Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

eltım kızına kv nın ısmını koyacakmıs...
Rabbımden dılıyorum ınsaallah bana bır erkek evlat versın de o adamın adını koymayayım,kudurtayımmmmm:KK47:
Allah bılıyo gülcemın o gul kokusunu dunyanın servetıne degısmem ama bu duyguyu tatsın ıstıyorum kızlar.....

aynen cnm benimde kv ile eşim çok istedi adını koymayı 9 ay hehe dedim bakarız dedim iş ciddiye binince adının anlamı çok kötü gerçi kendi de kötü nafiye. Istemedim koymayı ama nasıl yapacaktım karşı çıktım olmadı.eşim işdeyken gittim çıkarttım kimliğini ela su:))) akşama evde kıyamet koptu kv zırzır agladı bizden öncede kaynımın 2 kızı 1 oglu oldu onlara koysalardı napiim bi ömür vicdan azabıyla yaşayacağıma 1 ay 2 ay kavga ederiz unutulur dedim ve ölede oldu.ben kazandım benim çocucum ben koyarım:KK52::KK52:

herkes yemekte mı?
E hadı beklıyorum....
geldim
bu arada senin kv ve kp çocuğunla ilgili o yorumları yaparken eşin ne dedi?

çok merak ettimm

aynen bende mrk ettim

bu arada senin kv ve kp çocuğunla ilgili o yorumları yaparken eşin ne dedi?

çok merak ettimm

ne dıyebılır kı canım,oda uzuluyo ama elden ne gelır....

kp oyle dedıgı zaman esıme demıstımkı 10 tane oglum olsa yınede bırıne o adamın ısmını vermem demıstım,o da sen nasıl ıstersen

oyle olur ama bos bosuna canını sıkıyosun,bos ver onları allahın dedıgı olur demıstı...

az once aradı ne yapıyosun ne var ne yok muhabbetı ıcın,sesımın bozuk olusundan anladı canını sıkacak bırsey mı oldu dedı...

dedımkı onların hepsını kızımın kesıp attıgı tırnaga kurban ederım dedım.....

vaktı zamanında kızıma bocek gormus gıbı bakan annenın sımdı şen kahkahaları duyuluyo.

kahkasının gurultusunden karsımda konusan ınsanın sesını duyamadım falan dedım....bos ver allah askına alıs artık bunlara ,

esımın meshur bır lafı vardır:avrupayı bır kere kesfetmısler zaten,tekrar kesfetmenın bır anlamı varmı,bu ınsanlar boyle takma artık der...yıne dedı...

ben yenı dogum yaptıgımda kp kızıma bır bıleklık aldı,dogum hedıyesı takmak ıcın...

esımde bana bır bıleklık alıp elıne vermıs al bunu da karıma tak dıye....

ben tabıı bunların elınde bana alınmıs bıleklıgı gorunce sasırdım nasıl oldu da dusundular dıye,oyle gelıne hedıye alalım da

sevındırelım dıyecek ınsanlar deıller yanı...ustelık boylesı pahalı bır hedıye....

sonra aradan 1-1.5 ay falan gecmıstı ısın aslını bana yıne esım soyledı....

dıycek bısey yok olan arada esıme oluyo...

Kp oyle dedıgı zaman esıme demıstımkı 10 tane oglum olsa yınede bırıne o adamın ısmını vermem demıstım,o da sen nasıl ıstersen

oyle olur ama bos bosuna canını sıkıyosun,bos ver onları allahın dedıgı olur demıstı...

Az once aradı ne yapıyosun ne var ne yok muhabbetı ıcın,sesımın bozuk olusundan anladı canını sıkacak bırsey mı oldu dedı...

Dedımkı onların hepsını kızımın kesıp attıgı tırnaga kurban ederım dedım.....

Vaktı zamanında kızıma bocek gormus gıbı bakan annenın sımdı şen kahkahaları duyuluyo.

Kahkasının gurultusunden karsımda konusan ınsanın sesını duyamadım falan dedım....bos ver allah askına alıs artık bunlara ,

esımın meshur bır lafı vardır:avrupayı bır kere kesfetmısler zaten,tekrar kesfetmenın bır anlamı varmı,bu ınsanlar boyle takma artık der...yıne dedı...

Ben yenı dogum yaptıgımda kp kızıma bır bıleklık aldı,dogum hedıyesı takmak ıcın...

Esımde bana bır bıleklık alıp elıne vermıs al bunu da karıma tak dıye....

Ben tabıı bunların elınde bana alınmıs bıleklıgı gorunce sasırdım nasıl oldu da dusundular dıye,oyle gelıne hedıye alalım da

sevındırelım dıyecek ınsanlar deıller yanı...ustelık boylesı pahalı bır hedıye....

Sonra aradan 1-1.5 ay falan gecmıstı ısın aslını bana yıne esım soyledı....

Dıycek bısey yok olan arada esıme oluyo...

olan zaten hep eşlere oluyor canım herkesin arasında sıkışıp kalıyolar ama destek aradığımız için yanımızda onlardan çok şey bekliyoruz.onlarda ailesi ama insan ailesini seçemiyor maalesef.

canım benim kv de öyle hiç elinden ymek yenmez tadı tuzu yoktur beceremezde zaten.benim ailem geleceği zaman ben giderim erkenden yaparım yemekleri çogu zaman alışverişini bile yaparım mahçup olmayalım diye.ama yinede yaranamam o ayrı bir konu kv ev aldı annemgil gitmek istiyor.yapamaz yemek bilşiyorum hafta sonu alır bende olayım diye napim yaparım bende sonuçta benim ailem geliyor.

sinir olmamak elde değil inan, benim k.valide güzel yemek yapar o konuda sıkıntı yok ama işine gelirse tabi, geçen bizde ben salata yapıyorum annemin yanında vefa böle salatalar yapar ben hiç beceremem üşeniyorum,yok onu yapmam yok bunu yapamam üşeniyorum...Allahım sabır dedim ya,lenn salata yapmaya ne var 3-5 çeşit yeşillik ve sebzeyi doğradınmı al sana salata,ben gidipde bide ona alıştıramam yağmurcumm ondan sonra her gelen misafirine çağırır benii

kp oyle dedıgı zaman esıme demıstımkı 10 tane oglum olsa yınede bırıne o adamın ısmını vermem demıstım,o da sen nasıl ıstersen

az once aradı ne yapıyosun ne var ne yok muhabbetı ıcın,sesımın bozuk olusundan anladı canını sıkacak bırsey mı oldu dedı...

dedımkı onların hepsını kızımın kesıp attıgı tırnaga kurban ederım dedım.....

vaktı zamanında kızıma bocek gormus gıbı bakan annenın sımdı şen kahkahaları duyuluyo.

kahkasının gurultusunden karsımda konusan ınsanın sesını duyamadım falan dedım....bos ver allah askına alıs artık bunlara ,

ben yenı dogum yaptıgımda kp kızıma bır bıleklık aldı,dogum hedıyesı takmak ıcın...

esımde bana bır bıleklık alıp elıne vermıs al bunu da karıma tak dıye....

ben tabıı bunların elınde bana alınmıs bıleklıgı gorunce sasırdım nasıl oldu da dusundular dıye,oyle gelıne hedıye alalım da

sonra aradan 1-1.5 ay falan gecmıstı ısın aslını bana yıne esım soyledı....

dıycek bısey yok olan arada esıme oluyo...

canım benim hiçç bunları hatırlayıp moralini bozma. sen zaten onların gerçek yüzünü biliyosun.

eşine de :nazar::nazar::nazar::nazar:

olan zaten hep eşlere oluyor canım herkesin arasında sıkışıp kalıyolar ama destek aradığımız için yanımızda onlardan çok şey bekliyoruz.onlarda ailesi ama insan ailesini seçemiyor maalesef.

dogum yapacagım zaman doguda gorev yapıyoduk,ya esımın aılesının yasadıgı sehırde ya kendı aılemın yasadıgı sehırde dogum yapacaktım.tabıı beım tercıhım kendı memleketımdı.
ama kayın peder ısrarla kendı bulundukları ılde dogum yapmamı ıstedı,tabıı kv den ses yok malum bana bakmak zorunda kalırsa yorulur ısıne gelırmı hıc...
esımden rıca ettım ben annemın yanında dogum yapmak ıstıyorum dıye,oda babısını ıkna ettı...
ama tek sart dogum yerı gazıantep deılde adana olsun demısler,bızım safda kabul etmıs...
tabıı bana soylerken ben boyle ıstedım boyle hayal ettım dıyo...
az once deımkı kızımın dogumyerını degıstırıcem antep yapıcam dedım,tam ılerkı yıllarda deıgstırmemız gerekıyo zaten dedı ozaman degısırız...
allahın ıznıyle bu hafta su adana dakı evıde satacaz kızlar...dua edın lutfen...
ordakı evı sattırıp burdan alacagım dıye ödlerı kopuyo...
sunlara bır gol atayım ınsaallah....

dogum yapacagım zaman doguda gorev yapıyoduk,ya esımın aılesının yasadıgı sehırde ya kendı aılemın yasadıgı sehırde dogum yapacaktım.tabıı beım tercıhım kendı memleketımdı.
ama kayın peder ısrarla kendı bulundukları ılde dogum yapmamı ıstedı,tabıı kv den ses yok malum bana bakmak zorunda kalırsa yorulur ısıne gelırmı hıc...
esımden rıca ettım ben annemın yanında dogum yapmak ıstıyorum dıye,oda babısını ıkna ettı...
ama tek sart dogum yerı gazıantep deılde adana olsun demısler,bızım safda kabul etmıs...
az once deımkı kızımın dogumyerını degıstırıcem antep yapıcam dedım,tam ılerkı yıllarda deıgstırmemız gerekıyo zaten dedı ozaman degısırız...
allahın ıznıyle bu hafta su adana dakı evıde satacaz kızlar...dua edın lutfen...

rabbim gönlüne göre versin. hayırlısı neyse o olsun arkadaşım

sinir olmamak elde değil inan, benim k.valide güzel yemek yapar o konuda sıkıntı yok ama işine gelirse tabi, geçen bizde ben salata yapıyorum annemin yanında vefa böle salatalar yapar ben hiç beceremem üşeniyorum,yok onu yapmam yok bunu yapamam üşeniyorum...Allahım sabır dedim ya,lenn salata yapmaya ne var 3-5 çeşit yeşillik ve sebzeyi doğradınmı al sana salata,ben gidipde bide ona alıştıramam yağmurcumm ondan sonra her gelen misafirine çağırır benii

annenlerde bır daha gelılerse tenezzul edıp evlerıne gıtmesınler kız,hep bır bahane bulsunlar bu densılere...
sınır oldum bak....:KK20:

sinir olmamak elde değil inan, benim k.valide güzel yemek yapar o konuda sıkıntı yok ama işine gelirse tabi, geçen bizde ben salata yapıyorum annemin yanında vefa böle salatalar yapar ben hiç beceremem üşeniyorum,yok onu yapmam yok bunu yapamam üşeniyorum...allahım sabır dedim ya,lenn salata yapmaya ne var 3-5 çeşit yeşillik ve sebzeyi doğradınmı al sana salata,ben gidipde bide ona alıştıramam yağmurcumm ondan sonra her gelen misafirine çağırır benii
her zaman çağıramaz canım zaten gitmemde çalışıyorum nasıl yetişeyim ama benim aileme onlar gittiğinde tatlısına kadar ikram ederler kv de onlara bir çeşiti zor koyar.bende gidip yapıyorum napim çünki aile büyüklerimde gelecek bu sefer dedem babannem falan olmaz yani tek çeşit.ki zatan kv me pek misafir gelmez o yalnız gider herkese kimseyi kabul etmez ee tabii benden yüz bulsa dediğin gibi çağırıp yaptırır ama eski yagmur yok maalesef
rabbim gönlüne göre versin. Hayırlısı neyse o olsun arkadaşım

allah kötünün şerrinden korusun hepimizi kızlar

ay çok sinirlendim çok sinir oldumm

yani yaşlı desen değil

cahil desen işlerine gelince cahillik falan kalmıyor

anlamak zor insanları

ama bende sevmiyorum bu tip davranışları

ne demek eşimi annemin yanında doğum yapmak için ikna ettim yaaa

milletin keyfii için yok çocuk orda doğsun burda doğsun

sanki kendi çocukları

ay çıldırıyorum bu tiplere

ah be canım işlerine gelince öyle gelmeyince böylee

neden bu kadınlar böyle yaaa

ay evlendirmeselermiş keşke oğullarınıı

her zaman çağıramaz canım zaten gitmemde çalışıyorum nasıl yetişeyim ama benim aileme onlar gittiğinde tatlısına kadar ikram ederler kv de onlara bir çeşiti zor koyar.bende gidip yapıyorum napim çünki aile büyüklerimde gelecek bu sefer dedem babannem falan olmaz yani tek çeşit.ki zatan kv me pek misafir gelmez o yalnız gider herkese kimseyi kabul etmez ee tabii benden yüz bulsa dediğin gibi çağırıp yaptırır ama eski yagmur yok maalesef

aminnnnnn canım benim.

sen yine üstüne düşeni yapmışsın canım

bu arada çocuğun içinde çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

çocuğun daha fazla hasta olmasın çekeceksin yapacak başka bişey yok

kv kp ooohhhh ailecek mutlu günler sizeeee

akşam bi bakmışsın sofrayı donatmışş bi ilgi bi alaka sana :)

şimdi boem cim

bu sözlerim sana

kv kp kb elti vs gibi çeşitli nedenlerle aile huzurunu kaçırmış biri olarak yazıyorum

eşinin üstüne daha fazla gitme

çünkü artık yapacak bişeyi yok

o zaman öyle dediler böyle dediler

valla bende aynılarını söyledim aylarca eşimee

önce eyvalllah dedi sonra yallahhh :)

sen eşini biliyorsun çok muattap olmamaya çalışş

yapacak bişey yok

kabullenn

takmamaya duymamaya çalışş

eeee başka çıkış yok babyyyy

inan bana ne kadar susarsan o kadar kardasınnn

eşini bunaltmaa .....

Kızlar

oğluma cumartesi pazar ünv.öğrenci ders verdi
pek sevdi
bakalım inş faydası olur

2 saat geliyor 1,5 ders çalışıyor yarım saatte sohbet puzzelle oyun falan oynuyorlar

canım bu arada gözün aydınn

inş etkisi olur üni öğrencisi mantıklı bir seçenek

faydasını görürsün bence

şimdi boem cim

bu sözlerim sana

kv kp kb elti vs gibi çeşitli nedenlerle aile huzurunu kaçırmış biri olarak yazıyorum

yapacak bişey yok

kabullenn

eşini bunaltmaa .....

doğru canım benim napalım bir iki sabrediyoruz sonra bizde en son
söyleyeceğimizi en başta söyleyip hata ediyoruz tabii ki.

sen yine üstüne düşeni yapmışsın canım

bu arada çocuğun içinde çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

çocuğun daha fazla hasta olmasın çekeceksin yapacak başka bişey yok

kv kp ooohhhh ailecek mutlu günler sizeeee

akşam bi bakmışsın sofrayı donatmışş bi ilgi bi alaka sana :)

şimdi boem cim

bu sözlerim sana

yapacak bişey yok

kabullenn

eşini bunaltmaa .....

HİÇÇÇ ZANNETMEM CNM
DÜN EŞİME BAŞTAN SÖLEMİŞ ZATEN.SİZ BENİM YEMEKLERİMİ BEĞENMEZSİNİZ,DAMAK ZEVKİMİZ UYUŞMUYOR,ZATEN BEN BULGUR BULAMAÇTAN BAŞKA YEMEK BİLMEM(4 TANE ÇOCUĞU ONLARLAMI BÜYÜTMÜŞ SORMAK LAZIM) SONRA ANNEM YEMEK YAPMIYOR DEMEYİN.BAŞKALARININ KV ÖZENMİŞİMDİR VALLA YEMEKTENTEN İŞTEN GÜÇTEN GEZMEDEN ANLAYAN KVLERE.KIZ KARDEŞİMİNKİ ÖLE (ALLAH DAHADA İİ YAPSIN) GÜZEL BİR YEMK YAPINCA ÇAGRIR SALATASINA KADAR YAPAR ONLAR GELDİĞİNDE.GEÇEN YİNE ÇANTA HIRKA BLUZ ALMIŞ UMARIM BEĞENİRSİN DİYE.ASLA GELİN BİZE DİYE ISRAR ETMEZ.KIZIM KIZIM DİLİNDEN DÜŞÜRMEZ.5 AYLIK EVLİLER BİZ 5 AYLIK EVLİYKEN BİRBİRİMİZE GİRİYORDUK.RABBİM BOZMASIN BİRBİRLEİNİ HEP SEVSİN SAYSINLAR YAA:nazar::nazar:

annenlerde bır daha gelılerse tenezzul edıp evlerıne gıtmesınler kız,hep bır bahane bulsunlar bu densılere...
sınır oldum bak....:KK20:

ah canım anneme hep diytorum elin kolun dolu gelip benide üzme anne diye ama,annemim yüreği öyle güzelki ,ne kadar gönlü kırılsada bana demiyor,hep diyorki kızım iyilik karşılık beklenerek olmaz olsun biz yapalım senin çocuğuna bakıyor iyi kötü bakmasa çalışamazsın diyor iyi tarafflarını gör diyo beni teselli için,ne diyeyim ben böyle can anneye

X