Eşimin bu durumu kafamı karıştırdı?

Ben düz hemşire ve asker biliyorum siz ne ima ettiniz anlamadım. Saçma bir cümle olmuş

Eşiniz baştan çirkin bir zihne sahipmiş. Aynı ortamda çalışınca ne oluyor. Eşim de iş yerinde çalışan kadınlar var. Bu durum beni rahatsız etmiyor.

Ayrıca pantolon olayına dayanarak söylüyorum eşiniz pisliğin teki.

İkiniz de karşı cinsle kafayı bozmuşsunuz. Sizinle çalışmak zorunda olan insanlara yazık. Bu ne saçma düşünce yapısı böyle. Gerçekten yazmadan duramadım. Daha neler yazmak isterdim ama..
Benim ilk başlarda düşüncem böyle değilde hala da değil ama zoruma gittiği ve haksızlığa uğradığım için böyle davranıyorum

Benim ilk başlarda düşüncem böyle değilde hala da değil ama zoruma gittiği ve haksızlığa uğradığım için böyle davranıyorum
Ama bu yanlışa yanlışla cevap vermek değil mi? Ayrıca eşin sapık gibi davranırsa tepki vermen çok normal. Yanında gezmeye utanır insan.

Eşime sonsuz güvendiğimden değil de hani dışarıda bir kadın görünce eşimin kaşı gözü oynuyor mu diye bakarım da pantolonuna bakmak da ne bilim hiç aklıma gelmez bu hangi seviye

Eşime sonsuz güvendiğimden değil de hani dışarıda bir kadın görünce eşimin kaşı gözü oynuyor mu diye bakarım da pantolonuna bakmak da ne bilim hiç aklıma gelmez bu hangi seviye
Alışveriş yaptıktan sonra poşetleri kaldırırken farkettim direkt oraya bakmadım zaten sonra hep böyle mi paranoya oluştu ve gerçekle yüzleştim oluyormuş

İşte bu kafamı karıştırıyor beni sevdiğini ve gözü benden başkasını görmediğini söyleyip cinsel olarak hiç bir şey hissetmemesi ve dışardada böyle davranması garip gerçekten bastırdığı duyguları var belki ailesel olarak muhafazakar ailede yetişmiş belki ondan
sevgi söylenmez, gösterilir çünkü.

İşte bu kafamı karıştırıyor beni sevdiğini ve gözü benden başkasını görmediğini söyleyip cinsel olarak hiç bir şey hissetmemesi ve dışardada böyle davranması garip gerçekten bastırdığı duyguları var belki ailesel olarak muhafazakar ailede yetişmiş belki ondan
Çok kolay değil mi davranışlar gerçeği sözler ise duyulmak isteneni yansıtır

Sorması ayıp o durumda olunca dışardan belli oluyor mu ya 😳 ben en çok buna şaşırdım ve takıldım

Eeee o zaman eşiniz “ bildiğimiz askerlerden “ !!!
Ben artık katlanamıyorsan ayrıl diyenlerdenim arkadaşım. Hiç değişir mi falan deme boşuna.

Bildigimiz hemsire asker ne demek bilmiyorum ama bu anlatilanlardan cikardigim tek sey kocanizin bildigimiz sapik olmasi adam sizi arzulamazken avm de kendi halinde yuruyen bir hemcinsinizi arzuluyor kendisi sapik oldugu icin isyerinizdekilerin de sapik oldugunu saniyor sizi darliyor, bu sapigi baba yaparken ne dusunuyordunuz bilmiyorum ama cidden bi yorumda dediginiz gibi adama muhtacliginiz yok ve hamilelik bile dinlemeden cekip gidecek durumunuz varsa bi sapikla evli kalmayin, kocaniz icinde insallah avm de gezen kadinlardan birinin kocasi da gorur sizin gordugunuzu temennisi icimden gecmedi degil

X