Hayat mucadelesi..

Özgüvenin yerine geldikten sonra adamı b

Evet oyle oldu benim ustume evim hamileyken bile yapti daha once madde kullanmis denetimli serbestlik cezasi almis eve kagidi geldi oyle ogrendim hala kullaniyor mu emin degilim biraktim coktan diyor ama

Yapacak bisey yok insallah bir gun duzelir dua edin benim icin
Biz dua ederiz, onda bir problem yok. Ama sizin cocugunuz var, o cocuk icin zamaninda kendiniz icin attiginiz adimlari atmaya cesaret etmeniz gerekiyor. O cocugun sorumlulugu sizde, onu siz dunyaya getirdiniz, uyusturucudan cezasi olan adami baba diye siz sectiniz, artik yapacak birsey yok sozu bir annenin kurmamasi gereken bir soz, her zaman yapacak birsey bulur, bulmali bir anne.

Haklisiniz kendimi o kadar sucluyorum benim babam bana karsi ne kadar sucluysa bende cocuguma karsi o kadar sucluyum arkamda aile buyugu yokki konusayim derdimi yanayim kac kere doktora git dedim onada yok dedi napacagimi bilmiyorum ki

Anlıyorum kimseniz olmadığı için bu adamın sevgisine sığınmak istemişsiniz ancak kocanız normal biri değil şiddet, küfür, hastalık derecesinde kıskançlık, başınıza kalkma hepsi var. Elektrik elektronik mühendisliği mezunuymuşsunuz bu adamı çekmek zorunda değilsiniz bir şekilde mutlaka iş bulur kendinize ve çocuğunuza bakarsınız. Bence bu hayatı çekmeyin kendinize yeni bir yol çizin. Kaç yaşına gelmiş adam bu saatten sonra değişmez.

Haklisiniz biraz daha zaman istiyor hersey

Siz nasıl elektrik elektronik bölümü mezunusunuz ya
Hiç mi hesap kitap matematik yapamıyorsunuz

40 yaşında işsiz güçsüz geçmişinde madde bağımlısı olan biriyle evlenme sebebiniz neydi

Eviniz varmış kira geliri varmış yaşınız 28 gencecik yaşta bu adamla evlenip bir de çocuk yapmışsınız

Sırf pencereden baktı diye oğlunuzla beraber itilmişsiniz bir adım sonrasını düşünemiyorum

Sevgi görmemenin arkasına sığınıp oğlunuzu da sevgisiz bir adamın evinde büyütüyorsunuz
Şimdi küçük büyüdüğünde o da sevgi ve saygı duymayacak size

Kendini göstermek için parka gidiyorsun lafına diyecek hiç bişey bulamıyorum kişi kendinden bilir işi eşiniz gözleri fer fecir oynayıp parktaki kadınlara bakıyor herhalde

Şuan yapacağınız en güzel şey bu adamdan kurtulmak

Neyin ne oldugunu evlendikten sonra ögrendim sonra gormeye basladim ayni evin icine girmeden bilemiyorsun evlendikten sonra gosteriyorlar gercek yuzunu nisanliyken el ustunde tutar kiyafetime bile karismazdi cahillik ettim haklisiniz bi anda kapilip gittim bundan sonra cocugumun hayati gelecegi icin yapacagim herseyi

Gidecek bir evin mükemmel bir mesleğin var bu antropozdaki adama ve zulmüne neden katlaniyorsun ? Senden büyük olduğu için cekemiyor ve seni kıskanıyorum adı altında v
Maasini komple elime verir market alisverislerinde falan benden alir ne istesem alir ne yapacagin demez ama insan herseyden cok kiymet gormek istiyor
Saçmalama bunlar göz boyama.

Bakın bunları sizi üzmek için söylemiyorum

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama bir silkelenin
Eşiniz iyi biri değil
Ne iyi bir baba ne iyi bir eş tutulacak bir tarafı yok

Kimsenin sizi sevmesine ve değer vermesine de gerek yok
Siz kendinizi sevin değer verin güçlü olun adımlarınızı sağlam atın gerisi gelecektir

Gidecek bir evin mükemmel bir mesleğin var bu antropozdaki adama ve zulmüne neden katlaniyorsun ? Senden büyük olduğu için cekemiyor ve seni kıskanıyorum adı altında v

Saçmalama bunlar göz boyama.
Evim olsada arkamda duracak ailem yok bana zarar verirse o zaman oglumun hali nolur elim kolum baglaniyor onun icin

Haklisiniz insallah oglumu mutlu bir anne olarak buyutebilirim tek istegim bu bunu basarabilirim umarim
Onun her aninda yaninda olup ona yetebilmek tek istegim..

Sıddet olan yerde çocuğu nasıl mutlu edeceksiniz kı?
Yerı geliyor az sesli tartışma bıle çocuğu nasıl kötü etkiliyor?.
Bır de itilip kakılma neler hıssettırır neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…