Hayalindenki evliliği yaşayan gerçekten var mı?

Benim eşim evlenmeden önce de evlendikten sonra da bu konuda çok törpüledi beni.. olur olmadık şeylerde sorun çıkartırdım gereksiz kıskançlıklar yapardım önceki ilişkilerim yüzünden. O hep sabırlı davrandı bana karşı, sen benim hayattaki arka bahçemsin seni düşündüğümde yanında olduğumda huzur bulmalıyım der..gerçekten şu an ikimiz için de durum bu.. ama bu öyle zırt diye olan bir şey değil ilişkiler de her şey gibi emek ister. Bir de birbirimize tam uyuyoruz ya of süper bi evlilik olur bu gibi düşüncelere kapılmayın. Evliliklerde aileler evleniyor o yüzden aile yapılarının birbirine benzemesi de çok önemli. Eşine emek harcadığın gibi ailesiyle de iyi anlaşmak için sabır ve emek gerekiyor bazen. Onlar da sevildiklerini hissetseler saygı duyulduğunu hissetseler karşılığını verirler diye düşünüyorum

Mesaj sayısı mı
Benim mesaj sayım tereliyeden fazla ama

Biliyomusun ben hiç popüler olmadım abla

Şaka şaka,ben sade KKlıyım,yeter
Deniz :))) iyi de rütbende popüler üye yazması gereken kısma "Kıyındaki bir beyaz çakıltaşı, sularındaki mavi..." yazmışsın, rütbenize yazı yazarsanız popülerliğiniz görünmez

Deniz :))) iyi de rütbende popüler üye yazması gereken kısma "Kıyındaki bir beyaz çakıltaşı, sularındaki mavi..." yazmışsın, rütbenize yazı yazarsanız popülerliğiniz görünmez
Ben aynı zamanda bilgisiz KKlıyım da munegül
Olsun benim çakıltaşım da güzel yakıştı oraya,terfim görünmese de olur

Var :) Çok şükür bin şükür Ayrıca neden olmasın ki ? Ben benzerin benzeri çektiğini düşünürüm, bütün olayın özeti bu bence

Sende mi dalga geçiyorsun benimle maşallah çok tarafsızsın ya sudan sebeplerle yediğim engellerin sebebi bu demek ki sorun değil mune benim için bir önemin yok takıl kafana göre:)

Sende mi dalga geçiyorsun benimle maşallah çok tarafsızsın ya sudan sebeplerle yediğim engellerin sebebi bu demek ki sorun değil mune benim için bir önemin yok takıl kafana göre:)
Tereliye iyi misiniz siz?
Başkasına yazılan yorumdan Mune 'nin sizinle alay ettiği sonucuna nasıl vardınız?
Diyelim ki yanlış anladınız ve kırıldınız yine de o son cümle olmamış.
Her şeyden önce Mune sizin büyüğünüz.
Bunalımda mısınız? Herkese anlayıp dinlemeden çatılmaz ki böyle...

Evet iyiyim daha önceki yorumlarımda konularımdan dolayı popüler olduğumu sanmıştım meğerse mesajlardanmış iyi niyetle cevap verdiğimde de o yorumu gördüm büyük küçük farketmez bana saygısı olana saygım var sudan sebeple yediğim engellerde cabası...

Arkadaşım Mune popüler üye olmanın şartını ve durumu anlatmış.
Sizinle alay filan etmemiş ki.
Alay edildiğinizi nerden çıkardınız?
Onu soruyorum.

Arkadaşım Mune popüler üye olmanın şartını ve durumu anlatmış.
Sizinle alay filan etmemiş ki.
Alay edildiğinizi nerden çıkardınız?
Onu soruyorum.
Lütfen yaaa yorumun ne şekilde yazıldığı ortada smile falan hem neden savunuyorsun bırak engeli atsın gördük tarafsızlığı.

Siz yorumlayin biz okuyalim her konuyu. Yorumlariniz muazzam, terapi gibi resmen. Sevgiyle kalin buarada bol bol her konuya yorum yapin.

Saka misiniz? Trip atacaksaniz burasi yeri degil evde esinize atabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…