- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.781
Hadi gözünüz aydın pıt pıtları duymuşsun canım.Herşey hep yolunda gider inşallah annesi.Meraba kızlar, herkese iyi hafta sonları...
Ben de diyetisyen eşliğinde verdim bi 20 kg ama hep kaçamaklı hep Düşe kalka..
Evet az çok herkes ne yiyip içmesi gerektiğini biliyo ama mesele bişeylerden mahrum kalmadan Herşeyden az az yemek... Yoksa yasaklar sonunda bi patlıyo ki insan sormayın...
Benim de hedefim 100e ulaşmadan doğuma gitmek...
Umarım başarırım...
Bu arada teyzeleri dün nihayet kontrole gittim, bebişibizim kalp atışlarını gördük.
Herşey yolunda çok şükür...
Hayırlısıyla az bi kiloyla da kurtarırsak şu hamileliği hiç bi Sıkıntımız olmayacak inşallah...
T tatlitambak canım size ve Doğudaki tüm vatandaşlarımıza Rabbim sabır ve dayanma gücü versin...
Güvenlik güçlerimize sonsuz kuvvet versin...
Bölmek isteyenleri de helak etsin inşallah...
Hep bir tarafımız buruk, kanayan yaramız oralar...
Ama düzelecek herşey inşallah ben inanıyorum...
Çok Sağol kaptanımHadi gözünüz aydın pıt pıtları duymuşsun canım.Herşey hep yolunda gider inşallah annesi.
Ben muhtemelen pazar kahvaltısı tuzağına düşeceğim canım.Bunu nasıl önleyebilirim peki
Eşim pazar günleri kahvaltısına çok önem verir ben de öyle.Herşey olsun ister böreği sucuğu patates kızartması vs...
Bugün itibariyle kortizon ilacımı da almayacağım ve tuz yasağı sona eriyor.Umarım şımarmam
Meraba kızlar, herkese iyi hafta sonları...
Ben de diyetisyen eşliğinde verdim bi 20 kg ama hep kaçamaklı hep Düşe kalka..
Evet az çok herkes ne yiyip içmesi gerektiğini biliyo ama mesele bişeylerden mahrum kalmadan Herşeyden az az yemek... Yoksa yasaklar sonunda bi patlıyo ki insan sormayın...
Benim de hedefim 100e ulaşmadan doğuma gitmek...
Umarım başarırım...
Bu arada teyzeleri dün nihayet kontrole gittim, bebişibizim kalp atışlarını gördük.
Herşey yolunda çok şükür...
Hayırlısıyla az bi kiloyla da kurtarırsak şu hamileliği hiç bi Sıkıntımız olmayacak inşallah...
T tatlitambak canım size ve Doğudaki tüm vatandaşlarımıza Rabbim sabır ve dayanma gücü versin...
Güvenlik güçlerimize sonsuz kuvvet versin...
Bölmek isteyenleri de helak etsin inşallah...
Hep bir tarafımız buruk, kanayan yaramız oralar...
Ama düzelecek herşey inşallah ben inanıyorum...
Bizde de kahvaltı keyfi uzun sürdüğünden ve iyi doyduğumdan öğlen yemiyorum canım ama akşamı da hafif atlatamıyorum ben nedense.Pazar kahvaltısı bizde de önemlidir hafta içi zaten koştur koştur yaşıyoruz ben o günler kahvaltıda az yiyip öğle zaten yapmıyoruz geç uyandığımız için akşamda çorba salata yiyerek kapatmayı düşünüyorum bu şekilde dengelerim diye düşünüyorum ne dersiniz canlar doğru olur mu
Afiyet olsun canım,eşin devam ediyor mu diyete? Bakıyorum da seni yoldan çıkarıcı kaçamaklar yaptırıyorBende menümü anlatayım kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım ara kendi sıklığı meyve suyu öğle az yağlı tavada yumurta azcık sucuk peynir domates salatalık yeşillik bi dilim tahıllı ekmek bi dilimde ballı ekmek kocam ısrar etti kıramadım ara türk kahvesi azcık ceviz akşam çorba zeytinyağlı semizotu yemeği yoğurt ekmeksiz olcak ve detoks suyu
Oda devam ediyor ama arada nefsi körlet diyo tabi o erkek kas çok ne yese yakıyo o kaçamak için kendime cezamı hazırladım akşam bisiklete binilecekAfiyet olsun canım,eşin devam ediyor mu diyete? Bakıyorum da seni yoldan çıkarıcı kaçamaklar yaptırıyor
Amin canim amin. Insaallah duzelir...
bebeğinin iyi olduguna sevindim. Simdi hep birlikte cinsiyet ogrenmeyi bekliyoruz:)))
Çok Sağolun canlar...Bebişin için sevindim sağ salim kucağına alırsın inşallah benimde yeğenim olcak dönemleriniz yakın Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin
Ne kadar süredir diyettesin canım?Uzun süre kaçamak yapmadıysan abartmadan yap istersen.Vücut şaşırıp daha çok kalori harcıyor diye duymuştum.Diğer öğünlerini az yiyerek dengelersin.Merhaba Hanimlar . aklıma takılan bi durum var. Duraklama ve + olduğunda 1 günlüğüne diyet bozulsa( midemin kurulduğunu hissediyorum. İstesem de abartı şeklinde bozamam) duraklama zinciri kırılır mi :/
10 gün olacak yarın. ( kaçamağı salı günü yaparım) su ve türevleriyle besleniyorum sadeceNe kadar süredir diyettesin canım?Uzun süre kaçamak yapmadıysan abartmadan yap istersen.Vücut şaşırıp daha çok kalori harcıyor diye duymuştum.Diğer öğünlerini az yiyerek dengelersin.
sıvı diyetinde misin gülüm o çok ağır yaa10 gün olacak yarın. ( kaçamağı salı günü yaparım) su ve türevleriyle besleniyorum sadece
geçen belgesel de izledim obezite ve zayıflama üzerine araştırma ve deneklerle yapılan bir belgeseldi10 gün olacak yarın. ( kaçamağı salı günü yaparım) su ve türevleriyle besleniyorum sadece
91 den 85,700. Bence o biraz abartı. Çünkü bende fark olmaya başladı.geçen belgesel de izledim obezite ve zayıflama üzerine araştırma ve deneklerle yapılan bir belgeseldi
çok az yediğimiz de beden kıtlık moduna geçiyor yaa meğerse yağ yakan enzimlerin yüzde 75 i çalışmıyormuş bundan dolayı yağ yerine kas kaybı oluyormuş yada aç sefil gezdiğimiz halde hiç kilo kaybı olmuyormuş
sen kaç kilosun bu 10 gün de ne kadar zayıfladın canımcımm
vayyy canına çok hızlı 5.5 kilo vermişsin91 den 85,700. Bence o biraz abartı. Çünkü bende fark olmaya başladı.
Birde benim yaptığım şey aslında detoks olarak geciyor