Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

gelin kızlarr bende ilk gideceğim bayramda yeni açıldı çok met ettiler,,sıcacık havuz ve jakuziii ohhh misss

böyle bütün kemiklerin gevşer sen de ne güzel hissedersin kendini valla git bizim yerimize de keyfini çıkar jakuzide keyfini çıkarırken bizler gelelim aklına hemen çıkma bizim yerimi de keyif yapacağını hatırlat

söz aklımdasınız kızlar, gerçekten gevşemeye çok ihtiyacım var canımmm

plan da güzelmiş. sen de anne ile keyiftesin çok güzelll

güzel bir haftasonu olsun senin için arkadaşım.

tekürler canım benim,,,,,ay biri benim face me girmeye çalışmış hesabıma Allah Allah onunla uğraşıyorum hesap kitlenmiş

kızlar hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin. iyi haftasonları

pazartesi görüşürüzzzzz

kızlar görüşmek üzere

vefa sana iyi eğlenceler

genic sana ve bana kolay gele :)

işler bizi beklerr

Günaydın kızlarrr ..

günaydın kızlar
iyi haftalar

nasıldı hafta sonunuz bakemmmmmmm

günaydın kızlarrrrr iyi haftalar herkese;

benim bomba gibiydi süper geçti :)) sizlerin nasıl

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım ?

valla ben c.tesi iş, sonra bebek alışverişi, akşama kardeşimi görme, pazar da yemekli misafir ki saat 15.00 de geldiler.
amannnnn ölüyorum yorgunluktan bu hafta bitmez bana.

vefa benim yerime de keyif yaptın mı ?

oh oh oh maşallah
bende oğlanı verdim babasına beraber vakit geçirdiler alışvveriş yapmışlar
bende evde dinledim bol bol

bende tam gaz annemle gezdim,cumartesi günü alışveriş yaptık, bir çılgınlık yapıp bütün evin perdelerini salon hariç yeniledikkk:)))çok beğendimmm:))) annem sağolsun kızlar,bende güzel bir yemek ısmarladım anneciğime.pazar günü cıbıcıbı yaptık ohhhh bütün kemiklerim gevşedi yeminle,,,hepiniz için yaptımm keyifi canımm havuzda bol bol yüzdük,

hatta bu hafta sonu babam dönecek o gitmeden ailece gidielim diyoruz bir akşam saat 22,30 a kadar açıkmış termal tesis:))

ooooooohhhhhhhhhhhhhh süpermiş valla ailece keyif daha eğlenceli olur belki kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…