Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

desenize bu arlar herkeste bir alışveris yapma istegi baslamıs . bende internetten sevdiklerimi yılbası hediyeleri aldım da aldımm .bizim panda da hastayım ya bir seyde diyemior .

ya bende istiyom termall

perdelerin hayırlı olsun güle güle eskit

desenize bu arlar herkeste bir alışveris yapma istegi baslamıs . Bende internetten sevdiklerimi yılbası hediyeleri aldım da aldımm .bizim panda da hastayım ya bir seyde diyemior .

öle oldu
oğlana bot almışlar
birde sınıfta çekiş yapılmış yılbaşı hediyesi almış arkadaşına

almadığı kesinleşti

lise çocuk ve benim oğlan-diğer çocuk hale gözetiliyor
hani bir daha çocuğun yanına gelecek mi diye
sevindim canım senin adına ,için daha huzurludur mutlaka

ya bende istiyom termall

perdelerin hayırlı olsun güle güle eskit

gel canım gel görüreyim senide, teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun:)

almadığı kesinleşti

lise çocuk ve benim oğlan-diğer çocuk hale gözetiliyor
hani bir daha çocuğun yanına gelecek mi diye

bu da bir gelişme canım benim. inşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir şey
ama gelişmelerden haberdar et bizi.

öle oldu
oğlana bot almışlar
birde sınıfta çekiş yapılmış yılbaşı hediyesi almış arkadaşına

bizde iş yerinde yapacaktık ama yan çizdiler neyse başka bahara kaldı artık

ayy perdeler mi degisti süper ya ,evin havası degisecektir eminim ! benim evimdede var ,bu aralar cok moda olan ip perdelerden de aldın mııı vefa

bu da bir gelişme canım benim. inşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir şey
ama gelişmelerden haberdar et bizi.

bizde iş yerinde yapacaktık ama yan çizdiler neyse başka bahara kaldı artık

genicc sanki önceden insanlar birbirlerine daha mı cok hediye alırdı ne ?simdi cok önemsenmior gibi ..

sevindim canım senin adına ,için daha huzurludur mutlaka

gel canım gel görüreyim senide, teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun:)

sanırım boşa dememişler het işte hayır vardır diye
bu olaydan sonra oğlan baya durgunlaştı
inş.geçici olmaz
aynı zaman da baba da farkına vardı birtakım şeyleri ilgisini daha fazla göstermeye başladı

genicc sanki önceden insanlar birbirlerine daha mı cok hediye alırdı ne ?simdi cok önemsenmior gibi ..

evet inan bana bende öyle düşünüyorum.

bundan 3 hafta önce falandı. biz iş arkadaşlarımla(4 lü bir grubuz eşlerle de görüşüyoruz) ikinci defa yemek yedik.
bir yerde balıkçı varmış falan. o gün gündüz de biz avm de dolaşıyorduk. eşime dedim ki çocuklara ufak tefek birşeyler alalım
yeni yıl geliyor sevinsinler. hayır durumumuz çok iyi olduğundan değil ama çocukların sevinci mutluluğu inan içimden geldiği için oğluma da dedim ablalara hediye alalım mı diye (benimki ile 4 çocuklar 2 kız 12-10 yaşlarında benimki 4,5 yaşında diğer 2,5 yaşında oğlan) görsen bir araya geldiklerinde güzel de anlaşıyorlar.
neyse birşeyler aldık kaan verdi hepsine hepsi o kadar çok sevindi ki. çocuklardaki o mutluluğu görmen lazım.

arkadaşlara da dedim lütfen ben çocukları sevdiğim için aldım sakın dedim karşılık marşılık falan kalkışmayın
onların sevinci herşeye değer.

canım hayat şartları
çocuk olunca olnaları düşünmekten eksiklerini düşünmekten inan etrafındakileri yeri geliyor fark etmiyor
hediye bir yana arama bile olmuyor

durgunlaşması olumlu yöndeyse tabii ki iyi birşey. ama çocuğu olumsuz etkileyecekse varsın durgunlaşmasın yasemin
sen zaten yeterince dikkatli bir annesin arkadaşım gözlerini üzerinden ayırma ne olur ne olmaz.

babanında taşın altına elini koyması inşallah hep böyle devam eder.

aynen ,benimde çok sevdigim bir is arkdasım var, 2 tanede cocugu var ,bende hem cocuklarına hem kendisine hediyelerimi aldım ,ama daha vermicem ,yılbası günü veririm diye düsündüm ,süpriz olur onlarada . insanın içinden gelen birsey

çok sık bir araya gelmediğimiz için dışarıda bir de iş yerinde diğerlerine bir şeyler anlatmamak için o gün aldım verdim.
genel anlamda da birine birşey aldığımda illaki vericem hemen beklemesin evde diye içim içimi yer durur.

işte insanın içinden gelecek herşeyin bir karşılığının (hediye) olarak olması gerekmiyor.
birinin bir sözü seni etkiler, diğerinin varlığı, ama çocukların senden hiç bir çıkarı olmadan sarılmaları
yeter işte bu yüzden çocuklara birşeyler almak her zaman cazip gelmiştir bana

bilmiyorum artık
ama hafta sonu gelen abisinin etkisi var
çok seviyor
dün hatta bir saat onunla gezdiler

evt zaten herşey baba nın ilgisizliğinde kaynaklanıyor
geçte olsa farkına vardı
dün sohbet etmişler
anne ben bundn sonra ben hafta sonu babamla vakit geçireceğim dedi

benim de oğlanınn arkadaşları
bizde vakit geçirmeye bayılıyorlar
ben yeri geliyor onlarla oynuyorum
yeri geliyor avm gidip onlarla sinemaya giriyoeum
yeri geliyor parka gidiyoruz top oynuyoruz bisiklet sürüyoruz

efe evde olmasa bile gelirler bize

onun için model örnek aldığı kişi baba. kaldı ki ilgi beklemekte çok da haklı çocuk.
bunu eşinle paylaştın mı o ne dedi oğlunun bu düşüncesini duyunca.

işte çocuklar biliyorlar kendilerine yakın olanları ve tabii
sende bu konuda daha şanslı oluyorsun çocuğunun arkadaşlarını
daha iyi analiz edebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…