Eşimin asabiliği ve uykuya düşkünlüğü

Ben de nöbet tutarak çalıştım.inan ki göründüğünden daha kolay.dediğin gibi asil nobetli çalişanlar hak vermiş kadina.heralde bilmedikleri için çok büyük bir olaymış gibi geliyor millete.goründüğnden daha kolay.
ya ben kolay demiyorum da bir süre sonra bünye alışıyor ve insan 24 çalışınca zaten geriye kalan günü heba olsun istemiyor. tün günüm işte geçti zaten diğer günüm de komple uyuyarak geçmesin diyor. gece de uyku uyuyamayacak olan biri belki akşama kadar uyuyabilir fakat gece de uyunacak zaten.

ya ben kolay demiyorum da bir süre sonra bünye alışıyor ve insan 24 çalışınca zaten geriye kalan günü heba olsun istemiyor. tün günüm işte geçti zaten diğer günüm de komple uyuyarak geçmesin diyor. gece de uyku uyuyamayacak olan biri belki akşama kadar uyuyabilir fakat gece de uyunacak zaten.
En çok tabi uyuyacak normal diyenler de nöbetli çalışmayan kişiler.böyle söyleyince bilmedikleri için çok zor bir olay gibi geliyor demek ki.

Bazen hayata sizin gibi bakmak istiyorum ama gerçeklerden kacamiyorum.Adamin işini , yaşayacağı çevreyi en önemlisi kendini bilen kadın bu adamla evlenmezdi Tercihi bu yönde olmuş daha çevreyi tanıyıp uyum sağlamadan hop cocuk doğurmuş adam hep böyleymiş uykusunu alınca karısının , çocuğunun yanına gelip ilgileniyormuş.Erkekleri robot gibi görmeyin sürekli çalışan,az uyuyan ,sürekli ilgi açlığını gidermek konusunda usta bir adam olmayabilirler ( konu sahibin kocası leş ve sıkıntılı)Konu sahibi rüzgarda uçan yaprak gibi gelişine yaşadığı için maalesef bunları çekiyor.....
Erkek için de aynı şey geçerli diyorum işte.ikisi de sorumlu.

O zaman adam işte gelsi sabah 9 da yatsın.diğer sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyup sabah tekrar işe gitsin.siz iyi misiniz? Nöbetçi çalışan dünya kadar iş var.herkes böyle hayattan soyutlansaydi ne aile kalırdı ne sosyal hayat.
Okuduğunu anlamadığın için, sana cevap yazmayacağım.

Begenmedigin yorumumda erkeğin sorunlu olduğunu yazdım bence iki tarafta sorunlu,ama sen yorumlarında erkek 1 saat uyusa yeter gibi ifadeler kullanmişsin gerçeklerden çok uzak.....

Ne erkek bir saat uyursa yeter diye sana cevap mı yazmış ahahahaha.

Boşver.

Hamilelikte ve öncesinde bir sorun yoktu çocuk doğduktan sonra ben psikolojik olarak çok yıprandım tek başıma hiç bilmediğim şehirde büyütüyorum çocuktan sonra ben asabileştim ve daha çok tartışma çıkar oldu
Siz her şeyi alttan alırken, anlayış gösterirken çok iyi anlaşıyor olmanız ilişkinizin ve eşinizin iyi olduğunu göstermez.

Uykudan uyandırıldığı için sinir krizi geçiren insanlar olgunlaşmamış ergenlerdir.
Diğer yandan bir döngüsü olur insanın mesela gece vardiyasında çalışıyorsan geldiğinde elli kere kalkmak yerine kahvaltını eder biraz vakit geçirir yatarsın 8 saat uyursun. Akşam kalkar yemeğini yer vakit geçirir işine gidersin. Bu döngüye de evdeki herkesin anlayış göstermesi lazım. Ama tüm free saatlerde uyuyorsa kişi bu problem maalesef, normal değil. Çok uyuyan insanları sevmiyorum ben.

öncelikle şiddetle alakalı kısımlara bir yorum yapmayacağım
sen gidip adama vurmuşsun o da karşılık vermiş
kimse kusura bakmasın ama bana şu an kadın veya erkek farketmez birisi vursa 2 misli dayakla karşılık veririm
o yüzden kimse kimseye gidip vurmasın saçma sapan.

adamın bir gün uyumak isteyeceği tutmuş, belli ki ekstra yorgun hissediyordu. sen gitmişsin yemek bilmem ne diyerek uyandırmışsın
adamı savunmuyorum ama hata sende. çok açık bir şekilde sende.
adama ne kadar uykunun yeteceğine sen karar veremezsin.
ayrıca askeri personelle evlenmenin bir sürü dezavantajı var. nöbeti, asabiyeti, tayin durumları, şusu busu, çevresi hepsi paket halinde geliyor
sen de daha iyisini bulamamışsın ki bir askerle evlenmişsin. bu hayattan memnun değilsen boşan o zaman ne diyim

Bana değilde ortaya yazmış erkek 24 saatlik nöbetten sonra 1-2 saat uyusa dipçik gibi olurmuş 🤔🤔🤔
Çok ilginç bir karakter.
İnan ki çok adaletli bir insanım…
Evet kadınlar pozitif ayrımdan yararlanmalı.

Fakat şu bir saat uyku erkeğe yeter mantığında biri ile oğlum evlense… Elinden geleni ardına koymam.

Belki adam o gün çok uyumak istedi, bedeni çok yorgundu ya da iş yerinde problem yaşadı stresliydi uyumak istedi vs vs.

Konu sahibi 5-6 saat yeter deyip uyandırır, biri 1 saat uyku yeter diye cevap yazar.
Siz kimsiniz nesiniz.Evinize ne gibi bi katmadeğer sağlıyorsunuz diye sorsalar ne diyecekler.
Bir erkeğe 1 saat uyku yeter yazan kişi bende hiç uyumamayı hak ediyor.

Hayır konu sahibi ortalığın altını üstüne getirmiş. Sonra böyle şeyle.
Evet yaşanan doğru değil ama konu oralara nasıl geldi diye de sormak gerekiyor.

Çok ilginç bir karakter.
İnan ki çok adaletli bir insanım…
Evet kadınlar pozitif ayrımdan yararlanmalı.

Fakat şu bir saat uyku erkeğe yeter mantığında biri ile oğlum evlense… Elinden geleni ardına koymam.

Belki adam o gün çok uyumak istedi, bedeni çok yorgundu ya da iş yerinde problem yaşadı stresliydi uyumak istedi vs vs.

Konu sahibi 5-6 saat yeter deyip uyandırır, biri 1 saat uyku yeter diye cevap yazar.
Siz kimsiniz nesiniz.Evinize ne gibi bi katmadeğer sağlıyorsunuz diye sorsalar ne diyecekler.
Bir erkeğe 1 saat uyku yeter yazan kişi bende hiç uyumamayı hak ediyor.

Hayır konu sahibi ortalığın altını üstüne getirmiş. Sonra böyle şeyle.
Evet yaşanan doğru değil ama konu oralara nasıl geldi diye de sormak gerekiyor.
Burada hemcinslerimi sonuna kadar savunurum ama böylesini değil.Benim de iki oğlum var 24:saat nöbet tutup eve yorgun argın gelince birde eşinin bencilligine maruz kalırlarsa benim de tepkim olur.(Konu sahibinin eşinin karakteri çok kötü ve adam ekonomik şiddet uyguluyor o konu ayrı)

X