Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

anlayan yok malesff,ben çalışmasaydım biraz tutumlu bir kadın olmasaydım kirada oturur sürünürdük , şuan satsam evim 185 milyar 6 yıllık evliyim takdir edeceğine all işte geri kafalılar

olsun canım sen o evi kendin için ailen mutluluğun için aldın. birazcık daha sık dişini oğlunu da bir kreşe verirsin ondan sonra sen sağ ben selamet boşver sen. rabbim seni onlara muhtaç etmesin.

anlayan anlardı baby

keyif için cumartesi sıcak yatağımızı bırakıp geldiğimizi düşünüyorlar hala

sorma çok meraklıyım ya karnım burnumda gelmeye.
düşünki çocuk için 37. haftaya kadar çalışacağım o da keyfimden tabii.
evimde bu kış gününde ayaklarımı uzatıp dinlenmek bana batıyor.

aynen öyleeee kendiside misafiri gelsin kalabalık,yatak odasını kitler,aslında bende öyle yapayım mantıklı:))) fikir zikir meselesi sanırım

yap hatta sorarsa sende yapıyosun ya anne yaptığına göre vardır bir bildiğin diye düşündüm dersin.
yalnız seninki bayağı çakalmış baksana.

olsun canım sen o evi kendin için ailen mutluluğun için aldın. birazcık daha sık dişini oğlunu da bir kreşe verirsin ondan sonra sen sağ ben selamet boşver sen. rabbim seni onlara muhtaç etmesin.

aynen öyle canımmm,,insan bazen takdir bekliyor ama oda olmayınca,bundan sonra fazlası yok değerimin kafama taş düştü artık,çok şükür muhtaçlığım yok,benim annem babamın bana 2 tane ev tarla takke var,bende alıp hazır miras yemeyi bilirdim,ama yooooookkkk onlara bu zevki tattırmayacağım,eşimide aileme karşı gurursuz yapamam,çoluğuma çocuğuma kalsın en azından onun için kaygılanmam saolsun anam babam,kendi kazandığımı kendime yaparım

sorma çok meraklıyım ya karnım burnumda gelmeye.
düşünki çocuk için 37. haftaya kadar çalışacağım o da keyfimden tabii.
evimde bu kış gününde ayaklarımı uzatıp dinlenmek bana batıyor.

yap hatta sorarsa sende yapıyosun ya anne yaptığına göre vardır bir bildiğin diye düşündüm dersin.
yalnız seninki bayağı çakalmış baksana.

fenadır fenaaaa:))) tek kendini akıllı sanıyorrrr işte,akıllı geçinen uyanıklardan

aynen öyle canımmm,,insan bazen takdir bekliyor ama oda olmayınca,bundan sonra fazlası yok değerimin kafama taş düştü artık,çok şükür muhtaçlığım yok,benim annem babamın bana 2 tane ev tarla takke var,bende alıp hazır miras yemeyi bilirdim,ama yooooookkkk onlara bu zevki tattırmayacağım,eşimide aileme karşı gurursuz yapamam,çoluğuma çocuğuma kalsın en azından onun için kaygılanmam saolsun anam babam,kendi kazandığımı kendime yaparım

işte bizde anneyiz ve önce evlatlarımızı düşünüyoruz tek farkla onlar gibi değil onlardan daha ince.

valla en güzelini yapıyorsun canımm

anlamıyorlar maalesef

anlamasınlar daha

şahsen ben millete dert anlatmaktan yoruldumm

kızlar ben kredi kartı raporlarına daldımm

sonra görüşürrss

tamam tatlım görüşürüz,,bende işleri toparlayacağım,güzel haber geldi sabah patron gelmemiş mesai yok öğlen çıkacağımmm yuppppiii

bende de telefon telefon üstüne gelince çıktım. bende öğlen çıkacağım az kaldı neyseki

bilemiyorum ama ufukta bir temizlik görünüyor galiba :)

deme temizlik deme bana valla. bende bugün bütün gün dışarıda olacağım yarın sabah kardeşim
gidiyor akşama annemde olacağım. yarın da temizlik ve ütü :KK37::KK37::KK37::KK37: amannnnnnnnnnnn
düşüncesi bile beni bunaltıyor

X