- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 46
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.741
Dimi ama ya .... ah ah o ekmek varya beni bu kadar sismanlatan oo nasilsa dokunmuyoo ya yedikce yedikKiz sen ne yiyip iciyosun hersey dokunuyo sana senin simdi bi deri bi kemik kalman lazimdi
Ara yok
öğlen
etli patates yemeği
az pilav
yoğurt
ara
1 mandalina
Kizlar yaaa bi problemim var. Ben haziranda diyetisyenimi yarida birakip adanaya gitmistim tatili gecirmek icin neyse 92.2 de 15 temmuzda sizle beraber diyete basladim kendi kafama gore diyet yaptim pazartesi diyetisyende 81.4 kg geldim ogun acil isim vardi su kas yuzdesini bugun tlf ile arayip ogrendim.
Yuzde 48 olan kas oranim 44 e dusmus verdigim kg nin 4.5 i kastan 6.2 si yagdan gitmis ve vucudumun asiri derecede sivi kaybi olusmus
her neyse ben bol su ictigimi hatta yazin 4 lt yi buldugunu soyledim bana dediki saglikli sekilde beslenmedigin icin olusmus.ben onun listelerine uymadim fakat ne biliyimm siz de biliyorsunuz ben sagliksiz mi beslendim.
valla bu moral bozukluguyla yazdigim makarnayi ve mercimegi 1 er tabak yedim offff yaaa ne zaman iyi biseyler olsa bi yerde tikaniyorrr
Canım bana kalırsa karbonhidratını çok çok azalt.Protein ağırlıklı beslen bir süre.Izgara et yanına ayran ve bol yeşillik gibi.kizlar diger grup a yazdim sizin fikriniz nedir
Bence seni tamamen kazanmak için böyle söylemiş beni görsen aslında iyisin diyeti bırak diyenlerle dolu bi çevrem var diyetisyenle ayda zorla 800 gr verebiliyordum diyetisyene göre 14 kilo yağ fazlam var ki ben 30 kiloyu tek başıma spor desteğiyle verdim o kadar yağ bi İstatistik sonucu ölçtüğü tartı çıplak ayakla çıkıyorsun bide elinle tutma yerini tutuyosun sonra fiş gibi Etiketler çıkıyo dr diyo 800 gr gitmiş amaaa yağdan şaka gibiydi bıraktım 5 kilo kendim daha verdimDaha da dikkat edeyim o halde yada dyt listesine uymaya calisayim ki o bana sanirim bu gittigimde daha farkli bir liste vereecektir.
Dimi ama ya .... ah ah o ekmek varya beni bu kadar sismanlatan oo nasilsa dokunmuyoo ya yedikce yedik
Canım bana kalırsa karbonhidratını çok çok azalt.Protein ağırlıklı beslen bir süre.Izgara et yanına ayran ve bol yeşillik gibi.
Ya ben de diyetisyensiz daha iyi veriyorum garip ama gercek
Dikkate almaz mıyım tatlım, benim iyiliğime söylüyorsun.Bulmuşum sizin gibi canları kaybetmeye hiç niyetim yok.Hatta bir de sürprizim var.Akşam yemek yemeyi düşünmüyordum.Eşimi kıramadım, ama ekmeksiz de yiyemedim ve maalesef beyaz ekmek vardı.Veee
Iste bu iste bu iste buuuuDikkate almaz mıyım tatlım, benim iyiliğime söylüyorsun.Bulmuşum sizin gibi canları kaybetmeye hiç niyetim yok.Hatta bir de sürprizim var.Akşam yemek yemeyi düşünmüyordum.Eşimi kıramadım, ama ekmeksiz de yiyemedim ve maalesef beyaz ekmek vardı.Veee
45 dk yürüyüş
15 dk pedal çevirme
5 dk kadar da ağırlık çalıştım.
Geldim duşumu aldım,şimdi de yoğurtlu kürümü yerken bir yandan da yazıyorum.
İnşaallah hafta sonumuz da bol yağ yakmalı geçer.
Valla ben yerim hep kirmizi yada beyaz et yaninda yogurt ayran vs.Canlar kirmizi et ayran yada yogurt neden beraber onerilmiyor ki acep
Yürüyelim arkadaşlar kim tutar bizi.Iste bu iste bu iste buuuu
Favorimdir bi kacamak yaptiginda pisman olmayip onu yakmaya calisan kadin.
sen bu isi basaracaksin ve ideal kilona ulasacaksin demedi deme.bu is bitmistir
Canım aynı şey benim başımada gelmişti jas kaybı olmaması için süt yoğırt özellikle yoğurt çok tüketmek gerekiyormuşkizlar diger grup a yazdim sizin fikriniz nedir