- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.701
ben burdayım canımcıımmmKızlar herkesler nerede:)
ben burdayım canımcıımmm
komşum verene kadar hiç duymadığım bir şeydi 2 sayfa yazı verdi okudum o kadar çok şeye faydalı ve iyileştiriyormuş ki bunun için de kilo verme ya da ihtiyaç varsa alma da var nette baya yorum okudum şaşırdığım şey bu kadar mübarek bir içecek kanseri bile iyileştiriyormuş neden ben şimdiye kadar hiç duymadım neden pek kimse bilmiyor kullanıp bakıcam artık cidden yorgunluk vitamin eksiği ve zayıflamaya da işe yarıyor muIyi ki varsın canımmm:)) bu cay zayıflatma etkisine mi sahip neden içiyorsun canım?
komşum verene kadar hiç duymadığım bir şeydi 2 sayfa yazı verdi okudum o kadar çok şeye faydalı ve iyileştiriyormuş ki bunun için de kilo verme ya da ihtiyaç varsa alma da var nette baya yorum okudum şaşırdığım şey bu kadar mübarek bir içecek kanseri bile iyileştiriyormuş neden ben şimdiye kadar hiç duymadım neden pek kimse bilmiyor kullanıp bakıcam artık cidden yorgunluk vitamin eksiği ve zayıflamaya da işe yarıyor mu
aşk olsun miladım ne yaptın beni öyle ilk üçte olmalıydın diyipEvet bende senin bilmemene şaşırdım dogrusu Türkiye de bilen ilk uc kişi arasinda olmalıydın oysa :)) bende ilk senden duydum hic reklami falanda yok gümbür gümbür inletirlerdi oysa.. net paketim cok az kaldı iki gune yetireyim de sizden kopmayayim diye sınırlıyorum bugün itibariyle:) yenilensin detayli bakarım.. seninde tecrübelerini takip edicem. İnşallah ise yarar..
Şu limonla yapacagin sirke vardı yapabildin mi ablacım ayni zamanda deneme ikisini hatta araya biraz da zaman girerse daha iyi oluristersen nette kambucha mantarı çayı yada kombu çayı kullananlar yaz baya bilgi çıkıyor
aşk olsun miladım ne yaptın beni öyle ilk üçte olmalıydın diyipzaten mantarlar ve balıklar konusun da cahilim balığı hiç sevmem yemem mantarı da nadiren olunca hiç araştırma ihtiyacı duymamıştım :))
eskidensen de fil hafızası var derlerdi şimdi balık hafızası var bende :))Yaaa takılıyorum sana:)) hemen her konuda malumatin var ama orasi dogru bayılıyorum böyle hatunlara ablamda böyle yahu kadın nasil tutuyorsun bunca şeyi aklinda diyorum.. hic mi beyni yorulmaz insanın:)) benim bir sohbeti bile sonuna kadar dinleyememe problemim var malesef :))
eskidensen de fil hafızası var derlerdi şimdi balık hafızası var bende :))
özellikle isimleri hatırlamakta çok zorlanıyorum sürekli kodlamam gerekiyor ezberim zaten hiç yok birazını hatırlarsam gerisini netten bakıyorum hemen :)
benim ki troidin marifeti gülümAy onlar maşallah demedikleri için nazar degmistir 41 kere masallah sana.. insanlardaki bu unutkanlık birazda bu internetin mahareti zaten
benim ki troidin marifeti gülüm
ben neti çok seviyorum yaaaa
dün luise L. hay ın kitabını bile okudum netten düşünce güzüyle tedavisini
çok bilmiyorum canım bir arkadaşım bahsetmişti ama o ilk mantar nereden tedarik edilir bir fikrim yok.Nette ömrü de uzatır diyiiisen biliyor musun bu çayı
komşum verdi ben de ürettim 9 gün önce bir parça mantarı verdi üstüne ılık şekerli çay koydum kavanozuna kendinden yeni mantar oldu formasyonu zaten 8 günde oluyormuş ilk başta günde yarım bardakla başlamak daha iyi yazıyordu nette bu gün ilk günümdü:)
bulunduğun şehirde birinden bulup elden alabilirsin yada netten satın alınabilirçok bilmiyorum canım bir arkadaşım bahsetmişti ama o ilk mantar nereden tedarik edilir bir fikrim yok.Nette ömrü de uzatır diyiii
Ara yokGünaydın canlar
Sabah
şekersiz çay,2 dilim buğday ekmeği,1 haş.yumurta,3 zeytin,yarımşar domates salatalık
Ben de ağustos başından beri bu yolda düşe kalka ilerliyorum.Çok değil ama 6 kilo verdim.Daha önce bol gelipte birkaç yıldır asla içine sığmadığım pantolonlarım şu an iyi kötü oluyor.Ben de aynada bayağı farkediyorum.Sadece iki kişi farketti.Diğerleri de süzüyor ama birşey demiyor.Yaaa paranoyak mı oldum ne amaaan boşverin sonuçta onlar için değil kendi sağlığım için zayıflıyorum.
Ben 5 kilo verince ehhh dediler 10 kilo verince vaavvvvv dedilerKızlar birşey soracağım; siz ilk zayıflamaya başladığınızda kaç kilo verdikten sonra çevrenizdeki insanlar farketmeye başladı ?
Hoş geldin canım.Verimli bir hafta sonu geçirirsin umarımSlm kızlar bende geldim yaşasın haftasonu tatili