Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

:)) bende çıkayım hanımlar. işlerimi toparlayıp akşam misafir ağırlayıp birde kocakafalımla ilgilenizem:)
öpücükleeer.

inşallah herkes iyi bir haftasonu geçirir kızlarrrr,ben ümit ediyorum ama tek taraflı olmuyor dimi

kızlarrr iyi akşamlar, yavaş yavaş işlerimi toparlayayımm bugünde bitti annecimle yarın alışveriş keyfi yapacağız

sizlere doyum olmaz
topik birden canlandı gamze gelince

ben çıkıcam hazırlanmam lazım

herkese iyi tatiller
bol bol dinlenin

iyi akşamlarrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar tatlım. geç kalma sen de hallet şu diş işini bir haftadır zorladı seni.

aminnnnnnnnnnnn

Slm arkadaşlar iyi dinlendiniz mi ben cuma by demeden çıktım size çünkü hastaylandım çıkmak zorunda kaldım
şimdi ben birazdaha iyiyim ama bu seferde kızım hasata öksürüyo((((((((((((((

slm arkadaşlar iyi dinlendiniz mi ben cuma by demeden çıktım size çünkü hastaylandım çıkmak zorunda kaldım
şimdi ben birazdaha iyiyim ama bu seferde kızım hasata öksürüyo((((((((((((((

geçmiş olsun canım
bu havalar da hasta olmamak mümkün mü

bende hafta sonu hiç bir yere gitmedim evdeydim bende çok hastaydım
en kötüsü dişim çekildi ama berbattı
bugun şükür iyiyim

boem sen nasıl oldunnnnnnnn

gunaydın fıstıklaaaarrr...

bende cumartesıyı yatak dosek yatarak gecırdım ama cok sukur sımdı gayet ıyıyım,

gecmıs olsun yagmurcum,rabbım sıfalar versın kuzucuguna,benım kızım da oyle cok kotu oksuruyo...
oylekı o oksururken benım cıgerlerım agrıyo...

bu arada sana gecmıs olsun yasemıncıgım,dısının durumu sımdı nasıl?cok agrın var mı?

hiç sorma tatlım bnimkide öksürüyo antibiyotik veriyorum gece uyuyamadı yavrum o öksürüyor benim ciğerim sökülüo sanki aman onlar hastalanmasın biz hastalanalım dimi cnm

bu arada dün kv aradım o kadar küsüm konuşmam dedim dedim lafımı yedimgelin bir kaç gün bizde kalın dedim bizim ev sıcak onların kombi arızalı alıyor çocugu ordan oraya gezdirio sogukta bari iyileşene kadar kalsınlar napim oda hemen hazımış geldiler kv kp ve kvnin annesi çok zor bir hafta beni bekliyor kızlar
napim suratlarına bakmam derken evime çagırdım herşey kızım için sıcacık evimde kalsın iyileşsinde ben onlarla durmaya razıyım(eşimede dedim annen yüzüne bakılmayack kadın ama ben çocuğum için herşeyi yaparım)
nasıl 4 köşe oldu onlar gelince anltamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…