Haydi Yine Yeniden...

ölçünü aldın mı her yerini ölçüp biçtin mi kaç santim nereden eridin detoks sonu da ölçü alıp bize de gel yaz paylaş olur mu canım

vayyy canına çok hızlı 5.5 kilo vermişsin
detoksları en fazla 1 hafta ya da 10 gün önermiyorlar mı zaten
Öylede 40 güne kadar yapılabileceği yazıyor. Beyoncé 18 günde 20 kilo vermiş. İnsan ilk okuyunca yaparım ederim diyor ama sadece sıvıyla beslenmeye alışmak zor oldu benim icin

91 den 85,700. Bence o biraz abartı. Çünkü bende fark olmaya başladı.
Birde benim yaptığım şey aslında detoks olarak geciyor
Benim fikrimi sorarsan ekim2009 haklı.Şu an değil kaçamak ne yersen ye vücut hemen onu şeker ve yağ olarak depolayacak ve haliyle + olacaksın.Sana tavsiyem madem çok açsın gel sen bir güzel karnını doyur ne istiyorsan ye nefsini körelt.Sonra çok katı olmayan bir diyete başla ve sağlıklı zayıfla.İmkanın varsa sporla da destekle.10 gün detoks için uzun bir süre.Vücudun illaki ihtiyacı olan enerjiyi kaslarından kullanmıştır.

O kadar biktim ki kilodan. Atın ölümü arpadan olsun modundayim :)

Öylede 40 güne kadar yapılabileceği yazıyor. Beyoncé 18 günde 20 kilo vermiş. İnsan ilk okuyunca yaparım ederim diyor ama sadece sıvıyla beslenmeye alışmak zor oldu benim icin
kesinlikle azmine hayran kaldım baştan diyeyim :)
amaa bence kesinlikle sağlıklı değil sen sakın 40 gün yapma olmadı her 10 yada 15 günde bir hafta ara ver dikkatli beslen sonra yine yap

ben az gidim kombi bakımı için banyoyuda kullandılar battı temizliyim gelirim 5 dk ya
bensiz çok eğlenmeyin kızlarrrr

kesinlikle azmine hayran kaldım baştan diyeyim :)
amaa bence kesinlikle sağlıklı değil sen sakın 40 gün yapma olmadı her 10 yada 15 günde bir hafta ara ver dikkatli beslen sonra yine yap
Arada kesip proteine dönmeyi dusunuyorum. 40 dayanmak zor olur

91 den 85,700. Bence o biraz abartı. Çünkü bende fark olmaya başladı.
Birde benim yaptığım şey aslında detoks olarak geciyor
Selam hoş geldin,bence bu detoks değil şok diyet diye adlandırılmalı.Detoksta mantık vücutta fazla ödemi toksini atmak,uzun süren bir program olmamalı.10 günde 5,5 kilo yada 18 günde 20 kilo vermek çok sağlıksız.Tartıda eksi görmek mi mantıklı olan yoksa sağlıklı bir şekilde geri almamak üzere vermek mi.
Fikrimi sorarsan sonlandır sıvı diyetini,müsaitsen katıl aramıza sağlıklı kilo verelim beraberce.Mücadeleni azmini motivasyonunu beğendim her ne kadar yaptığını doğru bulmasam da
Bende yaklaşık 1,5 yılda 40 kilo verdim bu arada

Tebrik ederim :)
Evet sağlıksız farkındayım ama kiloluykende sagliksizim. Arada protein ağırlıklı beslenmeyi dusunuyorum
Bu diyetin bana mantıklı gelen kısmı şurası oldu. Tüp mide ameliyatı olanlarda uzun sure sıvıyla besleniyorlar. Çokta hareket edemiyorlardı sanırım. Kısa surede fazla kilo verildiği için onlarda da şokluk bi durum söz konusu. Sağlıklı diyet yapamam ama aramıza alırsanız katilirim :)

Çok sınır oldum. İş yerindeyim. Erkeklerin çoğunlukta olduğu bi ortamda çalışıyorum masalarda yan yana KK da herhangi bi konuya yorum yaparken aşağıda göğüs fotoğrafı çıkıyor o konuları nasıl kaldırabilir iz? Biri görse nerelere giriyorsun sen diyecek :/

Katıl tabi hiç sıkıntı yok da biz haftalık çizelge yapıyoruz haftanın 1,2 ve 3.lerini seçiyoruz.Sen bu diyetle hep birinci olursun kız bız napcaz sonra

Al benden de o kadar.Tıklar tıklamaz yukarı çekiyorum sayfayı.Burda sormak hiç aklıma gelmemişti ama kk ya mesaj atmayı düşünüyordum bende

Geçmiş olsun. Alınınca avantajı ya da dezavantajı oldu mu?
metabolizmam ilaçla anca çalışıyor ömür boyu troid ilacı b12 ve d vitamini kullanmak zorundayım 3 ayda bir endokrin doktorundayım ilaçlar bazen az geliyor yeni düzenlemeler yapmak gerekiyor yorgunluk halsizlik deri pullanması saç dökülmesi hatta sebepsiz öksürük düşüncelerini bile toparlayamama aşırı unutkanlık oluyor zaman zaman
ama avantajı dersen artık üşüyorum üşümek çoook güzel geceleri kulağında davul çalar yada hışırtı gibi kan akma sesi kalp atımını duymadan uyuyabiliyorum ellerim bacaklarım titremiyor artııkkkkk kalbim normal 70-72 atıyor 145-150 atmıyor artık çok sakinleştim bunlar da avantajları:)))

benim de oğlumla eşim ikide bi mutfakta tepemdeler bende sayfayı yukarı çekiyorum hemen göğüsleri görmesinler diye :))
bu arada ben mutfakçıyım leptobum yemek zamanı hariç sürekli masanın üstünde demir baş mübarek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…