eltım kızına kv nın ısmını koyacakmıs...
Rabbımden dılıyorum ınsaallah bana bır erkek evlat versın de o adamın adını koymayayım,kudurtayımmmmm
Allah bılıyo gülcemın o gul kokusunu dunyanın servetıne degısmem ama bu duyguyu tatsın ıstıyorum kızlar.....
geldimherkes yemekte mı?
E hadı beklıyorum....
bu arada senin kv ve kp çocuğunla ilgili o yorumları yaparken eşin ne dedi?
çok merak ettimm
bu arada senin kv ve kp çocuğunla ilgili o yorumları yaparken eşin ne dedi?
çok merak ettimm
ne dıyebılır kı canım,oda uzuluyo ama elden ne gelır....
Kp oyle dedıgı zaman esıme demıstımkı 10 tane oglum olsa yınede bırıne o adamın ısmını vermem demıstım,o da sen nasıl ıstersen
oyle olur ama bos bosuna canını sıkıyosun,bos ver onları allahın dedıgı olur demıstı...
Az once aradı ne yapıyosun ne var ne yok muhabbetı ıcın,sesımın bozuk olusundan anladı canını sıkacak bırsey mı oldu dedı...
Dedımkı onların hepsını kızımın kesıp attıgı tırnaga kurban ederım dedım.....
Vaktı zamanında kızıma bocek gormus gıbı bakan annenın sımdı şen kahkahaları duyuluyo.
Kahkasının gurultusunden karsımda konusan ınsanın sesını duyamadım falan dedım....bos ver allah askına alıs artık bunlara ,
esımın meshur bır lafı vardır:avrupayı bır kere kesfetmısler zaten,tekrar kesfetmenın bır anlamı varmı,bu ınsanlar boyle takma artık der...yıne dedı...
Ben yenı dogum yaptıgımda kp kızıma bır bıleklık aldı,dogum hedıyesı takmak ıcın...
Esımde bana bır bıleklık alıp elıne vermıs al bunu da karıma tak dıye....
Ben tabıı bunların elınde bana alınmıs bıleklıgı gorunce sasırdım nasıl oldu da dusundular dıye,oyle gelıne hedıye alalım da
sevındırelım dıyecek ınsanlar deıller yanı...ustelık boylesı pahalı bır hedıye....
Sonra aradan 1-1.5 ay falan gecmıstı ısın aslını bana yıne esım soyledı....
Dıycek bısey yok olan arada esıme oluyo...
canım benim kv de öyle hiç elinden ymek yenmez tadı tuzu yoktur beceremezde zaten.benim ailem geleceği zaman ben giderim erkenden yaparım yemekleri çogu zaman alışverişini bile yaparım mahçup olmayalım diye.ama yinede yaranamam o ayrı bir konu kv ev aldı annemgil gitmek istiyor.yapamaz yemek bilşiyorum hafta sonu alır bende olayım diye napim yaparım bende sonuçta benim ailem geliyor.
ne dıyebılır kı canım,oda uzuluyo ama elden ne gelır....
kp oyle dedıgı zaman esıme demıstımkı 10 tane oglum olsa yınede bırıne o adamın ısmını vermem demıstım,o da sen nasıl ıstersen
oyle olur ama bos bosuna canını sıkıyosun,bos ver onları allahın dedıgı olur demıstı...
az once aradı ne yapıyosun ne var ne yok muhabbetı ıcın,sesımın bozuk olusundan anladı canını sıkacak bırsey mı oldu dedı...
dedımkı onların hepsını kızımın kesıp attıgı tırnaga kurban ederım dedım.....
vaktı zamanında kızıma bocek gormus gıbı bakan annenın sımdı şen kahkahaları duyuluyo.
kahkasının gurultusunden karsımda konusan ınsanın sesını duyamadım falan dedım....bos ver allah askına alıs artık bunlara ,
esımın meshur bır lafı vardır:avrupayı bır kere kesfetmısler zaten,tekrar kesfetmenın bır anlamı varmı,bu ınsanlar boyle takma artık der...yıne dedı...
ben yenı dogum yaptıgımda kp kızıma bır bıleklık aldı,dogum hedıyesı takmak ıcın...
esımde bana bır bıleklık alıp elıne vermıs al bunu da karıma tak dıye....
ben tabıı bunların elınde bana alınmıs bıleklıgı gorunce sasırdım nasıl oldu da dusundular dıye,oyle gelıne hedıye alalım da
sevındırelım dıyecek ınsanlar deıller yanı...ustelık boylesı pahalı bır hedıye....
sonra aradan 1-1.5 ay falan gecmıstı ısın aslını bana yıne esım soyledı....
dıycek bısey yok olan arada esıme oluyo...
olan zaten hep eşlere oluyor canım herkesin arasında sıkışıp kalıyolar ama destek aradığımız için yanımızda onlardan çok şey bekliyoruz.onlarda ailesi ama insan ailesini seçemiyor maalesef.
dogum yapacagım zaman doguda gorev yapıyoduk,ya esımın aılesının yasadıgı sehırde ya kendı aılemın yasadıgı sehırde dogum yapacaktım.tabıı beım tercıhım kendı memleketımdı.
ama kayın peder ısrarla kendı bulundukları ılde dogum yapmamı ıstedı,tabıı kv den ses yok malum bana bakmak zorunda kalırsa yorulur ısıne gelırmı hıc...
esımden rıca ettım ben annemın yanında dogum yapmak ıstıyorum dıye,oda babısını ıkna ettı...
ama tek sart dogum yerı gazıantep deılde adana olsun demısler,bızım safda kabul etmıs...
tabıı bana soylerken ben boyle ıstedım boyle hayal ettım dıyo...
az once deımkı kızımın dogumyerını degıstırıcem antep yapıcam dedım,tam ılerkı yıllarda deıgstırmemız gerekıyo zaten dedı ozaman degısırız...
allahın ıznıyle bu hafta su adana dakı evıde satacaz kızlar...dua edın lutfen...
ordakı evı sattırıp burdan alacagım dıye ödlerı kopuyo...
sunlara bır gol atayım ınsaallah....
sinir olmamak elde değil inan, benim k.valide güzel yemek yapar o konuda sıkıntı yok ama işine gelirse tabi, geçen bizde ben salata yapıyorum annemin yanında vefa böle salatalar yapar ben hiç beceremem üşeniyorum,yok onu yapmam yok bunu yapamam üşeniyorum...Allahım sabır dedim ya,lenn salata yapmaya ne var 3-5 çeşit yeşillik ve sebzeyi doğradınmı al sana salata,ben gidipde bide ona alıştıramam yağmurcumm ondan sonra her gelen misafirine çağırır benii
her zaman çağıramaz canım zaten gitmemde çalışıyorum nasıl yetişeyim ama benim aileme onlar gittiğinde tatlısına kadar ikram ederler kv de onlara bir çeşiti zor koyar.bende gidip yapıyorum napim çünki aile büyüklerimde gelecek bu sefer dedem babannem falan olmaz yani tek çeşit.ki zatan kv me pek misafir gelmez o yalnız gider herkese kimseyi kabul etmez ee tabii benden yüz bulsa dediğin gibi çağırıp yaptırır ama eski yagmur yok maalesefsinir olmamak elde değil inan, benim k.valide güzel yemek yapar o konuda sıkıntı yok ama işine gelirse tabi, geçen bizde ben salata yapıyorum annemin yanında vefa böle salatalar yapar ben hiç beceremem üşeniyorum,yok onu yapmam yok bunu yapamam üşeniyorum...allahım sabır dedim ya,lenn salata yapmaya ne var 3-5 çeşit yeşillik ve sebzeyi doğradınmı al sana salata,ben gidipde bide ona alıştıramam yağmurcumm ondan sonra her gelen misafirine çağırır benii
rabbim gönlüne göre versin. Hayırlısı neyse o olsun arkadaşım
dogum yapacagım zaman doguda gorev yapıyoduk,ya esımın aılesının yasadıgı sehırde ya kendı aılemın yasadıgı sehırde dogum yapacaktım.tabıı beım tercıhım kendı memleketımdı.
ama kayın peder ısrarla kendı bulundukları ılde dogum yapmamı ıstedı,tabıı kv den ses yok malum bana bakmak zorunda kalırsa yorulur ısıne gelırmı hıc...
esımden rıca ettım ben annemın yanında dogum yapmak ıstıyorum dıye,oda babısını ıkna ettı...
ama tek sart dogum yerı gazıantep deılde adana olsun demısler,bızım safda kabul etmıs...
tabıı bana soylerken ben boyle ıstedım boyle hayal ettım dıyo...
az once deımkı kızımın dogumyerını degıstırıcem antep yapıcam dedım,tam ılerkı yıllarda deıgstırmemız gerekıyo zaten dedı ozaman degısırız...
allahın ıznıyle bu hafta su adana dakı evıde satacaz kızlar...dua edın lutfen...
ordakı evı sattırıp burdan alacagım dıye ödlerı kopuyo...
sunlara bır gol atayım ınsaallah....
sinir olmamak elde değil inan, benim k.valide güzel yemek yapar o konuda sıkıntı yok ama işine gelirse tabi, geçen bizde ben salata yapıyorum annemin yanında vefa böle salatalar yapar ben hiç beceremem üşeniyorum,yok onu yapmam yok bunu yapamam üşeniyorum...Allahım sabır dedim ya,lenn salata yapmaya ne var 3-5 çeşit yeşillik ve sebzeyi doğradınmı al sana salata,ben gidipde bide ona alıştıramam yağmurcumm ondan sonra her gelen misafirine çağırır benii
her zaman çağıramaz canım zaten gitmemde çalışıyorum nasıl yetişeyim ama benim aileme onlar gittiğinde tatlısına kadar ikram ederler kv de onlara bir çeşiti zor koyar.bende gidip yapıyorum napim çünki aile büyüklerimde gelecek bu sefer dedem babannem falan olmaz yani tek çeşit.ki zatan kv me pek misafir gelmez o yalnız gider herkese kimseyi kabul etmez ee tabii benden yüz bulsa dediğin gibi çağırıp yaptırır ama eski yagmur yok maalesef
allah kötünün şerrinden korusun hepimizi kızlar
her zaman çağıramaz canım zaten gitmemde çalışıyorum nasıl yetişeyim ama benim aileme onlar gittiğinde tatlısına kadar ikram ederler kv de onlara bir çeşiti zor koyar.bende gidip yapıyorum napim çünki aile büyüklerimde gelecek bu sefer dedem babannem falan olmaz yani tek çeşit.ki zatan kv me pek misafir gelmez o yalnız gider herkese kimseyi kabul etmez ee tabii benden yüz bulsa dediğin gibi çağırıp yaptırır ama eski yagmur yok maalesef
allah kötünün şerrinden korusun hepimizi kızlar
Kızlar
oğluma cumartesi pazar ünv.öğrenci ders verdi
pek sevdi
bakalım inş faydası olur
2 saat geliyor 1,5 ders çalışıyor yarım saatte sohbet puzzelle oyun falan oynuyorlar
şimdi boem cim
bu sözlerim sana
kv kp kb elti vs gibi çeşitli nedenlerle aile huzurunu kaçırmış biri olarak yazıyorum
eşinin üstüne daha fazla gitme
çünkü artık yapacak bişeyi yok
o zaman öyle dediler böyle dediler
valla bende aynılarını söyledim aylarca eşimee
önce eyvalllah dedi sonra yallahhh :)
sen eşini biliyorsun çok muattap olmamaya çalışş
yapacak bişey yok
kabullenn
takmamaya duymamaya çalışş
eeee başka çıkış yok babyyyy
inan bana ne kadar susarsan o kadar kardasınnn
eşini bunaltmaa .....
sen yine üstüne düşeni yapmışsın canım
bu arada çocuğun içinde çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
çocuğun daha fazla hasta olmasın çekeceksin yapacak başka bişey yok
kv kp ooohhhh ailecek mutlu günler sizeeee
akşam bi bakmışsın sofrayı donatmışş bi ilgi bi alaka sana :)
şimdi boem cim
bu sözlerim sana
kv kp kb elti vs gibi çeşitli nedenlerle aile huzurunu kaçırmış biri olarak yazıyorum
eşinin üstüne daha fazla gitme
çünkü artık yapacak bişeyi yok
o zaman öyle dediler böyle dediler
valla bende aynılarını söyledim aylarca eşimee
önce eyvalllah dedi sonra yallahhh :)
sen eşini biliyorsun çok muattap olmamaya çalışş
yapacak bişey yok
kabullenn
takmamaya duymamaya çalışş
eeee başka çıkış yok babyyyy
inan bana ne kadar susarsan o kadar kardasınnn
eşini bunaltmaa .....
gel cnm biz hep burdayızselam kızlar
ben bugun çok yoğunum
inş. ışler biterse uğrarım
annenlerde bır daha gelılerse tenezzul edıp evlerıne gıtmesınler kız,hep bır bahane bulsunlar bu densılere...
sınır oldum bak....