Hayat mucadelesi..

Fadile2793

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
16
-10
Benim o kadar zorlu bir hayatim oldu ki nerden baslasam elinde kalir dedikleri anlatacak paylasacak hic kimsem yok cok doldum icime kapandim iyice bari burdan paylasayim istedim

Annem babam kardesim bunlarin hic biri yok bende bir teyze dayi onlarinda kendine hayri yok uzun yillar yalniz kaldim tek basima hayat mucadelesi verdim zaman zaman calistim okulumu bitirdim biraz uzatarak ama zor da olsa elektrik elektronik muhendisligini bitirdim buarada beni buyuten dedemden cok sukur ki evim ve kira gelirim vardi bunlarla kendimi idare edebildim ne kadar sukur etsem az rahmetli dedeme

Sonra is gorusmelerinde bir arti olur diye ingilizce kursuna yazildim burada esimle tanistim 1 ay sonra nisanlandik nisandan 1.5 ay sonrada evlendik birbirimizi cokta tanimiyorduk ama seviyorduk kimselere icim isinmamisken guvenememisken hayatimda ilk defa birine hemde bu kadar cabuk guvenebilmistim benim akrabalarim teyzemle dayimlar karsiydi cunku esim okumamis ben 28 ken o 40 yasindaydi ve mezhep kultur farkimiz var diye istemediler ben onlarin dusuncesini umursamadim ayak diredim evlendik evlendikten tam 9 ay sonrada oglumuz dunyaya geldi suan 16 aylik pasam

Ama kaderim pesimi birakmadi bu seferde esime ve onun ailesine yaranamadim esim kotu biri degil dovme kendi basina gezme arkadas cevresi falan yok bi sigarasi var ama cabuk sinirleniyor ve sinirlenincede cok kufur ediyor ne kadar uyarsam ne desem faydasiz cok kiskanc eve hapis oldum daha dun aksam cocugum aglayinca camdan baktirdim diye kucagimda cocukla bizi yere atti Allahtan altimizda minder vardi aksamlari parka gidiyoruz evimizin yakininda duzgun park yok hava soguk cokta duramiyoruz haliyle kendim bi kac kere cocugumu alip markete falan gittim ondan bile esimin haberi yok olsa bana aksam soyleseydin ne isin var kendini gosterme pesindesin der arkada aile olmayinca boyle oluyormus demekki
Ben hamileyken araba aldik o da benim biraz birikimimle ve 2 tane bilezik koydum daha paramiz yetmiyordu duzgun birsey alamiyorduk esimin antalyadaki kuzeni ben size yardim ederim duzgun bisey alin dedi ama ben hic istemedim onun yardimini cunku duzgun biri degil esimlede onceden yakinlarmis ama sonradan konusmayi kesti gereksiz biri 50 yasina gelmis baltaya sap olamamis esim binbir laf etti senin akrabalarin yardim edeydi kufurler etti hamile halimle bana..
bari para gondersin biz burda alalim dedim onada bin turlu laf babanin mi oglu diye sonunda buna benim adima vekaletname gonderdik orda benim adima bir araba aldi ama araba hurda her yeri bozuk aldigimzdan beri tamirciden cikmiyor satilmiyor basimiza bela oldu birde herkesten bin turlu laf isittik yardim eden olmadi laf eden cok oldu malesefki hangi birini anlatayim bileziklerimi elimden zorla aldi borcumuza karsilik verdi vermeyelim bilezigin ne kadar ediyorsa parasini biriktirip verelim dedim dinlemedi benim altinim bile olmadi ki hic biri bana bisey takmadi taktiklarini da dugunden sonra elimden aldilar hersey gozumde kaldi

Hamileyken dustum yanimda kimse olmadi cocugumu Allah korudu dogum yaptim lohusayken yalnizdim bakimina kimse bana yardim etmedi cok yalnizlik cektim esimin ailesi sadece bize is cikardi kendi evlerindeki isler koydeki isler hic yakinlik samimiyet gormedim islerine yaradigimiz kadar iyi olduk hep cok doldum artk cocugum icin guclu olmaya calisiyorum ama hic birseye gucum yok ayni zamanda cocugumu hala emziriyorum emziren anne bu kadar mi uzulur cok gucume gidiyor hep bir ailem olsun istedim boyle mi olacakti esimin kendi babasi bile arabasini esime vermez tek oglu olmasina ragmen benim sayemde biseylere sahip oldu agzimi acip bir gun bile senin benim lafi etmedim hep bizim dedim annesinden bile cok ustune ben titredim cocugum gibi baktim aman birseyi eksik olmasin dedim karsiliginda itilip kakildim ölmüs anneme kufurler etti cocugum biraz aglasa bir yeri kizarsa sen bakamiyorsun nasil annesin dedi hic kiymet bilmedi yasadigimiz yerde hamileyken deprem oldu koye gittik kaynanam gilin esyalari copleriyle ugrastik biride bu kadin hamile diye dusunmedi soguk arabalarda yatirdilar bizi daha anlatmakla bitmez yasadiklarim kimseye derdimi yanamam kimsenin kapisina gidemem kafami dagitmaya bikac gunlugune gidecek yerim yakinim bile yok oglumdan baska kimsem yok bu hayatta cocugumda benim gibi olmasin mutlu bir anne olarak buyutmek istiyorum ama mumkun olur mu ki bu cok yoruldum doldum artk bari burdan icimi dokeyim dedim basinizi agrittim hakkinizi helal edin

daha birbirinizi tanımadan neden bu kadar acele edip çocuk yaptınız acaba

olan olmuş, siz şiddet görmüşsünüz kucağınızda çocukla hemde, büyüdükçe bu bitmeyecek zaten, çocuğunuz da mı dayak yesin?

eviniz varmış, hiç bir şey için geç değil, koyun kapıya bu adamı, bebeğiniz az daha büyüyünce kreşe verir çalışır yolunuzu çizersiniz, kimsem yok demeyin, oğlunuz var artık, onun için savaşıp bu adamdan kurtulmalısınız.

kusura bakmayın resmen kandırılmışsınız.

Evi bilmiyordu ki evlenirken sonradan tapuyu aldim ben zaten paraci malci degil ama cok sinirli kufur cok ediyor ve ailesinin herseyine kosuyor kendi duzenini bilmiyor bunlarda ne zaman duzelir bilmiyorum cocugum var arada

iyordu ki evlenirken sonradan tapuyu aldim ben zaten paraci malci degil ama cok sinirli kufur cok ediyor ve ailesinin herseyine kosuyor kendi duzenini bilmiyor bunlarda ne zaman duzelir bilmiyorum cocugum var arada
hala düzeleceğini sanmanız da ilginç, düzelmeyecek, malcı değil sanıyorsunuz çünkü hiç parasını almayla sınamadınız adamı, işin içine bi maddiyat girsin bakın bakalım paracı malcı değil miymiş.

çocuk arada değil, sağlıkla büyümesi için annesinin bi adım atması gerekiyor.

El bebek, Gül bebek bakması gerekirken size bu durum üzücüüüü cidden. Bu arada 40 yaşındaki birisi ekonomik anlamda size rahatlık sunmuş olması lazım bana göre... Şuan size hemen ayrıl hemen onu terk et dememiz gerçekten zor gibi gelir ama kendinizi üzecek yerlerde durmayın lütfen... Halen gençsiniz lütfen kendinizi üzdürtmeyin bir kız kardeşiniz olarak söylüyorum bunları

Bu kadar mı körsunuz. Savunalacak tek tarafı yok.
Adam uyanık.. Bulmus genç saf kızı arkası da yok ohhh dayanmıs..
40 yasınaa kadar bekar gezmesınden bellı sıızn gıbi safını bulamamış.
Konu sahıbı okudum ettım diyorsunuz ama cok cahılce davranıyorsunuz. Aklınızı basınıza alın. Evınız varmıs bosanmak için neyı bekliyorsunuz
Bu adam du_zel_mez

Maasini komple elime verir market alisverislerinde falan benden alir ne istesem alir ne yapacagin demez ama insan herseyden cok kiymet gormek istiyor

Maasini komple elime verir market alisverislerinde falan benden alir ne istesem alir ne yapacagin demez ama insan herseyden cok kiymet gormek istiyor
marketten gelince kasiyere mi baktın diye dayak yemeyeceğinizin garantisi var mı peki? işine geliyordur market işini de sizde yıkmak.

İsi bile yoktu nisandan hemen once is buldu hala ayni yerde calisiyor yazin baska yerde kisin burda kalmis donemlik islerde calismis arada evladim var arkam yok bikac kere pismansan evlendigine keserim seni bile dedi kolay mi ki oyle

Bir insanın kendine yapacağı kötülüğü bi köy bir araya gelse yapamaz! Dayınız teyzeniz uyarmış da gitmiş bu okumuş halinizle eşşek kadar olmuş bir baltaya sap olmamış pislik biriyle evlenmiş bir de çocuk yapmışsınız! Umarım evi falan satmamışsınızdır! Bu adam sizi öldürür yakında çünkü şizofren o yüzden iş o noktaya gelmeden ayrıl hemen

Dedenizden kalan evin tapusu miras yoluyla üstünüze geçmiştir umarım.

Miras her zaman sizindir kimsenin soz hakki olmaz, yasiniz kucuk KPSS'ye hazırlanıp mesleginizden atanmaya bakin, ataninca da hem maas hem kira geliriniz olur, kocaniza da tekmeyi basarsiniz (Basın yani boyle bir adamla cocuk buyutulmez.)

Sabir, duzgun adim atarsaniz hem esinizden kurtulursunuz hem de cocugunuzla mutlu mesut yasarsiniz, yavrunuzu Allah bagislasin. Kucaginda cocuk varken karisini yere atan adam iyi biri değildir bunu da unutmayin, hoş cocuk olmasa da karisini yere atan adam iyi degildir ya neyse.

Erkeklerin bu tür kıskançlık sebebi kendisini eşinin yanına yakıştıramadığı , eşini üstün gördüğü , ego tattmini yada dışardan beklediği kötülükleri asıl kendisinin başkasına yapıyor oluşu ... ne söylesek faydasız , çocuk için gerçekten zamanlaman erken olmuş. Evin var ise sana burda verilecek tavsiye boşan. Şiddet üstüne koyarak gider fakat gerilemez , geçmez. Zorunluluğun çocuğun ama çocuğuna sen çalışırken bir bakacak kişi var ise hiç durma hemen boşan. Çocuk zaten öyle bir babayla mutlu bir aile içinde büyümeyecek. Hatta seni suçlayacak. Çabaladığın gibi yine çabala ve ordan kurtulun.

evlenene kadar evet hayat mücadelesi be zor zamanlar doğru ama okulunuz bitmiş işe girip hayata atılmanız gerekirken hiç bir yanı elle tutulur olmayan adamla evlenmeniz tercih , hemen cocuk dogurmanız tercih .
Dogru soyluyorsunuz sevgi gormeyince insan ilk buldugu limana siginiyor malesefki ailenden goremedigini baskasindan hic goremiyorsun sevginin acligi cok buyuk sonuclarida cok agir oluyor..

Dogru soyluyorsunuz sevgi gormeyince insan ilk buldugu limana siginiyor malesefki ailenden goremedigini baskasindan hic goremiyorsun sevginin acligi cok buyuk sonuclarida cok agir oluyor..
Evet haklısın abla bence ilk olarak kendinle bir hesaplaşkendine veremediğin şeyleri doldur, kendine zaman ayır o esnada birikim yapmaya çalış zeki kadınsın mesleğin var elinde online işler bul kafanı dinç tutman meşgül olman lazım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…