Haydi Yine Yeniden...

Bende menümü anlatayım sabah azcık menemen peynir salatalık şekersiz çay bi dilimde tahıllı ekmek ara armut öğle 5 ya da 6 yerken saymadım hurma bi bardak süt ara elma azcıkta kuruyemiş akşam barbunya yoğurt salata olcak ekmeksiz bide detoks suyu

Menün çok güzel bugün canım.Ekmeği bir tek sabah alman çok iyi.Öğlen de de hurma yemen iyi olmuş.Lifli gıda her zaman iyidir

Bugün bizim okulda yeni bi öğretmen göreve başladı 90 ları görünce diyete başlamış inanılmaz zayıflamış 53 kiloymuş acaip gaza geldim nasıl güzel duruyor aslında bakarsan hikayesi aşağı yukarı bizimkine benziyor inşallah bizimde sonucumuz ona benzer

Menün çok güzel bugün canım.Ekmeği bir tek sabah alman çok iyi.Öğlen de de hurma yemen iyi olmuş.Lifli gıda her zaman iyidir
Öğle kızımın veli toplantısı vardı iki okul arasında koştum resmen tabi araba sürmeyi bilmediğim için dışardan yemek istemedim sabahtan yanıma hurma almıştım dönerken de süt alınca oldu bana öğle yemeği o kızı da görmüşüm ki dönülmez bi zayıflama programına girdim

Valla bravo.Bende 40 kilo verdim ama 50 lere daha yolum uzun.
Ne kadar sürede vermiş peki? Detay verdi mi neler yaptığı konusunda?

Valla bravo.Bende 40 kilo verdim ama 50 lere daha yolum uzun.
Ne kadar sürede vermiş peki? Detay verdi mi neler yaptığı konusunda?
Senin başarın takdirlik zaten be tomurcuğum sık sık az az yemiş şeker un tuz kullanmamış şeker ihtiyacını meyveden karşılamış kaçamak yaptığı günün ertesi hafif beslenip onu dengelemiş yalnız spor yapamamış biraz sarkma var dedi platesle bu açığınıda kapatacak

Okulu öğrencileri mi çok seviyorum ama cuma olunca bugün enerji patlaması oldu bende bunu dengeleyeceğim diye koşturup durdum biride oynarken yaralandı doktora götürdüm onlara bişey olacak diye ödüm kopuyor çok şükür önemsenecek bi durum yokmuş

Merhabalar kizlar ayyy ne yorucu bir gündü uuuu kresteydim bugun allahim bir cok veli yeni kural tanimiyorlar cildiracaktim uce kadar okuldaydim eve bir geldim yemek uok yemek yapiyorum biraz okuyum sizi dedim ekim2009 canim bu mantar neymis boyle bende ilk kez duydum ama ben mantar yiyemiyorumm off off mantari yiyince yarim saat icinde cikariyorum afedersin cokta severim ama insallah sana faydasi olur M Melrin canim cokk yoruldun dimi ilk hafta cok yorucu oluyo anliyorum seni ev gibisi yok ya bu arada menunde super haftaya iyi bir rakam görürsün kesin ayy bu cok kilo verdnleri gorunce banada bir hirs geliyo

kadınsan tatil dinlenme yok sürekli mesaidesin demektir allah kolaylık versin
bu mantar yenmiyor şekerli çayla sirkemsi bir şey oluyor onu içiyorsun çay mantarı da deniyormuş mantarın kendisini blendırdan çekip krem olarak cilde sürülüyormuşsun

öğleden sonra komşum geldi oturduk baya az önce gitti acıkmıştım da onunla yedik bişeyler akşakama bana yemek yok yani hakkımı doldurdum :)

Aynen ilk hafta olması artık 4 ü okutuyor olmam boş derste beden gibi az sürekli bilgi içerikli dersler çocuklar sürekli resim beden yapalım diyolar ama mümkün değil onlar da yoruldu dersten Rabbim kazasız belasız bilgi dolu bir sene nasip etsin hepimize

Himmm anladim canim ama sonucta ozutu cay gececek oda hasta eder ama insallah faydasini gorursun amann ben zaten ne yiye biliyorumki dokunmayan bir ekmek var oda kilo yapiyiii

Bugun regl oldum karnim davul gibi patlicak gibi duruyo birde havalar sogudu burda birazda usuttum heralde bir iki gune gecer heralde

Bugunku menum
Sabah
Sade kahve
Ufak bi tost

Ogle
Bikac tane kizarmis patates
Peynir
Salatalik
Domates
Zeytin
Bir dilim ekmek

Ara
Yesil cay
Bir avuc badem

Aksam
Yarim tabak pirasa
Yogurt

Bugunu de atlattim sayilir aksama bisiklet surmek istiyorum bakicam artik duruma gore, iyi gidiyorum bi haftadir hic kacamak yapmadim

Bende duymadım bu mantarı daha neler duyucaz sen memnun kalırsan arayıp bulalım olmazsa

Bende duymadım bu mantarı daha neler duyucaz sen memnun kalırsan arayıp bulalım olmazsa
ilk hafta belli olmaz işe yaradığı yarım bardak içiliyor 2. hafta sabah akşam 1 bardak içiliyor o zaman belli olur işe yarayıp yaramadığı
nette 6 litresini 65 liraya satıyorlar içmeye hazır çayınımillet koli koli alıp içtiğini yazıyor o kadar para verilir mi mantarı bulup çoğaltıp kendi yapsa insan daha mantıklı ve masrafsız olur :)

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 chery domates
1 salatalık
1 yeşil biber
2 adet tuzsuz etimek

Ara
2 adet ceviz

Öğlen
El kadar,tuzsuz haşlanmış tavuk göğüs eti
1 domates
1 salatalık
1 adet tuzsuz etimek
Aksam
8-10 adet tavada tuzsuz istavrit
3 dal kivircik
5-6 dal roka
2 adet tuzsuz etimek

ilerleyen vakitte meyve ve yogurt yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…