Is hayatina donme fikri

Evet aile hayatim kalmaz neden sasirdiniz? Annem calisiyor bu arada O nedenle gelemez. Ayrica bende esi vefat edip tek kalmis bir kadini bebek baktirmak ya da islerimi yapmasi icin sirf biz oyle istiyoruz diye cagirmayi uygun bulmuyorum.. Bana gore ailemin bu akli vermesi de oldukca sacma ;)
Tabiki gelirse aile ozeliniz kalmayacak.
Hem ayranik dokulmesin hem basima bir seyler gelmesin olmaz iste onu diyoruz .
Evet annenizin bu akli vermesi sacma bir daha bunlardan akil almayin 😉
 
Selam arkadaslar 1 yasinda bebegim var
Evlendikten sonra yani yaklasik 4 yildir calismadim. Bulundugum il ailelerimize 3 saatlik mesafede..
Oncesinde 10 yila yakin calisma tcrubem var ...memur vs degilim..Sorum su ki ailem diyor ki bebegin buyudu ilerde emekli olmak icin calis bunu da kv eve getir O bebegine baksin diye onerdiler. Kv haberi yok:) ve sorun su ki baska ile benim bebegime bak 1yil 2 yil birlikte kalalim demek gerekecek bunun icin.. Kv ile aram cok iyi ancak onu bulundugum eve getirmek bir arada yasama fikri sorun olabilir. Hic bir ozel hayat kalmaycak mesela.. Esimle rahat tartisamayacagiz rahat vakit geciremeyecegiz surekli dip dibe olunacak.. Sizce 1 yas bebegi birakip calisma plani yapmali miyim.. Bunun yerine bakici dusunmek daha mi mantikli..
Eğer maddi olarak sizi sarsacak bir durum yoksa bir süre daha (1-1 buçuk) bekleyin derim. Siz zaten evlendikten sonra isi birakmissiniz, çocuktan kaynaklı bir işi bırakma durumu yok ki ortada.
Ayrıca ailenizin düşüncesi de biraz garip geldi. KV ile aranız iyi olabilir ama kadın belki çocuk sorumluluğu almak istemeyecek, almak zorunda da değil. Aileniz sizi çok düşünüyorsa KV ile kendisi konuşsun ve her iki taraf dönüşümlü olarak bebeğe baksın o zaman.
Sonuca gelirsek aileler evin içerisine bebek bakımı konusunda girmemeli diye düşünüyorum. 2 -2 buçuk yaşına gelsin hem yarım dönem kreşle başlar sosyallesir hem de düzgün bir bakıcı bulursunuz evde bebek ile ilgilenir.
 
Back