Haydi Yine Yeniden...

Canlar kirmizi et ayran yada yogurt neden beraber onerilmiyor ki acep
Canım etteki demiri yoğurttaki kalsiyum öldürüyormuş aynı çay gibi o yüzden beraber tüketilmemeli etle c vitaminlş bir salata yenirse demir emilimi çok güzel oluyormuş salataya maydonuz biber limon ekleyerek

Canım etteki demiri yoğurttaki kalsiyum öldürüyormuş aynı çay gibi o yüzden beraber tüketilmemeli etle c vitaminlş bir salata yenirse demir emilimi çok güzel oluyormuş salataya maydonuz biber limon ekleyerek
Bana diyetisyen öğlen sebze yemeği yoğurt ve çorba akşam sadecr etve salaya verdi ama her ara öğünde yoğurt var iki haftadır ben de uymuyorum diyet listeme

Ilkay cevap vermis bile canim. Dikkat etmek lazim. En azindan yedigimiz seylerin vitamininden faydalanalim dimi. Yemis olmak icin yemeyelim.

Gunaydin canlar mutlu bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle ama haftasonu tuzaklatina dusmeyelim olur mu
Ben muhtemelen pazar kahvaltısı tuzağına düşeceğim canım.Bunu nasıl önleyebilirim peki
Eşim pazar günleri kahvaltısına çok önem verir ben de öyle.Herşey olsun ister böreği sucuğu patates kızartması vs...
Bugün itibariyle kortizon ilacımı da almayacağım ve tuz yasağı sona eriyor.Umarım şımarmam

O da senin kaçamağın olsun canım.Zaten abartmayacağından eminim.Yalnız vücudun tuzsuza alıştığı için tuza çok dikkat et,ekstradan kullanma ödem yapabilir.

Sakin şımarma canim... bu hafta guzel gittin hafta da 1 den birsey olmaz. Tabi 1 gun ile kalabiliyorsak. Ben 1 gun bozdum mu toparlayana kadar 1 hafta 10 gin geçiyor. O yuzden kendime herseyden yiyebilecegim listeler yapıp ona uyuyorum. Pogaca sutlac patates kizartma var ama az az dengeleyerwk

Tomurcugum cok şükür bende 84 leri gordum bu sabah. Bayram sabahi 87 imisim defterime not almisim. Iyi kilo almisim ben yaaa...
Çok şükür canım öyle böyle gidecek işte.Sen bayramda tatlı çok kaçırdın sanırım.Dayanamazsin tatlıya :) Olsun bak toparladın hadi 70 lere bekliyorum seni

O da senin kaçamağın olsun canım.Zaten abartmayacağından eminim.Yalnız vücudun tuzsuza alıştığı için tuza çok dikkat et,ekstradan kullanma ödem yapabilir.

Tuzu birden çoğaltırsam kesin ödem tutar tartıda fazla çıkarım.Tavsiyeleriniz için teşekkürler canlarım.Elimden geldiğince dikkat ederim

Çok şükür canım öyle böyle gidecek işte.Sen bayramda tatlı çok kaçırdın sanırım.Dayanamazsin tatlıya :) Olsun bak toparladın hadi 70 lere bekliyorum seni

Oooo hemde ne tatli hic sorma kac tane yedigimi ben bile sayamam.. yok canim gidecek kilolar kararliyim.yasaksiz diyet yapiyorum yoksa ben kacirdim mi sapitiyorum...
78 79 arasi 2 tane elbise alacagim ödülüm bu. Acele etmeden yavas yavas gidecek mayisa kadar zamanim var. Mayista gorumcemin düğünü olacak. Nisana katilmadik. Izinler kapali oldugu icin

Meraba kızlar, herkese iyi hafta sonları...
Ben de diyetisyen eşliğinde verdim bi 20 kg ama hep kaçamaklı hep Düşe kalka..
Evet az çok herkes ne yiyip içmesi gerektiğini biliyo ama mesele bişeylerden mahrum kalmadan Herşeyden az az yemek... Yoksa yasaklar sonunda bi patlıyo ki insan sormayın...

Benim de hedefim 100e ulaşmadan doğuma gitmek...
Umarım başarırım...

Bu arada teyzeleri dün nihayet kontrole gittim, bebişibizim kalp atışlarını gördük.
Herşey yolunda çok şükür...

Hayırlısıyla az bi kiloyla da kurtarırsak şu hamileliği hiç bi Sıkıntımız olmayacak inşallah...

T tatlitambak canım size ve Doğudaki tüm vatandaşlarımıza Rabbim sabır ve dayanma gücü versin...
Güvenlik güçlerimize sonsuz kuvvet versin...
Bölmek isteyenleri de helak etsin inşallah...
Hep bir tarafımız buruk, kanayan yaramız oralar...
Ama düzelecek herşey inşallah ben inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…