Çok geçmiş olsun şuan nasıl bişey yoktur inşallahİyi geceler kızlar
Oğlum küçük bir kaza geçirdi hastanedeyim tüm gün yeni geldim. Çok kötü hissediyorum gerçekten.
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim ekmeğe tost
Başkada bişey yemedim
Chocolita
Çok geçmiş olsun canım dilerim ciddi birşeyi yoktur.Dün benim kucuk kızda okulda bilegini burkmus hastanede sardılar baglarını zedelemiş.Evlatlara en ufak birşey olunca annenin dünyayla bagı kopuyor resmen Rabbim kuzularımızı korusun insallahİyi geceler kızlar
Oğlum küçük bir kaza geçirdi hastanedeyim tüm gün yeni geldim. Çok kötü hissediyorum gerçekten.
Sabah
Başkada bişey yemedim
Chocolita
Geçmiş olsunİyi geceler kızlar
Sabah
Başkada bişey yemedim
Chocolita
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım dilerim ciddi birşeyi yoktur.Dün benim kucuk kızda okulda bilegini burkmus hastanede sardılar baglarını zedelemiş.Evlatlara en ufak birşey olunca annenin dünyayla bagı kopuyor resmen Rabbim kuzularımızı korusun insallah
ucanpayanda
Yeni işin sana hayırlı ugurlu olsun insallah canım
Çok geçmiş olsun neyi varİyi geceler kızlar
Sabah
Başkada bişey yemedim
Chocolita
Hayırlı olsun canım yeni işin. Sen yaparsın evden hafif hafif yapar götürürsünKızlar ben yeni bir işe başladım. İş yeri evime çok uzak olduğu için akşam yemeklerim çok daha geç olacak. Bir de ani bir başlangıc oldu bu hafta başı belli oldu hiç beklemediğim anda. Yemek yapamadım haftaiçi aksamları için. Bugun ilk gunum olduğu için işten de biraz geç çıktığım için 2şer lahmacun söyledik eşimle. Bakalım bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum hiç. Artık haftasonu haftaiçi yemek için yemek stoğu yaparımöğlen için tavuklu salata goturdum evden. Onu yedim. Spor yapacak vaktim olmadığına üzlüyorum en cok.
Günaydın delficim
Allh razı olsun canım daha iyi şükür
Çok geçmiş olsun şuan nasıl bişey yoktur inşallah
Sağ ol canım sana da geçmiş olsun vallahi elim ayağım boşaldı ya gerçekten öyle evladı elini ufak bir şey oldu mu İnsanın eli kolu bağlanıyorÇok geçmiş olsun canım dilerim ciddi birşeyi yoktur.Dün benim kucuk kızda okulda bilegini burkmus hastanede sardılar baglarını zedelemiş.Evlatlara en ufak birşey olunca annenin dünyayla bagı kopuyor resmen Rabbim kuzularımızı korusun insallah
ucanpayanda
Yeni işin sana hayırlı ugurlu olsun insallah canım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsun neyi var
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarÇok şükür Dün ameliyata gerek kalmadan diktiler de şu an iyi Teşekkür ederim canım
Sağ ol canım sana da geçmiş olsun vallahi elim ayağım boşaldı ya gerçekten öyle evladı elini ufak bir şey oldu mu İnsanın eli kolu bağlanıyor
Teşekkür ederim canım
Damağına oyuncak saplandı Allah'tan çok sivri bir şey değildi ama yardı orayı dikmek için ameliyat dediler de çok şükür lokal anestezi ile dikebildiler
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım acil şifalar
Off ya ev kazası gerçekten çok zor ve bir anda oluyor verilmis sadakaniz varmış gözüne yuzune görünen bir yerine de batabilirdiÇok şükür Dün ameliyata gerek kalmadan diktiler de şu an iyi Teşekkür ederim canım
Sağ ol canım sana da geçmiş olsun vallahi elim ayağım boşaldı ya gerçekten öyle evladı elini ufak bir şey oldu mu İnsanın eli kolu bağlanıyor
Teşekkür ederim canım
Damağına oyuncak saplandı Allah'tan çok sivri bir şey değildi ama yardı orayı dikmek için ameliyat dediler de çok şükür lokal anestezi ile dikebildiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?