Eşimin asabiliği ve uykuya düşkünlüğü

Burada hemcinslerimi sonuna kadar savunurum ama böylesini değil.Benim de iki oğlum var 24:saat nöbet tutup eve yorgun argın gelince birde eşinin bencilligine maruz kalırlarsa benim de tepkim olur.(Konu sahibinin eşinin karakteri çok kötü ve adam ekonomik şiddet uyguluyor o konu ayrı)

Bu konu dışında yaşadığı ekonomik şiddet, karakter de yetersizlik varsa ok. Ayrıl ya da işe gir ya da evde ki huzuru sağlayarak kendine konfor alanı oluştur.

Valla benim de oglum 24 saat esasına göre çalışıp eşi uyutmazsa neler yaparım.

Zaten ekonomik şiddet uygulayan koca karısı tarafından bir süre sonra istenmiyor konu sahibi o konuda haklı ama hırslar birikip bu şekilde kendini suçlu ortaya çıkarmamalı.

5 6 saat uyuması bana da yeterli geldiği için uyandırdım zaten normalde ben başka odada otururum kendisi uyandığında gelir yanımıza ama bugün sürekli bir uyumaya çalıştı bende o yüzden sinir oldum kaldırdım
İkiniz de normal değilsiniz, yazık o çocuğa. Ayrıca bir insana ne kadar uykunun yeterli geleceğini en iyi kendisi bilir, siz değil. Ben de çok sinirlenirdim böyle saçma bir şekilde uyandırılsam ama tepkileri hiç normal değil de siz niye vuruyorsunuz adama? İkinize de sinir oldum 😡

o istiyor ki akşama kadar uyuyum bende biraz da vakit geçirelim istiyorum
allah askina sana ahlaksiz diyen kafana vuran, cocugun elinde siddet gosteren adamin neyiyle vakit gecirmek istiyorsun? adam vura vura beyin hucrelerini azaltmış
ne güzel bir gün calisiyor biptir olup gidiyor cehennem olasica..ertesi gün de kahvaltisini ver zikkimlansin. aksam koy yemegini onune bebeginle uyu. muhatap olma serefsizle.
az gör, su asamada boşanmaktansa cocugunla bir duzen kur adamla olabildigi kadar az muhatap olarak.
ayrica adam askeri personel. o dayagi yiyince kadesten polis cagirmakla tehdit etseydin. "karisini doven adamin silahını alırlar" deseydin. ciddi oldugunu anlasa yalvarirdi sana arama diye daha da dovemezdi.
hos dayak yemeyi istiyor gibi bir halin var. sana siddet uygulayan kocana vuruyorsun. senin vurman sinek isirigindan farksiz ama sen baslatmis oluyorsun.
yapma bunu. bosver adam ne yaparsa yapsin. az muhatap ol, dayağını yeme, kocayi da gormezden gel. ama cok göstere göstere yapma ondan da dayak yeme
sonra belki sinir otesine gonderirler birkac sene de öyle kurtulursun.
arasira altin biriktir kenara koy iyiyken
cocugunun biraz buyuyunce de bosanirsin.

X