ya sorma :)))) bana küsmüş beyimiz. ben onu çok ihmal ediyormuşum.. len benim kendime hayrım yok.
neyse bende hadi bak evdeyim ben gel dedim. çocuk gibi sevindi geliyorum ama beni sevdiğini söylüyceeen dedi... allaaaahıımm. bu adam 33 yaşında :))))
evde annemlerde var dı iyi tamam gel söylerim dedim. geldi yemek yedik kızımın banyosunu yaptırdım ama haşat durumdaydım . çok yorgunum yatıyorum ben dedim. söylemiycenmi dedi. la bi git işine dedim güldüm ama sinirden yani. adam bildiğin sevgi istiyor ben bu durumdayken.
ya sorma :)))) bana küsmüş beyimiz. Ben onu çok ihmal ediyormuşum.. Len benim kendime hayrım yok.
Neyse bende hadi bak evdeyim ben gel dedim. çocuk gibi sevindi geliyorum ama beni sevdiğini söylüyceeen dedi... Allaaaahıımm. Bu adam 33 yaşında :))))
evde annemlerde var dı iyi tamam gel söylerim dedim. Geldi yemek yedik kızımın banyosunu yaptırdım ama haşat durumdaydım . çok yorgunum yatıyorum ben dedim. Söylemiycenmi dedi. La bi git işine dedim güldüm ama sinirden yani. Adam bildiğin sevgi istiyor ben bu durumdayken.
aaaaaaaaaa derdi neymişde o saate kadar işyerinde hayır sen ona birşey mi yaptın
haklısın. bende haftasonu için şööyle sakin planlar yapayım derken bu akşama amcam yengem ve 3 kızı bebek görmeye geliyorlarmış düşünsene 5,5 aylık oldu kızım yeni geliyorlar. yardımcıma bişeyler hazırla dedim ama bu yorgunlukla nasıl yapıcaz bilmiyorum. haa yarın sabah k.v ler kahvaltıya geliyor yarın akşamada eşimin yakın arkadaşı ve eşi.....
pazar günü için plan yapmıycam:))) nasılsa plan yapınca olmuyor bir şekilde birisi çıkar gelir hırsımı ondan alırım.:))) valla sinirden gülüyorum.
ahh eşim ayrı bir dert. dün o kadar işimin arasında aradı beni. diyorki bir işin düşünce arıyosun artık beni kapıcı cafer gibi hissediyorum kendimi.:)))
len cafer dedim bu öncedende böyleydi adam hala alışamadı ben pek sevmem tel konuşmayı. oda sık sık arar bunaltır beni.
yavvv bende mi var bir sorun anlamıyorum. milletin hanımları ister ilgi benim koca istiyor
haklısın. bende haftasonu için şööyle sakin planlar yapayım derken bu akşama amcam yengem ve 3 kızı bebek görmeye geliyorlarmış düşünsene 5,5 aylık oldu kızım yeni geliyorlar. yardımcıma bişeyler hazırla dedim ama bu yorgunlukla nasıl yapıcaz bilmiyorum. haa yarın sabah k.v ler kahvaltıya geliyor yarın akşamada eşimin yakın arkadaşı ve eşi.....
pazar günü için plan yapmıycam:))) nasılsa plan yapınca olmuyor bir şekilde birisi çıkar gelir hırsımı ondan alırım.:))) valla sinirden gülüyorum.
ahh eşim ayrı bir dert. dün o kadar işimin arasında aradı beni. diyorki bir işin düşünce arıyosun artık beni kapıcı cafer gibi hissediyorum kendimi.:)))
len cafer dedim bu öncedende böyleydi adam hala alışamadı ben pek sevmem tel konuşmayı. oda sık sık arar bunaltır beni.
yavvv bende mi var bir sorun anlamıyorum. milletin hanımları ister ilgi benim koca istiyor
anlatmazsam çatlıycam:))))))
çarşamba akşamı eve gittim eşim yok. o saatte mutlaka evde olurdu. aradım nerdesi dedim. cevaba bakın:
iş yerimdeyim. sen beni arayana kadar çıkmamaya karar verdim. :))))))))))))))))))
benim eşim öyle bir adam:)) ilgi ister ve çok fazla üzerime düşer. günde kaç kez arar sayamıyorum. benden ilgi beklemiş. benim onu merak etmemi istemiş:))
benim eşim öyle bir adam:)) ilgi ister ve çok fazla üzerime düşer. günde kaç kez arar sayamıyorum. benden ilgi beklemiş. benim onu merak etmemi istemiş:))
anlatmazsam çatlıycam:))))))
çarşamba akşamı eve gittim eşim yok. o saatte mutlaka evde olurdu. aradım nerdesi dedim. cevaba bakın:
iş yerimdeyim. sen beni arayana kadar çıkmamaya karar verdim. :))))))))))))))))))
amannnn alem adam ya. sende çok ihmal etmişsin adamcağızı baksana.
boşver tatlım akışına bırak hayat ne olursa olsun sevdiklerimizle çok güzel.
seni çok iii anlıyorum bu durum bizde sırayla olur bi ara o bi ara ben yani.ama empati yapman lazım cnm sonuçta o ilgiyi sen bekliyo olabilirdin demi.sen de haklısın anladığım kadarıyla önemli bi işin var galiba bide stresli ev mi çocuk mu koca mı diyosundur ama sonuçta o da senin eşin
haklısın hayatım. çok mutluyum aslında evim işim evladım eşim den yana bir şikayetim yok. ama bazen benimde biraz anlayışa ihtiyacım oluyorsen sadecce yorgun ve halsizsi n
birde bebişle ilgilenemeyince
herşey üstüne gelir tatlım
dikkat et kendine
ya sorma hayatım.. :)))))) herşeyin fazlası zarar gördünmü:)))senin o koca öldürüyor beni türünün son örneği bence :))
benim koca kafalı bebeğim:))))hahahayyyy trippp ha çok iiimişşşş:)))
yok yok duysunda rahatının farkına varsın bence:)))amanım mygeart1 duymasınnnnnnnnnnn
:)))) ilgisizliği özledim desem:)olsun bebeğim olsun ilgi beklesin bugünler de geçecek sabret.
valla yaaa... hiç normali bulmaz zaten beni:):))bu da türün son örneğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
senin işin daha zormuşşşşşşşşşşş
çok üzülüyorum . ben çok sevgi doluyum bebeğime karşı ama gösteremiyorum. tabi bu günler geçecek ama ben hep hissedicem bunun acısını çok eminim. keşke benimde kız kardeşim olsaydı.
akşam arıyor nbr falan filam
ee ben geç geleceğim
hayırmı
müşterisini biri batmış bunuda 300,000,00tl alacağı var oraya gitmem gerek
bende rahatına bak bizim rahatımız iyi dedim
allahtan küçüklüğünden beri yanımızda
ablamın işi bitmez yeğenimde hiç sıkıntı çektirmedi bize allah var
sizlere doyum olmaz
topik birden canlandı gamze gelince
ben çıkıcam hazırlanmam lazım
herkese iyi tatiller
bol bol dinlenin
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr
amanım mygeart1 duymasınnnnnnnnnnn
unutur mu beni diye yeyip bitiriyorum kendimi
ne güzel ama. hep keşke diyorum. kız kardeşim olaydı. emanet ederdim meleğimi bende gönül rahatlığıyla.
demi ya yaseminn
aaaaaaaaaaaaaaaahhhh öküzüm ahhh
milletteki kuzulara bi çekemedn
demi ya yaseminn
aaaaaaaaaaaaaaaahhhh öküzüm ahhh
milletteki kuzulara bi çekemedn
amiiinnn. Rabbim sağlık versin.ablamda çok korkardı
bazen bana anne derdi
bende anne değil bebişim
teyze derdim
sonra annesi geldi bazen yanımdan hiç ayrılmazdı
abalm sinir olurdu anne benim benim derdi