- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Canım doğum günün kutlu olsunHayirli ugurlu olsun yeni gunlugumuz benim icin daha bir anlamli bu gunluk cunku bugun dogum gunum kendime en guzel hediyeyi vermek uzere basladim tekrardan hep birlikte zayiflayalim insallah
Tesekkur ederim tatlimCanım doğum günün kutlu olsunYeni başlangıçlara vesile olsun bugün ve inşallah yeni yaşında sağlıkla hedeflediğin kiloya ulaşırsın...
Merhabalar,
Yine yeniden diyete başlamak isteyenler,yeni bir başlangıç yapmak isteyenler buraya :)
Bende yaklaşık 1,5-2 yılda 40 kilo vererek güzel bir başarı örneği sergilediğime inanıyorum.117 kilo ile başladığım diyet serüvenime bu hafta 77 kilo olarak devam ediyorum ve 40 kiloya elveda dedim.Kalan kilolarımı ise yeni bir topicte,eski emektar dostlarım ve yeni katılacak arkadaşlarla birlikte vermek istiyorum.
Benim gibi iradeli,pes etmeyen,mücadeleyi seven herkesi bekliyorum sayfama...
Günlük menü paylaşımı,yüksek motivasyon ve haftalık kilo çizelgesi ile yolumuza hep birlikte devam edelim...
Haydi el verin beraber zayıflayalım,fazlalıklardan kurtulalım !!!
Hoşgeldin,teşekkür ederim evet 40 kilo gitti öyle böyle.Aslında hedefim 75 falandı ama şöyle bir bakıyorum da kendime görmek istediğim hayal ettiğim beden bu değil.Yani bi 10 kilo kadar daha verip 67-65 olsam yeterli diye düşünüyorum.Boyum 1,62... Göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum birkaç aya kadar.O yüzden ne kadar verirsem kar aslında.hayırlı olsun günlüğün, maşallah 40 kilo vermişsin, ne kadar daha kaldı vermen gereken, bu arada boyunu öğrenebilir miyim?
evet 65 yakışır sana, ben bu aralar tartılamıyorum ama 63-64 kg sanırım boy 158 cm bende 20 kg civarı vermişim 1 senede,Hoşgeldin,teşekkür ederim evet 40 kilo gitti öyle böyle.Aslında hedefim 75 falandı ama şöyle bir bakıyorum da kendime görmek istediğim hayal ettiğim beden bu değil.Yani bi 10 kilo kadar daha verip 67-65 olsam yeterli diye düşünüyorum.Boyum 1,62... Göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum birkaç aya kadar.O yüzden ne kadar verirsem kar aslında.
Sen kaç kg'sin boy ve hedef nedir?
Tebrik ederim seni deevet 65 yakışır sana, ben bu aralar tartılamıyorum ama 63-64 kg sanırım boy 158 cm bende 20 kg civarı vermişim 1 senede,
Tebrik ederim seni degüzel kilo vermişsin.Zaten uzun vadeye yayınca daha güzel sonuç alınıyor ve kalıcı oluyor verdiğin kilo
hayırlı olsun günlüğümüzMerhabalar,
Yine yeniden diyete başlamak isteyenler,yeni bir başlangıç yapmak isteyenler buraya :)
Bende yaklaşık 1,5-2 yılda 40 kilo vererek güzel bir başarı örneği sergilediğime inanıyorum.117 kilo ile başladığım diyet serüvenime bu hafta 77 kilo olarak devam ediyorum ve 40 kiloya elveda dedim.Kalan kilolarımı ise yeni bir topicte,eski emektar dostlarım ve yeni katılacak arkadaşlarla birlikte vermek istiyorum.
Benim gibi iradeli,pes etmeyen,mücadeleyi seven herkesi bekliyorum sayfama...
Günlük menü paylaşımı,yüksek motivasyon ve haftalık kilo çizelgesi ile yolumuza hep birlikte devam edelim...
Haydi el verin beraber zayıflayalım,fazlalıklardan kurtulalım !!!
Hayirli ugurlu olsun yeni gunlugumuz benim icin daha bir anlamli bu gunluk cunku bugun dogum gunum kendime en guzel hediyeyi vermek uzere basladim tekrardan hep birlikte zayiflayalim insallah
Teşekkür ederim,1 tane oğlum var Allah uzun ömürler versin cümlenin evlatlarıyla birlikte.Oğlumdan önce 4 sonrasında 1 toplamda 5 düşük yaptım.Uzun vadede bebek düşünmüyoruz artık.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.teşekkür ederim canım, aslında benim verdiğim ilk 2 ayda 10 kilodan fazlaydı, sonra ara verdim sonra 3-4 kilo verip, ara verdim öyle öyle gitti diyeyim :)
bakalım hedef 55 , yavaş yavaş vermeye niyetliyim
tekrar kolay gelsin sana, umarım istediğin kiloya iner, ve bir daha ( hamilelik hariç) hiç kilo almazsın
Hayırlı olsun canım günlüğümüz,hoş geldiniz bebişimizle beraber.Sağlıklı bir şekilde beslendiğin sürece çok az kilo alarak gidersin doğuma.Sonra emzirme döneminde yine verirsin fazlalıkları.hayırlı olsun günlüğümüz
tomurcukkk harikasın canım ya idolümsün valla...
biz de yavrumla beraberburadayız...
tombiş tombiş hamiş olduk, en az kilo alımıyla doğuma kadar gitmek hedefimiz...
çok iyi motive oldum ben
vira bismillah...
Saol canim
Hoş geldin kuzuuuummHu huuuuucok mutluyummmm artik bir yeni bir gunlugumuz varr sara aklima geldi yaa cok kullaniyodu gercekten yenilige cok ihtiyacim vardi cok iyi oldu keske milad da gelse nilifer aysun saheste eski gunlerdeki gibi tambak zaten gorunce gelir ....canim insallah bu gunluk bana ve tum arkadaslarima ugur getirecek insallah daha cok kilo verecegiz hepiz burdan mezun olup yeni bir gunlukte koruma gunleri yapariz ayyyyy icim icime sigmiyorrr hepimize hayirli ugurlu olsunnnnn