kızlar eşimle dün gece aramız düzeldi çok şükür,,,herşey yolunda:)))
aferin vefa :)
düzelmelerin devamını bekliyoruz
bu arada kesin dönüş yapamıyorum bir türlü aranızzaaa
bende de gelişmeler var aslında
patladım haftasonuu
ama anlatamıyorummm yaaa
benımde canımı sıkan seyler oldu...hemde cok....
ama bende bır turlu bos kalamadım....
geldım kızlar,benım hamıle oldugum donem esımın aılesının yarattıgı sıkıntılar nedenı ıle cok gergın gectı....
9 ay boyunca yedıgım herseyı cıkardım,hal boyle olunca sadece 11.5 kılo aldım...
aslında normal olan bu ama,bebegım sadece 2kilo 750 gram dogdu...
cok zayıf ve kucucukdu....
kv kp falan bocek gormus gıbı bakıyodu....
halbukı bebegım o kadar guzeldı kı yesıl ela gozler,benbeyaz bır ten mınıcık kıpkırmızı dudaklar,masaallah dıyeyım...
ama ellerıne canımı sıkıp benı uzecek malzeme gectı ya her yerde bebegımın kucuklugunden bahsedıp durdular,bunlarda tabıı benım hep kulagıma gelıyodu....
kaynım kp e gozun aydın baba dede olmussun dedıgınde kp;benım ne zaman erkek torunum olur adı da muharrem olur ozaman dede olurum,sımdı dede falan oladım demıstı...gerıkafalılar ıste....
velhasıl,dun gece eltımın bır kızı oldu.kv telefonda...
boem 3200 garam dogdu nasıl ıyımı kılosu sence.....
bır gorsen okadar guzel kı yersın yersın....falan fılan ıste...
benım kızıma bakarken bocek gormus gıbı bakıyodu....
geldım kızlar,benım hamıle oldugum donem esımın aılesının yarattıgı sıkıntılar nedenı ıle cok gergın gectı....
9 ay boyunca yedıgım herseyı cıkardım,hal boyle olunca sadece 11.5 kılo aldım...
halbukı bebegım o kadar guzeldı kı yesıl ela gozler,benbeyaz bır ten mınıcık kıpkırmızı dudaklar,masaallah dıyeyım...
ama ellerıne canımı sıkıp benı uzecek malzeme gectı ya her yerde bebegımın kucuklugunden bahsedıp durdular,bunlarda tabıı benım hep kulagıma gelıyodu....
kaynım kp e gozun aydın baba dede olmussun dedıgınde kp;benım ne zaman erkek torunum olur adı da muharrem olur ozaman dede olurum,sımdı dede falan oladım demıstı...gerıkafalılar ıste....
Al işte zır cahilllerr ya,,gelde sinir olma gelde,Allahtan eltim kaynım yok valla.
inşallah canım, eşimle aramız bozulursa genelde 3.şahıslar yüzünden olur oda %80 kayınvalidemdir,bazı şeylere tahammül edemiyorum,örneğin benim ailemin verdiği değeri onun annesi göstermiyor üzülüyorum ailem yılda 1 bilemedin 2 kez geliyorlar ve elleri herzaman hediyelerle k.validem k.pederim büyüklere dedlere ninelere görümceme kadar annem hediye alır,onlarda öyle bir meziyet olmadığı gibi geçen yemeğe davet etti kayınvalidem gözleme yapar diyordum burda bükme diyorlar adına,üşendim yapamadım dedi pide yaptırmış sadece pide ayrann birde eşimin amcası yengesi çocuklar görümcem okadar kalabalık davet ne bir çorba ne bir salata ne de bir tatlı, çok üzüldüm ama benim ailem onları muhteşem sofra ile ağırlar ki benim evimde annem evin gelini gibi pastalar poğaçalar yapar kayınvalidemi görümceme sunar sen düşünnn sinir olmazmısın
Aslında normal olan bu ama,bebegım sadece 2kilo 750 gram dogdu...
Cok zayıf ve kucucukdu....
Kv kp falan bocek gormus gıbı bakıyodu....
Halbukı bebegım o kadar guzeldı kı yesıl ela gozler,benbeyaz bır ten mınıcık kıpkırmızı dudaklar,masaallah dıyeyım...
Ama ellerıne canımı sıkıp benı uzecek malzeme gectı ya her yerde bebegımın kucuklugunden bahsedıp durdular,bunlarda tabıı benım hep kulagıma gelıyodu....
Kaynım kp e gozun aydın baba dede olmussun dedıgınde kp;benım ne zaman erkek torunum olur adı da muharrem olur ozaman dede olurum,sımdı dede falan oladım demıstı...gerıkafalılar ıste....
Velhasıl,dun gece eltımın bır kızı oldu.kv telefonda...
Boem 3200 garam dogdu nasıl ıyımı kılosu sence.....
Bır gorsen okadar guzel kı yersın yersın....falan fılan ıste...
Benım kızıma bakarken bocek gormus gıbı bakıyodu....
herkes yemekte mı?
e hadı beklıyorum....
cuma günü gittim ben çok kötüyüm nezleyim falan dedim zaten belli idi
doktor da bir deneyelim pek bişi olmaz dedi
bekledikçe daha zor olur dedi
allahtan çok uğrraştırmadı 5 dk falan çekti
ama çektikten sonra o gece biraz kötü oldum
ama şimdi iyiyyimmmmmm
cuma günü gittim ben çok kötüyüm nezleyim falan dedim zaten belli idi
doktor da bir deneyelim pek bişi olmaz dedi
bekledikçe daha zor olur dedi
allahtan çok uğrraştırmadı 5 dk falan çekti
ama çektikten sonra o gece biraz kötü oldum
ama şimdi iyiyyimmmmmm
kızlar eşimle dün gece aramız düzeldi çok şükür,,,herşey yolunda:)))
aferin vefa :)
düzelmelerin devamını bekliyoruz
bu arada kesin dönüş yapamıyorum bir türlü aranızzaaa
bende de gelişmeler var aslında
patladım haftasonuu
ama anlatamıyorummm yaaa
benımde canımı sıkan seyler oldu...hemde cok....
ama bende bır turlu bos kalamadım....
eltım kızına kv nın ısmını koyacakmıs...
rabbımden dılıyorum ınsaallah bana bır erkek evlat versın de o adamın adını koymayayım,kudurtayımmmmm
allah bılıyo gülcemın o gul kokusunu dunyanın servetıne degısmem ama bu duyguyu tatsın ıstıyorum kızlar.....
Al işte zır cahilllerr ya,,gelde sinir olma gelde,Allahtan eltim kaynım yok valla.