Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

canım en ıyısını yapmıssın,bu sogukda dısarıya cıkarsan daha kotu olurdu,ustelık evlerı de sogukmus...
bos ver sıkma canını.olumsuz anları dusunmemeye calıs canım...hersey kızın ıcın...
kızın da ıyılesınce gıderler nasıl olsa....
dedıgın gıbı onlar hasta olacagına bız hasta olalım...
dun benımkınınde atesı vardı.gozunu acamıyodu yavrum....
annem zaten 1.5 sene baktı kızıma.sımdıde abımın ogluna bakıyo...
su karlı gunlerde ıkı gun gondermedım annem baktı.ama artık sankı o kadıncagızında sabrı yetmıyo....ıstemedende olsa kızıyo kızıma buda benı cok uzuyo....
bugun atesı yoktu ama çok kotu oksuruyodu,yınede okula gonderdım....
okulları sıcacık ama yınede aklım onda ıste....

teşekkürle canım
dişim şükür iyi
kurtuludum artık yirmilik dişlerden
öteki dişlerim de allah birşey yok

yapacak birşey yok
çocuğun için katlanacaksın
boşver herkes kendi yaptığından utanasın
allah büyük

kızlar ben oğluma öksürük için
limon ve bal yapıyorum çok faydası oluyordu

Slm arkadaşlar iyi dinlendiniz mi ben cuma by demeden çıktım size çünkü hastaylandım çıkmak zorunda kaldım
şimdi ben birazdaha iyiyim ama bu seferde kızım hasata öksürüyo((((((((((((((

günaydın kızlar
iyi haftalar
nabersiniz

Günaydın kızlar bende geldim...

günaydın kızlar. kuzucuklara ve güzel annelere geçmiş olsun

öksürük için önerebileceğim bir yemek kaşığı pekmezin içine çay kaşığının ucu ile karabiber karıştırıp kuzucuklara içirin.
öksürük için birebir iç olmazsa biraz sakinleşirler.

oyyy oyyyy kıyamam herşey kızın için sabret. inşallah yılbaşından sonra o sorununu da çözeceksin.

pazartesi pazartesi yoğunum kızlar

boem seni de gördümmm

herkese geçmişler olsun

benimde bir rapor hazırlamam lazım. görüşürüz yine kızlar........

bende pekmezle limonu duymuştum onu denedim ama dün gece içiremedim.

Kızlar

oğluma cumartesi pazar ünv.öğrenci ders verdi
pek sevdi
bakalım inş faydası olur

2 saat geliyor 1,5 ders çalışıyor yarım saatte sohbet puzzelle oyun falan oynuyorlar

eve gıder gıtmez denıycem bu onerılerı...
yeter yavrum bır rahat uyku uyayamadı...
yınede sonsuz hamd-ı senalar....

günaydın kızlar
iyi haftalar
nabersiniz
günaydın canım,,çok şükür iyiyim birde şu pazartesi sendromum olmasa

Günaydın kızlar bende geldim...
günaydın şekerim hoşgeldin

günaydın boemcim geçmiş olsun yavruna, annecim yıkanmamış yeni havlu ütüleyip koyardı bağrımıza ,öksürük çok kötü Allah şifa versin

kıyamam canım ya,evlat için işte her şeyyy,,biz annelerin fedakarlıklarınıda her zaman anlasa ya şu kocalar,iyi yapmışsın canım en azından için rahat eder evladın için, benim annemlerde yılbaşından sonra gidiyorlar,kayınvalidemde annesi ve babasını alacak(dönüşümlü kardeşleriyle 3 ayda bir bakıyorlar yaşlılar)bende o kara kışda nasıl getirip götüreceğim diye düşünüyorum oğlumu,mecbur çoğu zaman kalacak bizde haftada 1-2 gün kalırız mecbur

benımde takma dısım takılacaktı persembe gunu ama fena halde usuttugum ıcın gıdemedım.
Gıdıp bır an once dısıme kavusmak ıstıyorum...

cuma günü gittim ben çok kötüyüm nezleyim falan dedim zaten belli idi

doktor da bir deneyelim pek bişi olmaz dedi

bekledikçe daha zor olur dedi

allahtan çok uğrraştırmadı 5 dk falan çekti

ama çektikten sonra o gece biraz kötü oldum

ama şimdi iyiyyimmmmmm

napalım canım mecbur idare edecez büyüyene kadar bebeğim iyi olsunda başka bişi istemem.

iyi bakalım çok sevindim bundan sonrada umarım bozulmaz aranız cnm

inşallah canım, eşimle aramız bozulursa genelde 3.şahıslar yüzünden olur oda %80 kayınvalidemdir,bazı şeylere tahammül edemiyorum,örneğin benim ailemin verdiği değeri onun annesi göstermiyor üzülüyorum ailem yılda 1 bilemedin 2 kez geliyorlar ve elleri herzaman hediyelerle k.validem k.pederim büyüklere dedlere ninelere görümceme kadar annem hediye alır,onlarda öyle bir meziyet olmadığı gibi geçen yemeğe davet etti kayınvalidem gözleme yapar diyordum burda bükme diyorlar adına,üşendim yapamadım dedi pide yaptırmış sadece pide ayrann birde eşimin amcası yengesi çocuklar görümcem okadar kalabalık davet ne bir çorba ne bir salata ne de bir tatlı, çok üzüldüm ama benim ailem onları muhteşem sofra ile ağırlar ki benim evimde annem evin gelini gibi pastalar poğaçalar yapar kayınvalidemi görümceme sunar sen düşünnn sinir olmazmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…