-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.681
Ben dogum sonrasi 117 kilo ile basladim.100 kiloya dusene kadar neredeyse kimse farketmedihos cok da insan icine ciktigim soylenemezdi o sira.insan kabuguna cekikiyor bir yere gitmek bisey giymek zulum geliyor asiri kiloluyken.
neyse 100 e dusunce ufak ufak suzuldun muzuldun demeler balsadi.insanlar da hakli 17 kilo vermisim ama dustugum kilo 100 yani yine asiri bir kilodayim.
asil fark edilmeler 85 90 da basladi.yani zayiflamissin yada sen kilo mu verdin gibi soylemler.
amaaaa 80 altina inince hele hele 75 oldugumda beni kimse taniyamiyor artik.ozellikle bayramda cok duydum cok degismissin guzellesmissin manken gibi olmussun hic gogus ameliyati olma gerek bile kalmamis daha fazla da verme boyle cok guzel ideal gibi laflar.bende inadina daha devam ediyorum.saglikli kiloma inene kadar devam.
ablacim sende boy uzun.1.80 lik hatunsun masallah.su anki kilonu da gosterdigine hic inanmiyorum.o yuzden sende 5 10 kilo acayip farkeder.
Kızlar birşey soracağım; siz ilk zayıflamaya başladığınızda kaç kilo verdikten sonra çevrenizdeki insanlar farketmeye başladı ?
Bu arada bugun goz kontrolume gittim.gozum agriyordu biraz.goz tansiyonu zannettim kortizon yapabilir demisti doktor ama sukur iyi cikti.uveitim de tamamen gecmis.2 gun daha ilaci icip birakicam.1 ay sonra kontrol var.umarim bir daha tekrarlamaz
Bende dogum iznideydi m bu hafta basladim goren herkes hocahanim cok zayiflamisin diyorlar bide gozluk alinca daha bi farkli oldum ben bile sasiriyorumm dusunun artik
Toplamda ben de 102 den 82ye dustum 20 kg az da degil ama elbetteki daha var vermem gereken
Bende erken kalktim daha hicc bisey yemedim kucuk pasa hala uyuyor kendiliginden uyanmazsa bana gunu zehir eder uykum bitmedi benim der dururgünaydın fıstıklar
sabah 6 olmadan kalktım hala bişey yemedim hiç canım istemiyor yersem yazarım artık
Yerim ben onu yerrBende erken kalktim daha hicc bisey yemedim kucuk pasa hala uyuyor kendiliginden uyanmazsa bana gunu zehir eder uykum bitmedi benim der durur
Bence fazla geç olmadan birşeyler atıştırsan iyi olurgünaydın fıstıklar
sabah 6 olmadan kalktım hala bişey yemedim hiç canım istemiyor yersem yazarım artık
Közlenmiş sebzeli menemen tarifini alabilir miyim canım? Hangi sebzelerle oluyor buGünaydınlaaarrr
Sabah
Kozlenmis sebzeli melemen
2 dilim light ekmek
Közlenmiş sebzeli menemen tarifini alabilir miyim canım? Hangi sebzelerle oluyor bu
Afiyet olsun canım.İlk fırsatta denerim bende.Sağol tarif içinDün akşam koz aparati ile patlican, kapya biber, yesil biber ve domates kozledim soteledim canım oylede cok guzel oluyor z. Yaginda biraz aci baharat katarak pisiriliyor. Eşim icin ayırdığımı gec gelip yemeyince bende sabaha yumurta kırdım menemen oldu:)) menemenden tek farki içindeki patlican ama yakışıyor bide sebzeler kozlendigi icin daha lezzetli oluyor.. benim ablam yazdan bu sekilde hazırlar kışın yumurtali yada yumurtasiz cok güzel oluyor..
Ekimcim kombu çayını kendin mi hazırlıyorsun veya nasıl temin ediyorsunkahvaltı
2 dilim patatesli börek
1 haşlama yumurta
domates salatalık
1 saat öncesi yarım bardak kombu mantarı çayı
Günaydınlaaarrr
Sabah
Kozlenmis sebzeli melemen
2 dilim light ekmek
sen biliyor musun bu çayıEkimcim kombu çayını kendin mi hazırlıyorsun veya nasıl temin ediyorsun