Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

geldım kızlar,benım hamıle oldugum donem esımın aılesının yarattıgı sıkıntılar nedenı ıle cok gergın gectı....
9 ay boyunca yedıgım herseyı cıkardım,hal boyle olunca sadece 11.5 kılo aldım...
aslında normal olan bu ama,bebegım sadece 2kilo 750 gram dogdu...
cok zayıf ve kucucukdu....
kv kp falan bocek gormus gıbı bakıyodu....
halbukı bebegım o kadar guzeldı kı yesıl ela gozler,benbeyaz bır ten mınıcık kıpkırmızı dudaklar,masaallah dıyeyım...
ama ellerıne canımı sıkıp benı uzecek malzeme gectı ya her yerde bebegımın kucuklugunden bahsedıp durdular,bunlarda tabıı benım hep kulagıma gelıyodu....
kaynım kp e gozun aydın baba dede olmussun dedıgınde kp;benım ne zaman erkek torunum olur adı da muharrem olur ozaman dede olurum,sımdı dede falan oladım demıstı...gerıkafalılar ıste....
velhasıl,dun gece eltımın bır kızı oldu.kv telefonda...
boem 3200 garam dogdu nasıl ıyımı kılosu sence.....
bır gorsen okadar guzel kı yersın yersın....falan fılan ıste...
benım kızıma bakarken bocek gormus gıbı bakıyodu....

geldım kızlar,benım hamıle oldugum donem esımın aılesının yarattıgı sıkıntılar nedenı ıle cok gergın gectı....
9 ay boyunca yedıgım herseyı cıkardım,hal boyle olunca sadece 11.5 kılo aldım...
halbukı bebegım o kadar guzeldı kı yesıl ela gozler,benbeyaz bır ten mınıcık kıpkırmızı dudaklar,masaallah dıyeyım...
ama ellerıne canımı sıkıp benı uzecek malzeme gectı ya her yerde bebegımın kucuklugunden bahsedıp durdular,bunlarda tabıı benım hep kulagıma gelıyodu....
kaynım kp e gozun aydın baba dede olmussun dedıgınde kp;benım ne zaman erkek torunum olur adı da muharrem olur ozaman dede olurum,sımdı dede falan oladım demıstı...gerıkafalılar ıste....

görgüsüzlerr işte

bunlar tammen su katılmamış cahil canım

kendini üzdüğüne yıprattığına deymezzz

Al işte zır cahilllerr ya,,gelde sinir olma gelde,Allahtan eltim kaynım yok valla.

inşallah canım, eşimle aramız bozulursa genelde 3.şahıslar yüzünden olur oda %80 kayınvalidemdir,bazı şeylere tahammül edemiyorum,örneğin benim ailemin verdiği değeri onun annesi göstermiyor üzülüyorum ailem yılda 1 bilemedin 2 kez geliyorlar ve elleri herzaman hediyelerle k.validem k.pederim büyüklere dedlere ninelere görümceme kadar annem hediye alır,onlarda öyle bir meziyet olmadığı gibi geçen yemeğe davet etti kayınvalidem gözleme yapar diyordum burda bükme diyorlar adına,üşendim yapamadım dedi pide yaptırmış sadece pide ayrann birde eşimin amcası yengesi çocuklar görümcem okadar kalabalık davet ne bir çorba ne bir salata ne de bir tatlı, çok üzüldüm ama benim ailem onları muhteşem sofra ile ağırlar ki benim evimde annem evin gelini gibi pastalar poğaçalar yapar kayınvalidemi görümceme sunar sen düşünnn sinir olmazmısın

canım benim kv de öyle hiç elinden ymek yenmez tadı tuzu yoktur beceremezde zaten.benim ailem geleceği zaman ben giderim erkenden yaparım yemekleri çogu zaman alışverişini bile yaparım mahçup olmayalım diye.ama yinede yaranamam o ayrı bir konu kv ev aldı annemgil gitmek istiyor.yapamaz yemek bilşiyorum hafta sonu alır bende olayım diye napim yaparım bende sonuçta benim ailem geliyor.

Aslında normal olan bu ama,bebegım sadece 2kilo 750 gram dogdu...
Cok zayıf ve kucucukdu....
Kv kp falan bocek gormus gıbı bakıyodu....
Halbukı bebegım o kadar guzeldı kı yesıl ela gozler,benbeyaz bır ten mınıcık kıpkırmızı dudaklar,masaallah dıyeyım...
Ama ellerıne canımı sıkıp benı uzecek malzeme gectı ya her yerde bebegımın kucuklugunden bahsedıp durdular,bunlarda tabıı benım hep kulagıma gelıyodu....
Kaynım kp e gozun aydın baba dede olmussun dedıgınde kp;benım ne zaman erkek torunum olur adı da muharrem olur ozaman dede olurum,sımdı dede falan oladım demıstı...gerıkafalılar ıste....
Velhasıl,dun gece eltımın bır kızı oldu.kv telefonda...
Boem 3200 garam dogdu nasıl ıyımı kılosu sence.....
Bır gorsen okadar guzel kı yersın yersın....falan fılan ıste...
Benım kızıma bakarken bocek gormus gıbı bakıyodu....

geri kafalılar!!!!bırak ya şunlarla muhatap olmaya deymez oglan torun olunca ne olacakmış ya anlamıyorum erkek kız farkı nedr ikisde evlat ya iyiki kzım olmuş diyorum ve çok da ii oldu.

eltım kızına kv nın ısmını koyacakmıs...
rabbımden dılıyorum ınsaallah bana bır erkek evlat versın de o adamın adını koymayayım,kudurtayımmmmm:KK47:
allah bılıyo gülcemın o gul kokusunu dunyanın servetıne degısmem ama bu duyguyu tatsın ıstıyorum kızlar.....

bu arada senin kv ve kp çocuğunla ilgili o yorumları yaparken eşin ne dedi?

çok merak ettimm

Son düzenleme:
cuma günü gittim ben çok kötüyüm nezleyim falan dedim zaten belli idi

doktor da bir deneyelim pek bişi olmaz dedi

bekledikçe daha zor olur dedi

allahtan çok uğrraştırmadı 5 dk falan çekti

ama çektikten sonra o gece biraz kötü oldum

ama şimdi iyiyyimmmmmm

çok geçmiş olsun canımm

inş kökten bitmiştir 20lik işleri

malum çektiğin acıya deysin dimiii

cuma günü gittim ben çok kötüyüm nezleyim falan dedim zaten belli idi

doktor da bir deneyelim pek bişi olmaz dedi

bekledikçe daha zor olur dedi

allahtan çok uğrraştırmadı 5 dk falan çekti

ama çektikten sonra o gece biraz kötü oldum

ama şimdi iyiyyimmmmmm

tatlım kökünden kurtulmuşsun darısı başıma.

kızlar eşimle dün gece aramız düzeldi çok şükür,,,herşey yolunda:)))

:nazar::nazar::nazar: nazar değmesin maşallah.

aferin vefa :)

düzelmelerin devamını bekliyoruz

bu arada kesin dönüş yapamıyorum bir türlü aranızzaaa:KK43:

bende de gelişmeler var aslında

patladım haftasonuu

ama anlatamıyorummm yaaa:KK43:

hadi hayırlısı bakalım. bende arada bir bakıyorum ne var ne yok diye
takipteyim :KK55::KK55::KK55::KK55:
elimdekini bitiremedim acil olduğundan..

benımde canımı sıkan seyler oldu...hemde cok....
ama bende bır turlu bos kalamadım....

hayırdır tatlım

eltım kızına kv nın ısmını koyacakmıs...
rabbımden dılıyorum ınsaallah bana bır erkek evlat versın de o adamın adını koymayayım,kudurtayımmmmm:KK47:
allah bılıyo gülcemın o gul kokusunu dunyanın servetıne degısmem ama bu duyguyu tatsın ıstıyorum kızlar.....

kız sana özellikle sormuştur sen boşver rabbim senin prensesine sağlık sıhhat versin.

Al işte zır cahilllerr ya,,gelde sinir olma gelde,Allahtan eltim kaynım yok valla.

benimde yok iyiki

X