Eşimin asabiliği ve uykuya düşkünlüğü

Gencecik adam 2 saat uyudum mu zıpkın gibi olur bıraksın bu bahaneleri.yorumlarda hak verenler falan var.tuhaf.vitaminsiz misiniz arkadaş?
😂😂 24 saat hiç uyuma hiç bir iş yapmasan da olur ama uyuma sonra iki saat uyu ve zıpkın gibi uyan dile benden ne dilersen.

Eşim nöbet usulü çalışan birisi 24 saat nöbet tutup eve geliyor bugün de sabah 8 aylık oğlumla uyuya kalmışız çünkü diş dönemi ve uyku problemleri var neyse sabah 9 da eşim eve geldi öyle uyandık kahvaltı hazırlayamamış oldum boşver dedi uyudu 9 buçukta öğlen 2 de uyandı bi saat falan oturdu 4 gibi yeniden uyucam dedi bende biraz sinirlendim çünkü 1 gün evde bir gün evde değil bende zaman geçirmek istiyorum akşama kadar uyuyunca yemek yiyip bir iki saat oturup tekrar uyuyoruz hiç bişey anlamıyorum 5 gibi de uyandırdım kalk artık yemek hazırlıcam diye sonra yüzünü düşürdü bana sen çok oluyon falan dedi bundan sonra sen görürsün sabah seni erkenden uyandırcam dedi bende yemek hazır diye uyandırdım dedim yalan söyleme ahlaksız karaktersiz uyumamı istemedediğinden yaptın dedi ahlaksız demesi ağrıma gitti vurdum bir tane ama ittirmek gibiydi sonra kalktı kafama kafama vurdu çocuk da varken saçımı çekti başladım ağlamaya sonra dışarı gitti 2 3 saat gelmedi gelince de doğru düzgün konuşmadı artık sana bende rahat vermicem dedi arkadaşımın yanına gidecektim göndermiyor kıyafet alacaktım yok artık sana dedi bana normalde çocuk konusunda yardımcı olan istediğimi de alan yapan bir insan Ama artık hiç bir şey yapmıcanı bana rahat ettirmeyeceğini söylüyor konuşmuyor benimle hep uyku konusunda bu sorunu yaşıyoruz o istiyor ki akşama kadar uyuyum bende biraz da vakit geçirelim istiyorum
Bu ne saçma bir ilişki yahu 😕 adam şurda haklı 24 saat nöbet tutmak ve gün aşırı tabi ki dengesini bozar bu uykuya düşkünlük demek değil uyumak zorunda ki ertesi nöbete sağlam gitsin hiç insani bir çalışma koşulu değil zaten yorgun adamı uyandırmakta hatalısınız sonra ki olan olaylar zaten curcuna nereden tutsan elinde kalıyor…

24 saat esasına göre askeriye de görev yapan bir eşiniz var.
24 saat aralıksız çalış evine gel, eşiniz de 5-6 saat kendisine uyku yettiği için size de yetecek diye kaldırsın uyutmasın.
Siz normalmisiniz???
Bu şekilde çalışmak nasıl zor biliyormusunuz neden bazı mesleklerde yıpranma payı var???

Memnun değilsen bu düzenden boşanırsın yoluna bakarsın.

Ama bir adamı çileden çıkartıp arkasından hoş olmayan şeyler yaşayıp sızlanmayın…

Derdinizde; evinizde huzur kalmamış, itiş kakış yaşanmış, adam hırsına hakim olabilmek için dışarı atmış kendini…”kıyafet alamamak, gezememek.”

Evinize huzur ortamını tekrar sağlayın, ve bu sistemde çalışan adamın uykusuna karışmayın.

Bu platformda evliliginde sorun olmayan üyelerden biriyim ama bu da bize Allah tarafından bahşedilmedi. Benim eşimin işinin gereklilikleri, huyu vs vs ne ise o şekilde davranıyorum.
Dışarı da bişey mi olsa asla konuşmam susarim. Eve gelirim hemen de değil bi kac gun sonra iyice konu da hakli haksız adaletli düşündükten sonra eşimle konusurum. Oda zaten haklı haksiz ne ise cevap vermez. Orta yolu buluruz. Birazda akıllı mantıklı davranmak gerekiyor.

Eşim nöbet usulü çalışan birisi 24 saat nöbet tutup eve geliyor bugün de sabah 8 aylık oğlumla uyuya kalmışız çünkü diş dönemi ve uyku problemleri var neyse sabah 9 da eşim eve geldi öyle uyandık kahvaltı hazırlayamamış oldum boşver dedi uyudu 9 buçukta öğlen 2 de uyandı bi saat falan oturdu 4 gibi yeniden uyucam dedi bende biraz sinirlendim çünkü 1 gün evde bir gün evde değil bende zaman geçirmek istiyorum akşama kadar uyuyunca yemek yiyip bir iki saat oturup tekrar uyuyoruz hiç bişey anlamıyorum 5 gibi de uyandırdım kalk artık yemek hazırlıcam diye sonra yüzünü düşürdü bana sen çok oluyon falan dedi bundan sonra sen görürsün sabah seni erkenden uyandırcam dedi bende yemek hazır diye uyandırdım dedim yalan söyleme ahlaksız karaktersiz uyumamı istemedediğinden yaptın dedi ahlaksız demesi ağrıma gitti vurdum bir tane ama ittirmek gibiydi sonra kalktı kafama kafama vurdu çocuk da varken saçımı çekti başladım ağlamaya sonra dışarı gitti 2 3 saat gelmedi gelince de doğru düzgün konuşmadı artık sana bende rahat vermicem dedi arkadaşımın yanına gidecektim göndermiyor kıyafet alacaktım yok artık sana dedi bana normalde çocuk konusunda yardımcı olan istediğimi de alan yapan bir insan Ama artık hiç bir şey yapmıcanı bana rahat ettirmeyeceğini söylüyor konuşmuyor benimle hep uyku konusunda bu sorunu yaşıyoruz o istiyor ki akşama kadar uyuyum bende biraz da vakit geçirelim istiyorum
Postta uykuya düşkünlüğü demişsiniz ama uykuya duskunluk değil bence uykusunu alamıyor bir de siz uyudu bile sansaniz belki ses oluyor sadece dalıp duruyor sağlıklı uyuyamiyor. Belki o bile bu durumdan memnun değil. Şiddet olayına zaten yorum yapamıyorum ne olursa olsun sizinde yaklaşımınız hoş değil hele onun vurması etmesi çok çok yanlış. İlk defa yaşanmış gibi de algilamadim yavrumuza yazık

Şiddeti asla kabul etmiyorum ,ama adamı taciz etmişsiniz yemek için uyandırdım diyorsunuz ama uyuduğu için gıcık olmuş sizinle ilgilensin istemişsiniz.24 saat nöbet tütün bakalim siz ne hâlde olursunuz?bebeğiniz gece tam uyumadı diye sabah eşinize kahvaltı bile hazırlayamamiş , uykuya yenik duşmuşsunuz.Sizin empati yoksunu, plansız, iç güdüyle hareket eden ( şak diye evlenip,hop diye dogurmanizdan belli) biri olduğunuz, eşinizin şiddet yanlısı, ekonomik kısıtlamayla eşini " terbiye" edeceğini düşünen hastalıklı biri olduğunu düşünüyorum .En üzüldüğüm bu iki insanın çocuğu olarak doğan bahtsız bebek......

uyandırmakta haksızsınız, vurmakta haksızsınız. ama dönüp sizin kafanıza kafanıza vurmak konusunu ben olsam affetmem. burda haklıyken haksız duruma düşmüş. neden uyandırıyorsunuz bırak uyusun adam nöbetten gelmiş. huzur vermemişsiniz. uyandığında vakit geçirirsiniz çocuk varken zaten küçükken tüm ilginiz çocuğa değil mı? bu ilişki bitmeli bana göre.

Ben yaşıyorum.ve nöbetten sonra uyumuyorum.hiç de bir etkisi olmuyor üzerimde.yatsam bile uyuyamıyorum biş biş yatıp kalkıyorum 2 saat sonra.bir tek ben mi böyle sağlıklı ve enerjik bir insanım anlamıyorum koca sitede.sürekli bir yorgunluk edebiyatı.kendimden şüphe ediyorum.bir de madem sadece işe gidip uyuman gereken bir hayatın var evlenmeyecekti.evlendiysen ailenle ilgilenmek zorundasın.saat akşamın 5'i 6'sı olmuş.yemek yemeleri 7,8 olacak.eeee yani.başlarım böyle işe.
Bu konuda katılıyorum size, ben de nöbetli çalışıyorum nöbetten sonra 1 saat yatakta uzanıyorum ki çoğu zaman uykuya dalamam bile yeterli geliyor bana. Akşam 1-2 saat önceden yatıyorum en fazla gayet de yetiyor enerjim. Ki kendimi oldukça tembel olarak tanımlarım ben.
Adamın çalışma şekli buymuş eğer hep bu şekilde yatıyor eve ve çocuğa vakit ayırmıyorsa evlilik çok doğru bir tercih değilmiş maalesef.

Postta uykuya düşkünlüğü demişsiniz ama uykuya duskunluk değil bence uykusunu alamıyor bir de siz uyudu bile sansaniz belki ses oluyor sadece dalıp duruyor sağlıklı uyuyamiyor. Belki o bile bu durumdan memnun değil. Şiddet olayına zaten yorum yapamıyorum ne olursa olsun sizinde yaklaşımınız hoş değil hele onun vurması etmesi çok çok yanlış. İlk defa yaşanmış gibi de algilamadim yavrumuza yazık
Bunun suçlusu kadın mı? Adamı zorla evlendirip kadınını yanına ışınlamadılar bir anda.

Bu konuda katılıyorum size, ben de nöbetli çalışıyorum nöbetten sonra 1 saat yatakta uzanıyorum ki çoğu zaman uykuya dalamam bile yeterli geliyor bana. Akşam 1-2 saat önceden yatıyorum en fazla gayet de yetiyor enerjim. Ki kendimi oldukça tembel olarak tanımlarım ben.
Adamın çalışma şekli buymuş eğer hep bu şekilde yatıyor eve ve çocuğa vakit ayırmıyorsa evlilik çok doğru bir tercih değilmiş maalesef.
zaten gece yatılacağı için insan 24 çalıştım akşama kadar uyumalıyım demiyor ki.. daha çok 24 çalışmayanlar fazlaca tepki göstermiş ama iş dönüşü 5-6 saat uyumak -gece de uyunacağı için- yeterli. insan kendi de çalışırken tüm gününün heba olmasını istemiyor zaten. burda eş aileyle vakit geçirmek istemiyor

24 saat esasına göre askeriye de görev yapan bir eşiniz var.
24 saat aralıksız çalış evine gel, eşiniz de 5-6 saat kendisine uyku yettiği için size de yetecek diye kaldırsın uyutmasın.
Siz normalmisiniz???
Bu şekilde çalışmak nasıl zor biliyormusunuz neden bazı mesleklerde yıpranma payı var???

Memnun değilsen bu düzenden boşanırsın yoluna bakarsın.

Ama bir adamı çileden çıkartıp arkasından hoş olmayan şeyler yaşayıp sızlanmayın…

Derdinizde; evinizde huzur kalmamış, itiş kakış yaşanmış, adam hırsına hakim olabilmek için dışarı atmış kendini…”kıyafet alamamak, gezememek.”

Evinize huzur ortamını tekrar sağlayın, ve bu sistemde çalışan adamın uykusuna karışmayın.

Bu platformda evliliginde sorun olmayan üyelerden biriyim ama bu da bize Allah tarafından bahşedilmedi. Benim eşimin işinin gereklilikleri, huyu vs vs ne ise o şekilde davranıyorum.
Dışarı da bişey mi olsa asla konuşmam susarim. Eve gelirim hemen de değil bi kac gun sonra iyice konu da hakli haksız adaletli düşündükten sonra eşimle konusurum. Oda zaten haklı haksiz ne ise cevap vermez. Orta yolu buluruz. Birazda akıllı mantıklı davranmak gerekiyor.
O zaman adam işte gelsi sabah 9 da yatsın.diğer sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyup sabah tekrar işe gitsin.siz iyi misiniz? Nöbetçi çalışan dünya kadar iş var.herkes böyle hayattan soyutlansaydi ne aile kalırdı ne sosyal hayat.

zaten gece yatılacağı için insan 24 çalıştım akşama kadar uyumalıyım demiyor ki.. daha çok 24 çalışmayanlar fazlaca tepki göstermiş ama iş dönüşü 5-6 saat uyumak -gece de uyunacağı için- yeterli. insan kendi de çalışırken tüm gününün heba olmasını istemiyor zaten. burda eş aileyle vakit geçirmek istemiyor
Kesinlikle .
Bu sabah geldim nöbetten uzandım biraz duş aldım kahvaltı temizlik yaptım şimdi yemek yapacağım sonra da akşam üstü dışarı çıkacağım arkadaşlarla akşam 10-11 gibi uyusam sabaha oldukça dinç uyanırım.
Saatlerce uyuyup daha da uyuyacağım demek çok kırıcı eş açısından.
2 saat vakit ayırmak zor olmamalı, muhtemelen çalışmayan tüm gün evde eşini bekleyen bir kadın var orda. çıkıp bir tur atsalar bir kahve içip eve gelseler ikisi de rahatlayacak aslında da adamın gönlü yok

Normalde zaten sabah gelir kahvaltı ederiz 11 gibi uyur bazen 3 bazen 4 bazen 5 e kadar değişir ben hiç ellemem uyanınca kendisi gelir yanımıza ama bugün hem öğlene kadar uyudu uyandı tekrar akşama kadar uyudu o yüzden sinir oldım
E adam normalde zaten ilgileniyormuş, bugün de ellemeseydiniz yani. Evlilik karşılıklı anlayış ve destek olmaktır. Adam gibi oturup konuşun. Vurmak, itmek nedir. Psikolojik yıprandıysanız destek alın.

Ben de nöbet tutarak çalıştım.inan ki göründüğünden daha kolay.dediğin gibi asil nobetli çalişanlar hak vermiş kadina.heralde bilmedikleri için çok büyük bir olaymış gibi geliyor millete.goründüğnden daha kolay.

Bunun suçlusu kadın mı? Adamı zorla evlendirip kadınını yanına ışınlamadılar bir anda.
Bazen hayata sizin gibi bakmak istiyorum ama gerçeklerden kacamiyorum.Adamin işini , yaşayacağı çevreyi en önemlisi kendini bilen kadın bu adamla evlenmezdi Tercihi bu yönde olmuş daha çevreyi tanıyıp uyum sağlamadan hop cocuk doğurmuş adam hep böyleymiş uykusunu alınca karısının , çocuğunun yanına gelip ilgileniyormuş.Erkekleri robot gibi görmeyin sürekli çalışan,az uyuyan ,sürekli ilgi açlığını gidermek konusunda usta bir adam olmayabilirler ( konu sahibin kocası leş ve sıkıntılı)Konu sahibi rüzgarda uçan yaprak gibi gelişine yaşadığı için maalesef bunları çekiyor.....

X