bir türk kahvesi yapayım kendime geliyorum kızlar
aynen öyle canım,gece neşesi rengi yerine geldi ya dünyalar benim oldu resmen ya,birde amcalara yemeğe davetliydik,annemler k.validemleri gönderdim siz gidin çocuk düzelirse biz geliriz diye,biz geç gittik yemeğe,kayınvalidemin eltisi süper bir sofra hazırlamış kayınvalideme kapak olsun
kıyamam ben ona canım benim ya. şimdi nasıl durumu ? ishal mi peki ? hem alttan hem üsttense bol sıvı alması lazım.
işte anlamıyorlar çocuklarla kaliteli vakit geçirmek diye bir şey gerçekten var.
yani çocuğa alınan hediyeler her istediğini yapmalar değil olay.
bir türk kahvesi yapayım kendime geliyorum kızlar
genic doğru söylemişş :)
böyle sofraları çok göremiyoruz maalesef falan deseydinn :)
ohhh yarasın genic
ben türk kahvesine çok düşkündümm
hamile olduğumu öğrenince tamamen bıraktım
artık nadiren içiyorumm
ayyy benimde canım çektiii((
dedim emek etmişsin çok teşekkür ederiz yengecim verdiğin değer kıymet için dedim, bu kıymet karşılıklı emin olun sizde benim ve ailem için çok değerlisiniz dedim:))
çok şükür şimdi iyi aradım yavrumu hafif ateşi varmış ishal kusma geçti yok ,yine karnı ağrıyormuş gitmek istemiyormuş tuvalete ,nasıl alışacak bu çocuk sapıttım vallahi ya
ayyy benimde canım çektiii((
dedim emek etmişsin çok teşekkür ederiz yengecim verdiğin değer kıymet için dedim, bu kıymet karşılıklı emin olun sizde benim ve ailem için çok değerlisiniz dedim:))
benimde vazgeçilmezim o. ilkinde de bırakmamıştım günde bir tane içiyorum.
doktoruma da sordum okeyi aldım ve tabii devam. zaafım var resmen kokusuna
çok şükür şimdi iyi aradım yavrumu hafif ateşi varmış ishal kusma geçti yok ,yine karnı ağrıyormuş gitmek istemiyormuş tuvalete ,nasıl alışacak bu çocuk sapıttım vallahi ya
türk kahvesi için özel makine almıştım
Arçelik telve
iş yerinde de var bizim ama eski heycanım yok ona karşı :)
malaesef zamanla alışacak
ay neye elimizi atsak zaman çarpıyor
inşallah anlar canım
kız senin kayınvalide anlar inşallah. sen deseydin ya yengecim herşey çok güzel çok zahmet etmişsiniz ellerinize sağlık falan
gibi şeyler o zaman seninkinin renginden anlardın
dedim dedim:)))bebek mevzusu açtılar,,,büyükbabanne kızım olsun bi tane daha diyor,annem zorlanıyor çocuk büyüsün diyor,çalışlsınn diyo,kayınvalidem evin borcunu bitirsin öle yapsın çocuğa da kendi baksın çalışmasın diyo,her kafadan bir ses,annecimde çalışsın işi bırakmasın yarın birgün emekliliği için önemli diyor,valla bana sorarsanız sorduğunuz felanda yok ama dedim,ben bu şekilde ikinci çocuğu bile düşünmüyorum,işten çıkmayıda düşünmüyorum iş yeri beni çıkartmadığı sürece dedim,kayınvalidem hemen atladı tek çocuk olurmu felan diye,,bakarsanız belki düşünürüm ozaman bi gelsin dedimm tıkk yok
ahahahaaaaaaaaaa verdiğin cevap süper olmuş. amannnnn ne güldüm ne güldüm kız var ya işte tam zamanında söylemişsin.
hem yap hem de bak ohhhh ne ala memleket. onun demesi lazım kızım sen yap biri büyüdü ona da bakar büyütürüz bir şekilde
sen işini bırakma gün günden kötüye gidiyor en azından emekliliğinizde kimseye muhtaç olmayın ama nerdeeeeeeeeeeee
şimdi herkesin içinde anlamıştır herhalde
tamamen katılyorummm
maddi destek istemiyoruz sonuçta kimseden
biz çalışıp kazanmaya kimseye muhtaç olmamaya çalışıyoruz
oğulları çok yıpranmasın diyoruz
ama anlayan nerdeeeeeeee
ahahahaaaaaaaaaa verdiğin cevap süper olmuş. amannnnn ne güldüm ne güldüm kız var ya işte tam zamanında söylemişsin.
hem yap hem de bak ohhhh ne ala memleket. onun demesi lazım kızım sen yap biri büyüdü ona da bakar büyütürüz bir şekilde
sen işini bırakma gün günden kötüye gidiyor en azından emekliliğinizde kimseye muhtaç olmayın ama nerdeeeeeeeeeeee
şimdi herkesin içinde anlamıştır herhalde
tamamen katılyorummm
maddi destek istemiyoruz sonuçta kimseden
biz çalışıp kazanmaya kimseye muhtaç olmamaya çalışıyoruz
oğulları çok yıpranmasın diyoruz
ama anlayan nerdeeeeeeee
akşam annemde eve gelince senin neden çalışmanı istemiyorlar kızım diyor, neden olacak dedim rahatlıklarından tembelliklerinden ,hata kaza konuşmayayım annne yapmicam işten beni çıkartmadıkları sürece, ben düşünmüyorum dedim, kayınvalidem çok tembel biri dün orada uykum geldi diye sen git eltisinin yatak odasına yatağına uzan kimseye haber verme 15 dk sonra çıktı geldi,bide marifet gibi söylüyorr
akşam annemde eve gelince senin neden çalışmanı istemiyorlar kızım diyor, neden olacak dedim rahatlıklarından tembelliklerinden ,hata kaza konuşmayayım annne yapmicam işten beni çıkartmadıkları sürece, ben düşünmüyorum dedim, kayınvalidem çok tembel biri dün orada uykum geldi diye sen git eltisinin yatak odasına yatağına uzan kimseye haber verme 15 dk sonra çıktı geldi,bide marifet gibi söylüyorr
anlayan yok malesff,ben çalışmasaydım biraz tutumlu bir kadın olmasaydım kirada oturur sürünürdük , şuan satsam evim 185 milyar 6 yıllık evliyim takdir edeceğine all işte geri kafalılar