Hayat mucadelesi..

Mesleğin çok güzel İnan ki 2 senelik okuyanlar bile kendilerine çok güzel kariyer kuruyor .Hani benim iki senelik mezun dış ticaret okuyan kuzenim bile otomotiv sektöründe 60 bin maaş alıyor sen kim bilir ne kadar alırsın mühendis halinle.Kendine çok güzel bir hayat kurma şansın var .Lütfen umutsuz olma belli ki zekisin diploman kurtarır seni bu hayattan .Bu adamı boşa.

Siz kimsem yok derken üniversite bitirmiş ve bugün çok geçerli meslek sahibi olmuşsunuz.Elek elkt müh olduğunuzu yazmşınız.Bu az şey mi bunu başarmışsınız bütün olumsuzlara rağmen.Bunu hiç küçimsemeyin lütfen.Bunu başaran herşeyi yapar önce kendinize güvenin ve dik durun.
Merak ettiğim böyle bir mesleğiniz var çalışmıyor musunuz.
Hayır derseniz inanın çok hayret edeceğim.

Yanlış adamla yanlış evlilik yapılmış.Direk yazayım bunu.Öncelikle sizi camdan baktınız diye kucağında çocukla fırlatan adam sağlıklı bir adam değil ruh hastası.Bunu görün ve şiddeti yok demeyin bu adam için.Sizi o kadar sindirmiş ki şiddete fırsat vermiyorsunuz.Bu tavır hiç sağlıklı bir insan tavrı değil ve şiddet bu da.
Öncelikle siz meslek sahibisiniz ve sizin bir gün onu terkedeceğinizi ona eğitim iş olarak yetmediğini düşünüyor bu ruh hastası ve ondan sizi eve kapatıyor.Ailede oğulları gibi ezik sizin karşınızda ve sizi eziyorlar.
Siz önce telefonunuza Kadesi indirin.Bilmiyorum onuda kontrol eder mi.
Bu evde sağlıklı bir çocuk büyümez bunu anlayın artık.
Kendinize bir yol haritası çizin.
Maddi durum nasıl.
Ne yapıp edip işe gireceksiniz.Ben evde oturmak için meslek sahibi olmadım diyecek ve iş aradığınızı dik durarak söyleyeceksiniz.Şayet sertleşirse Polis çağıracaksınız.Bu keserim vb cümlesizden ben korktum.her gün neler okuyoruz bu adamda meyilli.Paranız varsa ona hissettirmeden bir avukatla yol almanızı öneririm.Şimdilik bu kadar

Size şimdi ne denir ki bilemedim o kadar insan yapma demiş ama siz gidip o o*unla evlenmişsiniz. Ne desem bilemedim.

Mesleğiniz var eviniz var bunlar sizin arkanızda duracak şeyler işte.lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın. Siz ondan bin kat iyi konumdasiniz tam tersi iyi olması gerekirken nankörlük yapıyor. Güçlü olun ezdirmeyin artık kendinizi kimsem yok kimsem yok nedir ya meslek var ev var çocuk var daha ne olsun

Evi bilmiyordu ki evlenirken sonradan tapuyu aldim ben zaten paraci malci degil ama cok sinirli kufur cok ediyor ve ailesinin herseyine kosuyor kendi duzenini bilmiyor bunlarda ne zaman duzelir bilmiyorum cocugum var arada
Malcı paracı değilse altınlarınızı niye aldı?
Çocuğunuzun olduğunu anladık zaten.
O adamdan hayır gelmez, sakın evinizi de satıp parasını bu adama yedirmeyin.
Kusura bakmayın ama sizde çok saf birine benziyorsunuz, evi de satıp yer bb adam

Konu sahibi bu adamdan boşanmaya kalksa adamın yapabilecekleri benim tüylerimi ürpertiyor. Adam ağır hasta her türlü pislik bela beklenir bu adamdan. Evlendiğine pişmansan keserim seni ne demek ya psikopat herif. Size ne tavsiye verecegimi inanin bilmiyorum.

Öfff. b...k gibi adamlarla evlenip bir de onlara annelik yapıp herseyinizi feda edip sonra gelip burda ağlıyorsunuz, yapmayın ya hu , şu erkeklere tapmayı, onları adam etmeyi falan bırakın, adam olunca ilk sizden vazgeçiyorlar, konu sahibi kendi ellerinle hayatını mahvetmissin...

İsi bile yoktu nisandan hemen once is buldu hala ayni yerde calisiyor yazin baska yerde kisin burda kalmis donemlik islerde calismis arada evladim var arkam yok bikac kere pismansan evlendigine keserim seni bile dedi kolay mi ki oyle
iste isi gucu kenarda bir çöpü olmayan, okumamis, senden de 12 yas büyük ac adamla neden evlendin?
hic kaderim deme, kimse de zorlamamis iki güzel söze kendin kanmissih.

millet ne sansli ya k.çinda don yok 40 senede bir araba alamamis, okumamis, etmemis, isini gücünü kurmamis bos beles ve kötü kalpli halinle bile aileden ev kalmis, iyi kazanan gencecik muhendis kiz bulabiliyorsun, bu kiz senin altina araba seriyor, evini cekip ceviriyor, sana kadinlik yapıyor , bu yaşından sonra sana aile olmus onu da itip kakip ölmüş annesine bile hakaretler ediyorsun. ve hala senden bahsederken "esim kotu değildir" diyebiliyor.
su adamin karakterinin onda biri sende olsun ele gune rezil ede ede bosar bir de ayrildim diye kurban keserdi. sen neyine katlaniyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…