-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Mesaj sayısı mıPopüler üyelik mesaj sayılarınızla alakalı bir durum yalnız :)
Deniz :))) iyi de rütbende popüler üye yazması gereken kısma "Kıyındaki bir beyaz çakıltaşı, sularındaki mavi..." yazmışsın, rütbenize yazı yazarsanız popülerliğiniz görünmezMesaj sayısı mı
Benim mesaj sayım tereliyedenfazla ama
Biliyomusun ben hiç popüler olmadım abla
Şaka şaka,ben sade KKlıyım,yeter
Deniz :))) iyi de rütbende popüler üye yazması gereken kısma "Kıyındaki bir beyaz çakıltaşı, sularındaki mavi..." yazmışsın, rütbenize yazı yazarsanız popülerliğiniz görünmez
Doğrudur:))Popüler üyelik mesaj sayılarınızla alakalı bir durum yalnız :)
Sende mi dalga geçiyorsun benimle maşallah çok tarafsızsın ya sudan sebeplerle yediğim engellerin sebebi bu demek ki sorun değil mune benim için bir önemin yok takıl kafana göre:)Deniz :))) iyi de rütbende popüler üye yazması gereken kısma "Kıyındaki bir beyaz çakıltaşı, sularındaki mavi..." yazmışsın, rütbenize yazı yazarsanız popülerliğiniz görünmez
Tereliye iyi misiniz siz?Sende mi dalga geçiyorsun benimle maşallah çok tarafsızsın ya sudan sebeplerle yediğim engellerin sebebi bu demek ki sorun değil mune benim için bir önemin yok takıl kafana göre:)
Evet iyiyim daha önceki yorumlarımda konularımdan dolayı popüler olduğumu sanmıştım meğerse mesajlardanmış iyi niyetle cevap verdiğimde de o yorumu gördüm büyük küçük farketmez bana saygısı olana saygım var sudan sebeple yediğim engellerde cabası...Tereliye iyi misiniz siz?
Başkasına yazılan yorumdanMune 'nin sizinle alay ettiği sonucuna nasıl vardınız?
Diyelim ki yanlış anladınız ve kırıldınız yine de o son cümle olmamış.
Her şeyden önce Mune sizin büyüğünüz.
Bunalımda mısınız? Herkese anlayıp dinlemeden çatılmaz ki böyle...
Arkadaşım Mune popüler üye olmanın şartını ve durumu anlatmış.Evet iyiyim daha önceki yorumlarımda konularımdan dolayı popüler olduğumu sanmıştım meğerse mesajlardanmış iyi niyetle cevap verdiğimde de o yorumu gördüm büyük küçük farketmez bana saygısı olana saygım var sudan sebeple yediğim engellerde cabası...
Lütfen yaaa yorumun ne şekilde yazıldığı ortada smile falan hem neden savunuyorsun bırak engeli atsın gördük tarafsızlığı.Arkadaşım Mune popüler üye olmanın şartını ve durumu anlatmış.
Sizinle alay filan etmemiş ki.
Alay edildiğinizi nerden çıkardınız?
Onu soruyorum.
Siz yorumlayin biz okuyalim her konuyu. Yorumlariniz muazzam, terapi gibi resmen. Sevgiyle kalin buarada bol bol her konuya yorum yapin.Evet tam olarak söylemek istediğim bu.
Yanlış yerden bakmıyorum,ayrıca kime göre yanlış?
Sizin de yanlış düşündüğünüzü iddia etmiyorum üstelik, sadece bakış açılarımız farklı.
Size muhalefet etmek gibi bir niyetim de yok.
Sadece sizin yorumunuz üzerinden kendi düşüncemi dile getirdim.
Bu benim bakış açım,benim doğrum.
Bazı yorumlar okuyorum bu platformda;
eşimin annesi gibiydim,hep onu düşündüm, kolladım,her hizmetini gördüm ama kıymetimi bilmedi vb.
Babam gibi korumasın eşim beni,ben onda babamı aramıyorum çünkü ,babam gibi davranmasını da beklemiyorum.
Muhtemelen genç bir arkadaşımızsınız.
Kim bilir? Yıllar içinde belki sizin düşünceleriniz de evrilip değişecek.
Sabır taşımısın mübarekArkadaşım Mune popüler üye olmanın şartını ve durumu anlatmış.
Sizinle alay filan etmemiş ki.
Alay edildiğinizi nerden çıkardınız?
Onu soruyorum.
Dur bakım ben neymiş im :)))) şuan sol gözü ağrıyan ve bebeği uyumayan üyeyim pofffDeniz :))) iyi de rütbende popüler üye yazması gereken kısma "Kıyındaki bir beyaz çakıltaşı, sularındaki mavi..." yazmışsın, rütbenize yazı yazarsanız popülerliğiniz görünmez
Sende mi dalga geçiyorsun benimle maşallah çok tarafsızsın ya sudan sebeplerle yediğim engellerin sebebi bu demek ki sorun değil mune benim için bir önemin yok takıl kafana göre:)
Ahah tereliye ya :)) sitede herkesin tanıdığı populerlikle nick altındaki populer uye farkli seylerLütfen yaaa yorumun ne şekilde yazıldığı ortada smile falan hem neden savunuyorsun bırak engeli atsın gördük tarafsızlığı.