hiç sorma tatlım bnimkide öksürüyo antibiyotik veriyorum gece uyuyamadı yavrum o öksürüyor benim ciğerim sökülüo sanki aman onlar hastalanmasın biz hastalanalım dimi cnm
bu arada dün kv aradım o kadar küsüm konuşmam dedim dedim lafımı yedimgelin bir kaç gün bizde kalın dedim bizim ev sıcak onların kombi arızalı alıyor çocugu ordan oraya gezdirio sogukta bari iyileşene kadar kalsınlar napim oda hemen hazımış geldiler kv kp ve kvnin annesi çok zor bir hafta beni bekliyor kızlar
napim suratlarına bakmam derken evime çagırdım herşey kızım için sıcacık evimde kalsın iyileşsinde ben onlarla durmaya razıyım(eşimede dedim annen yüzüne bakılmayack kadın ama ben çocuğum için herşeyi yaparım)
nasıl 4 köşe oldu onlar gelince anltamam
pazartesi pazartesi yoğunum kızlar
boem seni de gördümmm
herkese geçmişler olsun
gunaydın fıstıklaaaarrr...
bende cumartesıyı yatak dosek yatarak gecırdım ama cok sukur sımdı gayet ıyıyım,
gecmıs olsun yagmurcum,rabbım sıfalar versın kuzucuguna,benım kızım da oyle cok kotu oksuruyo...
oylekı o oksururken benım cıgerlerım agrıyo...
bu arada sana gecmıs olsun yasemıncıgım,dısının durumu sımdı nasıl?cok agrın var mı?
hiç sorma tatlım bnimkide öksürüyo antibiyotik veriyorum gece uyuyamadı yavrum o öksürüyor benim ciğerim sökülüo sanki aman onlar hastalanmasın biz hastalanalım dimi cnm
bu arada dün kv aradım o kadar küsüm konuşmam dedim dedim lafımı yedimgelin bir kaç gün bizde kalın dedim bizim ev sıcak onların kombi arızalı alıyor çocugu ordan oraya gezdirio sogukta bari iyileşene kadar kalsınlar napim oda hemen hazımış geldiler kv kp ve kvnin annesi çok zor bir hafta beni bekliyor kızlar
napim suratlarına bakmam derken evime çagırdım herşey kızım için sıcacık evimde kalsın iyileşsinde ben onlarla durmaya razıyım(eşimede dedim annen yüzüne bakılmayack kadın ama ben çocuğum için herşeyi yaparım)
Slm arkadaşlar iyi dinlendiniz mi ben cuma by demeden çıktım size çünkü hastaylandım çıkmak zorunda kaldım
şimdi ben birazdaha iyiyim ama bu seferde kızım hasata öksürüyo((((((((((((((
günaydın kızlar
iyi haftalar
nabersiniz
geçmiş olsun canım
bu havalar da hasta olmamak mümkün mü
bende hafta sonu hiç bir yere gitmedim evdeydim bende çok hastaydım
en kötüsü dişim çekildi ama berbattı
bugun şükür iyiyim
boem sen nasıl oldunnnnnnnn
Günaydın kızlar bende geldim...
bende cumartesıyı yatak dosek yatarak gecırdım ama cok sukur sımdı gayet ıyıyım,
gecmıs olsun yagmurcum,rabbım sıfalar versın kuzucuguna,benım kızım da oyle cok kotu oksuruyo...
bu arada sana gecmıs olsun yasemıncıgım,dısının durumu sımdı nasıl?cok agrın var mı?
boem seni de gördümmm
herkese geçmişler olsun
boem seni de gördümmm
herkese geçmişler olsun
yapacak birşey yok
çocuğun için katlanacaksın
boşver herkes kendi yaptığından utanasın
allah büyük
kızlar ben oğluma öksürük için
limon ve bal yapıyorum çok faydası oluyordu
teşekkürle canım
dişim şükür iyi
kurtuludum artık yirmilik dişlerden
öteki dişlerim de allah birşey yok
bende pekmezle limonu duymuştum onu denedim ama dün gece içiremedim.
günaydın canım,,çok şükür iyiyim birde şu pazartesi sendromum olmasagünaydın kızlar
iyi haftalar
nabersiniz
günaydın şekerim hoşgeldinGünaydın kızlar bende geldim...
Kızlar
oğluma cumartesi pazar ünv.öğrenci ders verdi
pek sevdi
bakalım inş faydası olur
2 saat geliyor 1,5 ders çalışıyor yarım saatte sohbet puzzelle oyun falan oynuyorlar
benımde takma dısım takılacaktı persembe gunu ama fena halde usuttugum ıcın gıdemedım.
Gıdıp bır an once dısıme kavusmak ıstıyorum...
Kızlar
oğluma cumartesi pazar ünv.öğrenci ders verdi
pek sevdi
bakalım inş faydası olur
2 saat geliyor 1,5 ders çalışıyor yarım saatte sohbet puzzelle oyun falan oynuyorlar
günaydın canım,,çok şükür iyiyim birde şu pazartesi sendromum olmasa
günaydın şekerim hoşgeldin
günaydın boemcim geçmiş olsun yavruna, annecim yıkanmamış yeni havlu ütüleyip koyardı bağrımıza ,öksürük çok kötü allah şifa versin
kıyamam canım ya,evlat için işte her şeyyy,,biz annelerin fedakarlıklarınıda her zaman anlasa ya şu kocalar,iyi yapmışsın canım en azından için rahat eder evladın için, benim annemlerde yılbaşından sonra gidiyorlar,kayınvalidemde annesi ve babasını alacak(dönüşümlü kardeşleriyle 3 ayda bir bakıyorlar yaşlılar)bende o kara kışda nasıl getirip götüreceğim diye düşünüyorum oğlumu,mecbur çoğu zaman kalacak bizde haftada 1-2 gün kalırız mecbur
napalım canım mecbur idare edecez büyüyene kadar bebeğim iyi olsunda başka bişi istemem.
kızlar eşimle dün gece aramız düzeldi çok şükür,,,herşey yolunda:)))
iyi bakalım çok sevindim bundan sonrada umarım bozulmaz aranız cnm