diyetteyim, yiyemem" deseydim, o da tatlı yemezdi, öyle ince düşünceliChocolita
Aç uyumak gibisi yokSelam kızlar,
Sabah kızımın pankekinden bir kaç küçük parça yedim
Öğlen bir dilim cevizli ekmek
Ara öğünde ağzına bir avuç kuruyemiş attım
Akşam bir küçük tabak biber dolması
Adım 11.2 K
Açım hala ama yemiycem
Galiba onuda yemiyorum artık şu saatten sonraÖdem yapar. Çiğ kuruyemiş yesen daha iyi olur
Diyet dışı cezası kalktı canım. Burada kural olarak beklemiyorum. Çocuk nasıl oldu
Esmusum geri dönmüşİyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah birkaç patates zeytin peynir bir dilim ekmek
Türk kahvesi maden suyu
Öğlen kuru patlıcan kabak yoğurtlu
Akşam 2 dilim ekmek tavuk sote yeşillik Suyumu içtimChocolita
Hayırlı sonuçlar olsunOlsun ben yapacağım. Motive ediyor beni mutlu oluyorum. Çocuk iyi hatırlarsan beyninde kist vardı hem onun için hemde dikişlerinin kontrolü için yarın hastanede olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?