Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

benımde canımı sıkan seyler oldu...hemde cok....
ama bende bır turlu bos kalamadım....

geldım kızlar,benım hamıle oldugum donem esımın aılesının yarattıgı sıkıntılar nedenı ıle cok gergın gectı....
9 ay boyunca yedıgım herseyı cıkardım,hal boyle olunca sadece 11.5 kılo aldım...
aslında normal olan bu ama,bebegım sadece 2kilo 750 gram dogdu...
cok zayıf ve kucucukdu....
kv kp falan bocek gormus gıbı bakıyodu....
halbukı bebegım o kadar guzeldı kı yesıl ela gozler,benbeyaz bır ten mınıcık kıpkırmızı dudaklar,masaallah dıyeyım...
ama ellerıne canımı sıkıp benı uzecek malzeme gectı ya her yerde bebegımın kucuklugunden bahsedıp durdular,bunlarda tabıı benım hep kulagıma gelıyodu....
kaynım kp e gozun aydın baba dede olmussun dedıgınde kp;benım ne zaman erkek torunum olur adı da muharrem olur ozaman dede olurum,sımdı dede falan oladım demıstı...gerıkafalılar ıste....
velhasıl,dun gece eltımın bır kızı oldu.kv telefonda...
boem 3200 garam dogdu nasıl ıyımı kılosu sence.....
bır gorsen okadar guzel kı yersın yersın....falan fılan ıste...
benım kızıma bakarken bocek gormus gıbı bakıyodu....

görgüsüzlerr işte

bunlar tammen su katılmamış cahil canım

kendini üzdüğüne yıprattığına deymezzz

Al işte zır cahilllerr ya,,gelde sinir olma gelde,Allahtan eltim kaynım yok valla.

canım benim kv de öyle hiç elinden ymek yenmez tadı tuzu yoktur beceremezde zaten.benim ailem geleceği zaman ben giderim erkenden yaparım yemekleri çogu zaman alışverişini bile yaparım mahçup olmayalım diye.ama yinede yaranamam o ayrı bir konu kv ev aldı annemgil gitmek istiyor.yapamaz yemek bilşiyorum hafta sonu alır bende olayım diye napim yaparım bende sonuçta benim ailem geliyor.

geri kafalılar!!!!bırak ya şunlarla muhatap olmaya deymez oglan torun olunca ne olacakmış ya anlamıyorum erkek kız farkı nedr ikisde evlat ya iyiki kzım olmuş diyorum ve çok da ii oldu.

eltım kızına kv nın ısmını koyacakmıs...
rabbımden dılıyorum ınsaallah bana bır erkek evlat versın de o adamın adını koymayayım,kudurtayımmmmm
allah bılıyo gülcemın o gul kokusunu dunyanın servetıne degısmem ama bu duyguyu tatsın ıstıyorum kızlar.....

bu arada senin kv ve kp çocuğunla ilgili o yorumları yaparken eşin ne dedi?

çok merak ettimm

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canımm

inş kökten bitmiştir 20lik işleri

malum çektiğin acıya deysin dimiii

tatlım kökünden kurtulmuşsun darısı başıma.

kızlar eşimle dün gece aramız düzeldi çok şükür,,,herşey yolunda:)))

nazar değmesin maşallah.

aferin vefa :)

düzelmelerin devamını bekliyoruz

bu arada kesin dönüş yapamıyorum bir türlü aranızzaaa

bende de gelişmeler var aslında

patladım haftasonuu

ama anlatamıyorummm yaaa

hadi hayırlısı bakalım. bende arada bir bakıyorum ne var ne yok diye
takipteyim
elimdekini bitiremedim acil olduğundan..

benımde canımı sıkan seyler oldu...hemde cok....
ama bende bır turlu bos kalamadım....

hayırdır tatlım

kız sana özellikle sormuştur sen boşver rabbim senin prensesine sağlık sıhhat versin.

Al işte zır cahilllerr ya,,gelde sinir olma gelde,Allahtan eltim kaynım yok valla.

benimde yok iyiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…