Haydi Yine Yeniden...

KALKİNCA 06.00 2 sb su

KAHVALTİ 06.30 1kkb.peynir 5 zeytin sahanda yumurta 1 tbe domates

SAAT 11.00 1 sb ayran

OGLE 14.30 tavuk durum 2 sb ayran

AKSAM 20.00 6 yk makarna (peynirli) 3 kepce m.corbasi

SU 2.5 lt

kizlar diger grup a yazdim sizin fikriniz nedir

Daha da dikkat edeyim o halde yada dyt listesine uymaya calisayim ki o bana sanirim bu gittigimde daha farkli bir liste vereecektir.
Bence seni tamamen kazanmak için böyle söylemiş beni görsen aslında iyisin diyeti bırak diyenlerle dolu bi çevrem var diyetisyenle ayda zorla 800 gr verebiliyordum diyetisyene göre 14 kilo yağ fazlam var ki ben 30 kiloyu tek başıma spor desteğiyle verdim o kadar yağ bi İstatistik sonucu ölçtüğü tartı çıplak ayakla çıkıyorsun bide elinle tutma yerini tutuyosun sonra fiş gibi Etiketler çıkıyo dr diyo 800 gr gitmiş amaaa yağdan şaka gibiydi bıraktım 5 kilo kendim daha verdim

Canım bana kalırsa karbonhidratını çok çok azalt.Protein ağırlıklı beslen bir süre.Izgara et yanına ayran ve bol yeşillik gibi.

Esbur a katiliyorum proetin ağırlıklı beslenmelisin. Bugunki menun hep karbonhidrat tavuk durum makarna mercimek corbasi. O dengeyi ayarliyabiliyorsan en guzeli kendini bilerek diyet yapman. Ama yok diyetisyen ile devam etmek istiyorsan sadece onun listesine uy. Yoksa ikilemde kalip böyle patlamalar yasayip diyetini zayi edersin. Bu arada kırmızı et ve ayran ayni anda tüketilmesi önerilmiyor.

Ya ben de diyetisyensiz daha iyi veriyorum garip ama gercek

Nasil rahatsan onu yapmalisin

Emel cim bende melrin gibi 40 kilomu diyetisyensiz verdim. artik her birimiz yillardir amator diyetisyen olduk nerdeyse.
benim kiz kardeslerimden biri 75 den 48 kiloya
bir digeri de 98 den 68 kiloya indi ikisi de diyetisyene gitmedi.ekmegi kestiler sebze meyve protein agirlikli bir diyetle masallah manken gibi oldular.
annem de diyette simdi o da 118 kilodan 106 ya indi.daha yolu uzun ama kardeslerim ve benim yonlendirmem dogrultusunda ilerliyor.
yani demem o ki diyetisyensiz de basari saglaniyor.
seni yanlis yonlendirmek istemem ama nasil rahat edeceksen gonlun nasil ferah olacaksa oyle devam et canim.

Meyveden vazgectim 3 kasik yogurt yedim.bu gunu tuzsuz ve kacamaksiz atlattim sukurler olsun.

E esbur ayse ablacim tatli uyarimi dikkate alip bugun oglen yemedigin icin tesekkur ederim.biz harika bir takimiz
Dikkate almaz mıyım tatlım, benim iyiliğime söylüyorsun.Bulmuşum sizin gibi canları kaybetmeye hiç niyetim yok.Hatta bir de sürprizim var.Akşam yemek yemeyi düşünmüyordum.Eşimi kıramadım, ama ekmeksiz de yiyemedim ve maalesef beyaz ekmek vardı.Veee
45 dk yürüyüş
15 dk pedal çevirme
5 dk kadar da ağırlık çalıştım.

Geldim duşumu aldım,şimdi de yoğurtlu kürümü yerken bir yandan da yazıyorum.
İnşaallah hafta sonumuz da bol yağ yakmalı geçer.

Iste bu iste bu iste buuuu
Favorimdir bi kacamak yaptiginda pisman olmayip onu yakmaya calisan kadin.
sen bu isi basaracaksin ve ideal kilona ulasacaksin demedi deme.bu is bitmistir

Canlar kirmizi et ayran yada yogurt neden beraber onerilmiyor ki acep
Valla ben yerim hep kirmizi yada beyaz et yaninda yogurt ayran vs.
Kirmizi etten sonra hemen cay icmemek gerekiyormus onu biliyorum sadece demir emilimini azalttigi icin.ama yogurdun ne ters etkisi var bilemiyorum

Bir arkadaşım ayda bir televizyonlarda da sıkça gördüğümüz ünlü bir diyetisyene gidiyor.İnanın bana da sırf süreç uzasın diye ağırdan alıyormuş gibi geldi.
Iste bu iste bu iste buuuu
Favorimdir bi kacamak yaptiginda pisman olmayip onu yakmaya calisan kadin.
sen bu isi basaracaksin ve ideal kilona ulasacaksin demedi deme.bu is bitmistir
Yürüyelim arkadaşlar kim tutar bizi.
Biz bu işi çözeriz kızlar Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…