Eşimin bu durumu kafamı karıştırdı?

sevgi söylenmez, gösterilir çünkü.
Bu yorumun alnından öpüyorum.Kadinlarin çoğu iki seviyorum aşkım lafına tav oluyor Adam kısıtlıyor, küsüyor,şiddet uyguluyor, başkalarının lafına bakıp kadını kırıyor, yargılıyor, eleştiriyor ama seviyorum deyince Haaa tmm o beni seviyor!!!! B.k seviyor sevgi gösterilen hissettirilen bir şeydir o duyguya karşıdakini sarıp sarmalar.....

Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında yorum yapmanızı istiyorum 1 buçuk senedir evliyim eşimle kıskançlık konusunda aşırı tartışmalar yaşadık sevgili döneminde haksız şekilde yapılan suçlamalara maruz kaldım kendim hemşireyim eşim de asker ne ben onun bildiği hemşirelerdenim ne de o bildiğimiz askerlerden böyle yazmamın sebebi de 2 meslek grubunda farklı algılar var toplum içinde ondan dolayı
İlk tanıştığımız zamanlarda eşimin iş yerinde kadın çalışan yoktu bu yüzden benim çalışma ortamım karışık olduğu için bana problem yapıyordu şimdi de kendi çalışma ortamında yeni kadın çalışanlar geldi ve ister istemez iş konusunda iletişime geçiyorlar önceden bana yaptığı haksız suçlamalardan dolayı ben de kendisine elimde olmadan ve zoruma gittiği için sorun çıkartıyorum ki iş yerinde gün içerisinde ne oluyorsa birbirimize haber etmemiz gerektiğine söz vermiştik bunun aksine bana haber vermemeye başladı ayrıca çok dışarda gezen çift değiliz avm ye gittiğimizde de ayrıca karşı cinsteki kişileri görünce benim sezdiğim şeyler oluyor kusura bakmayın ama belki yazdığım şey çok özel olacak ama pantolonuna baktığımda rahatsız olacağım bir durum oluyor
Cinselliğe pek çok düşkün biri değil ben ona göre daha istekliyim şayet dışarda bu durumda olur evde normal olması benim çok kafamı karıştırıyor bu konu hakkımda yorum yapacak yardım edecek biri varsa bekliyorum 7 aylık da hamileyim belki bu durum tetikliyor olabilir ama böyle düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum
Eşinizi bilmem ama kıskanç erkeklerin başka kadın kıza başladığını düşünürüm .

Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında yorum yapmanızı istiyorum 1 buçuk senedir evliyim eşimle kıskançlık konusunda aşırı tartışmalar yaşadık sevgili döneminde haksız şekilde yapılan suçlamalara maruz kaldım kendim hemşireyim eşim de asker ne ben onun bildiği hemşirelerdenim ne de o bildiğimiz askerlerden böyle yazmamın sebebi de 2 meslek grubunda farklı algılar var toplum içinde ondan dolayı
İlk tanıştığımız zamanlarda eşimin iş yerinde kadın çalışan yoktu bu yüzden benim çalışma ortamım karışık olduğu için bana problem yapıyordu şimdi de kendi çalışma ortamında yeni kadın çalışanlar geldi ve ister istemez iş konusunda iletişime geçiyorlar önceden bana yaptığı haksız suçlamalardan dolayı ben de kendisine elimde olmadan ve zoruma gittiği için sorun çıkartıyorum ki iş yerinde gün içerisinde ne oluyorsa birbirimize haber etmemiz gerektiğine söz vermiştik bunun aksine bana haber vermemeye başladı ayrıca çok dışarda gezen çift değiliz avm ye gittiğimizde de ayrıca karşı cinsteki kişileri görünce benim sezdiğim şeyler oluyor kusura bakmayın ama belki yazdığım şey çok özel olacak ama pantolonuna baktığımda rahatsız olacağım bir durum oluyor
Cinselliğe pek çok düşkün biri değil ben ona göre daha istekliyim şayet dışarda bu durumda olur evde normal olması benim çok kafamı karıştırıyor bu konu hakkımda yorum yapacak yardım edecek biri varsa bekliyorum 7 aylık da hamileyim belki bu durum tetikliyor olabilir ama böyle düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum
İkiniz de normal değilsiniz bu kesin ...

Eşiniz millete o gözle baktığı için sizin iş yerinize karışmış. Zihniyeti kirli olanın aklına gelir bu. İş yerinde biyere git gel vs gibi şeyleri anlık birbirinize bildirme zorunluluğunuz yorucu ve rahatsız edici. Eşinizin işyerindeki kadınlar da çok meraklıydı kocanıza. Millet çalışıyor ev gecindiriyor sizlerdeki zihniyete bakın. Sizin işyerine erkek çalıdan gelince siz onunla eşinizi mı aldatıyorsunuz. Diğer insanlar neden yapsın.
Ek olarak eşiniz hadi diyelim aldattı boşanırsın olur biter. Bu kadar kasmaya gerek yok
Bu yorum çok doğru, adam kendisi pis zihniyetli olduğu için herkesi aynı kefeye koymuş kendisiyle, iğrendim resmen ...

Ben açayım, en çok aldatan meslek gruplarında Asker açık ara fark atar, ikinci sıra polistir. Hemşireyi duymadım ama.
Kesinlikle asker polisten uzak durmak lazım ( geneli değil ama çoğu) arkadaşımın erkek arkadaşı polisti, kızı birsürü kişi ile aynı anda aldatmıştı ve bunu ortaya çıkaran da yattığı kızlardan biriydi...

İş yerinde olanları söylemek için neden söz verdiniz ki ben orayı hiç anlamadım.
Yani iş yerinde ne yapıyor olabilirsiniz?
Çok değişik gerçekten

İş yerinde olanları söylemek için neden söz verdiniz ki ben orayı hiç anlamadım.
Yani iş yerinde ne yapıyor olabilirsiniz?
Çok değişik gerçekten
Ergen gibi..lisedeyken bir arkadaşım sevgilisine mesaj atıyordu dersanedeyken. Bime gidiyorum tenefüste diye aklıma o geldi:) o zaman bile saćma bulup dalga geçmiştim. Konu sahibi çocuk bekleyen bir kadın.

Bi de bilmediklerimiz var sanırım.
valla ben insanların iyisi, kötüsü, sadakatsizi vs var zannediyordum. Bide mesleklere göre de ayrılmışlar. Bilmediğimiz öğretmen varsa bilgilendirsin bu arada. Kendi meslektaşlarımı öğrenmek isterim. Sonra okulda şok olmayayım kdndkdj

X