- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.761
Canım etteki demiri yoğurttaki kalsiyum öldürüyormuş aynı çay gibi o yüzden beraber tüketilmemeli etle c vitaminlş bir salata yenirse demir emilimi çok güzel oluyormuş salataya maydonuz biber limon ekleyerekCanlar kirmizi et ayran yada yogurt neden beraber onerilmiyor ki acep
Bana diyetisyen öğlen sebze yemeği yoğurt ve çorba akşam sadecr etve salaya verdi ama her ara öğünde yoğurt var iki haftadır ben de uymuyorum diyet listemeCanım etteki demiri yoğurttaki kalsiyum öldürüyormuş aynı çay gibi o yüzden beraber tüketilmemeli etle c vitaminlş bir salata yenirse demir emilimi çok güzel oluyormuş salataya maydonuz biber limon ekleyerek
Günaydın canım nasılsın aklım hep sende nasıl oralarda durumlarIlkay cevap vermis bile canim. Dikkat etmek lazim. En azindan yedigimiz seylerin vitamininden faydalanalim dimi. Yemis olmak icin yemeyelim.
Sen süpersin dostum darısı başımızaGünaydın.hele şükür bu sabah bayram öncesi kilomu gördüm tüm artılarımdan kurtuldum.sıra geldi inişe geçmeye
Sen süpersin dostum darısı başımıza
Teşekkür ederimGünaydın hanımlartomurcukkk tebrik ederim canım, azmin elinden ne kurtulmuş ki bizim kilolar da kurtulsun.
Kahvaltı
1 dilim k.ekmeği
Peynir 1 yumurta yarım domates maydanoz
Ben muhtemelen pazar kahvaltısı tuzağına düşeceğim canım.Bunu nasıl önleyebilirim pekiGunaydin canlar mutlu bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle ama haftasonu tuzaklatina dusmeyelim olur mu
O da senin kaçamağın olsun canım.Zaten abartmayacağından eminim.Yalnız vücudun tuzsuza alıştığı için tuza çok dikkat et,ekstradan kullanma ödem yapabilir.Ben muhtemelen pazar kahvaltısı tuzağına düşeceğim canım.Bunu nasıl önleyebilirim peki
Eşim pazar günleri kahvaltısına çok önem verir ben de öyle.Herşey olsun ister böreği sucuğu patates kızartması vs...
Bugün itibariyle kortizon ilacımı da almayacağım ve tuz yasağı sona eriyor.Umarım şımarmam
Günaydın canım nasılsın aklım hep sende nasıl oralarda durumlar
Günaydın.hele şükür bu sabah bayram öncesi kilomu gördüm tüm artılarımdan kurtuldum.sıra geldi inişe geçmeye
Ben muhtemelen pazar kahvaltısı tuzağına düşeceğim canım.Bunu nasıl önleyebilirim peki
Eşim pazar günleri kahvaltısına çok önem verir ben de öyle.Herşey olsun ister böreği sucuğu patates kızartması vs...
Bugün itibariyle kortizon ilacımı da almayacağım ve tuz yasağı sona eriyor.Umarım şımarmam
Çok şükür canım öyle böyle gidecek işte.Sen bayramda tatlı çok kaçırdın sanırım.Dayanamazsin tatlıya :) Olsun bak toparladın hadi 70 lere bekliyorum seniTomurcugum cok şükür bende 84 leri gordum bu sabah. Bayram sabahi 87 imisim defterime not almisim. Iyi kilo almisim ben yaaa...
O da senin kaçamağın olsun canım.Zaten abartmayacağından eminim.Yalnız vücudun tuzsuza alıştığı için tuza çok dikkat et,ekstradan kullanma ödem yapabilir.
Tuzu birden çoğaltırsam kesin ödem tutar tartıda fazla çıkarım.Tavsiyeleriniz için teşekkürler canlarım.Elimden geldiğince dikkat ederimSakin şımarma canim... bu hafta guzel gittin hafta da 1 den birsey olmaz. Tabi 1 gun ile kalabiliyorsak. Ben 1 gun bozdum mu toparlayana kadar 1 hafta 10 gin geçiyor. O yuzden kendime herseyden yiyebilecegim listeler yapıp ona uyuyorum. Pogaca sutlac patates kizartma var ama az az dengeleyerwk
Çok şükür canım öyle böyle gidecek işte.Sen bayramda tatlı çok kaçırdın sanırım.Dayanamazsin tatlıya :) Olsun bak toparladın hadi 70 lere bekliyorum seni