hiç sorma tatlım bnimkide öksürüyo antibiyotik veriyorum gece uyuyamadı yavrum o öksürüyor benim ciğerim sökülüo sanki aman onlar hastalanmasın biz hastalanalım dimi cnm
bu arada dün kv aradım o kadar küsüm konuşmam dedim dedim lafımı yedimgelin bir kaç gün bizde kalın dedim bizim ev sıcak onların kombi arızalı alıyor çocugu ordan oraya gezdirio sogukta bari iyileşene kadar kalsınlar napim oda hemen hazımış geldiler kv kp ve kvnin annesi çok zor bir hafta beni bekliyor kızlar
napim suratlarına bakmam derken evime çagırdım herşey kızım için sıcacık evimde kalsın iyileşsinde ben onlarla durmaya razıyım(eşimede dedim annen yüzüne bakılmayack kadın ama ben çocuğum için herşeyi yaparım)
nasıl 4 köşe oldu onlar gelince anltamam
canım en ıyısını yapmıssın,bu sogukda dısarıya cıkarsan daha kotu olurdu,ustelık evlerı de sogukmus...
bos ver sıkma canını.olumsuz anları dusunmemeye calıs canım...hersey kızın ıcın...
kızın da ıyılesınce gıderler nasıl olsa....
dedıgın gıbı onlar hasta olacagına bız hasta olalım...
dun benımkınınde atesı vardı.gozunu acamıyodu yavrum....
annem zaten 1.5 sene baktı kızıma.sımdıde abımın ogluna bakıyo...
su karlı gunlerde ıkı gun gondermedım annem baktı.ama artık sankı o kadıncagızında sabrı yetmıyo....ıstemedende olsa kızıyo kızıma buda benı cok uzuyo....
bugun atesı yoktu ama çok kotu oksuruyodu,yınede okula gonderdım....
okulları sıcacık ama yınede aklım onda ıste....