Haydi Yine Yeniden...

Hadi gözünüz aydın pıt pıtları duymuşsun canım.Herşey hep yolunda gider inşallah annesi.

Canim hepsinden ye ama uc tane yerine bi tane ye ben artik oyle yapiyorum hem mahrum kalmamis oluyoruz hemde kilo olarak fazla etkilemiyor birde ne kadar erken yersen o kadar iyi, hos bunlari artik hepimiz biliyoruz onemli olan uygulayabilmek

Amin canim amin. Insaallah duzelir...
bebeğinin iyi olduguna sevindim. Simdi hep birlikte cinsiyet ogrenmeyi bekliyoruz:)))

Pazar kahvaltısı bizde de önemlidir hafta içi zaten koştur koştur yaşıyoruz ben o günler kahvaltıda az yiyip öğle zaten yapmıyoruz geç uyandığımız için akşamda çorba salata yiyerek kapatmayı düşünüyorum bu şekilde dengelerim diye düşünüyorum ne dersiniz canlar doğru olur mu

Sabah
1 yumurta ile tuzsuz menemen
2 adet tuzsuz etimek
1 adet salatalık

Ara
3 adet ceviz

Öğlen
El kadar haşlanmış tuzsuz tavuk göğüs eti
1 adet tuzsuz etimek
3 yk yoğurt
Hepsini bir kasede karıştırıp kaşık kaşık yedim ohh mis gibi de doydum valla

Bizde de kahvaltı keyfi uzun sürdüğünden ve iyi doyduğumdan öğlen yemiyorum canım ama akşamı da hafif atlatamıyorum ben nedense.
Ama senin yöntem mantıklı.Akşamı hafif tutarsan denge sağlanır elbette

Bende menümü anlatayım kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım ara kendi sıklığı meyve suyu öğle az yağlı tavada yumurta azcık sucuk peynir domates salatalık yeşillik bi dilim tahıllı ekmek bi dilimde ballı ekmek kocam ısrar etti kıramadım ara türk kahvesi azcık ceviz akşam çorba zeytinyağlı semizotu yemeği yoğurt ekmeksiz olcak ve detoks suyu

Afiyet olsun canım,eşin devam ediyor mu diyete? Bakıyorum da seni yoldan çıkarıcı kaçamaklar yaptırıyor

Amin canim amin. Insaallah duzelir...
bebeğinin iyi olduguna sevindim. Simdi hep birlikte cinsiyet ogrenmeyi bekliyoruz:)))
Bebişin için sevindim sağ salim kucağına alırsın inşallah benimde yeğenim olcak dönemleriniz yakın Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin
Çok Sağolun canlar...
Evet beni de heyecanlandırıyor cinsiyeti ne acaba???
Tabi ki en önemlisi sağlıklı olması...
Ama hayırlısıyla erkek olursa da fena olmaz hani

Merhaba Hanimlar . aklıma takılan bi durum var. Duraklama ve + olduğunda 1 günlüğüne diyet bozulsa( midemin kurulduğunu hissediyorum. İstesem de abartı şeklinde bozamam) duraklama zinciri kırılır mi :/

Merhaba Hanimlar . aklıma takılan bi durum var. Duraklama ve + olduğunda 1 günlüğüne diyet bozulsa( midemin kurulduğunu hissediyorum. İstesem de abartı şeklinde bozamam) duraklama zinciri kırılır mi :/
Ne kadar süredir diyettesin canım?Uzun süre kaçamak yapmadıysan abartmadan yap istersen.Vücut şaşırıp daha çok kalori harcıyor diye duymuştum.Diğer öğünlerini az yiyerek dengelersin.

Ne kadar süredir diyettesin canım?Uzun süre kaçamak yapmadıysan abartmadan yap istersen.Vücut şaşırıp daha çok kalori harcıyor diye duymuştum.Diğer öğünlerini az yiyerek dengelersin.
10 gün olacak yarın. ( kaçamağı salı günü yaparım) su ve türevleriyle besleniyorum sadece

ilk öğün 14:00 civarı
1 yağda tüm yumurta yarı rafadan
domates salatalık ajur sivri biber
dereotu maydanoz semizotu limon sıktım üstüne
2 dilim hellim peyniri
1 çatal ezine peyniri
çeyreğin yarısı 8/1 simit
kayısı reçeli (kayısının çeyrek parçasını bir çatal yedim)
2 lokma kadar ekmek( yumurtanın rafadan kısmına bandım )

benimkiler sabah börekle siyah üzüm yemişler ben de acıkmadım diye kahvaltıyı geç hazırlamaya başladım zil çaldı elin de alet çantası adamın biri eşimi sordu kombi bakımına geldim dedi eşim söylememişti bana ne zaman geleceğini o da bilmiyormuş meğer neyse adam baya uğraştı parça almaya gitti geldiderken benim kahvaltı öğleden sonrayı buldu amaa içim kıyıldı valla:))
sabah sütçü gelmişti taze taze süt kaynatmıştım .adam parça almaya gittiğinde 2 bardak nescafeli süt içmiştim onu yazmayı unutmuşum

10 gün olacak yarın. ( kaçamağı salı günü yaparım) su ve türevleriyle besleniyorum sadece
geçen belgesel de izledim obezite ve zayıflama üzerine araştırma ve deneklerle yapılan bir belgeseldi
çok az yediğimiz de beden kıtlık moduna geçiyor yaa meğerse yağ yakan enzimlerin yüzde 75 i çalışmıyormuş bundan dolayı yağ yerine kas kaybı oluyormuş yada aç sefil gezdiğimiz halde hiç kilo kaybı olmuyormuş
sen kaç kilosun bu 10 gün de ne kadar zayıfladın canımcımm

91 den 85,700. Bence o biraz abartı. Çünkü bende fark olmaya başladı.
Birde benim yaptığım şey aslında detoks olarak geciyor

91 den 85,700. Bence o biraz abartı. Çünkü bende fark olmaya başladı.
Birde benim yaptığım şey aslında detoks olarak geciyor
vayyy canına çok hızlı 5.5 kilo vermişsin
detoksları en fazla 1 hafta ya da 10 gün önermiyorlar mı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…