Hayalindenki evliliği yaşayan gerçekten var mı?

Şu anda ikinci evliliğim ve Bazen kendi kendime diyorum ‘’Ben bu adamı haketmek için naptım acaba’’ diye.İlk evliliğimde kendisinin ve neredeyse bütün sülalesinin yapmadığı şey kalmamıştı.Bence herşey nasip kısmet...
Bide derler ya ilki nasılsa ikincisi farklı olmaz falan. Külliyen yalan valla :) seçimleri değiştirmezsen doğru olabilecek bir söz ama bilinçli yapılan 2. Evlilik ilkinin aksine çok mutlu edebiliyor.

Bide derler ya ilki nasılsa ikincisi farklı olmaz falan. Külliyen yalan valla :) seçimleri değiştirmezsen doğru olabilecek bir söz ama bilinçli yapılan 2. Evlilik ilkinin aksine çok mutlu edebiliyor.
O kadar çok şey yaşadım ki bunun sonucunda kendimi kavgacı,sinirli,öfke kontrolü olmayan biri olarak görmeye başlamıştım.Şu anda bunların hiçbirini yaşamıyorum demek ki tamamen karşımda ki insanla alakalıymış.Seçimleri yaparken tek başına karar vermek gerekiyor aile büyükleri bizim göremediğimiz çoğu şeyi görüyor biri olumsuz birşey diyorsa en azından uzun uzun düşünmek gerekiyor bence mutlaka doğruluk payı oluyor Ve yaşananlardan ders çıkarmak çok önemli.

O kadar çok şey yaşadım ki bunun sonucunda kendimi kavgacı,sinirli,öfke kontrolü olmayan biri olarak görmeye başlamıştım.Şu anda bunların hiçbirini yaşamıyorum demek ki tamamen karşımda ki insanla alakalıymış.Seçimleri yaparken tek başına karar vermek gerekiyor aile büyükleri bizim göremediğimiz çoğu şeyi görüyor biri olumsuz birşey diyorsa en azından uzun uzun düşünmek gerekiyor bence mutlaka doğruluk payı oluyor Ve yaşananlardan ders çıkarmak çok önemli.
Kesinlikle. İlk evlilikte doğru karar verebilenlere de şapka çıkartıyorum bu arada, ben beceremeyenlerdendim :)

Hayalinize baglı bence
Kimi evlenmeyi evden kacıs icin düşünür
Kimi cocuk için
Benim hayalimdeki gibi misal sevgilikte nasılsak evliliktede aynı sekilde gezelim tozalımdı hayalim ama belki benim hayalim senin hayalin değildir

Kesinlikle. İlk evlilikte doğru karar verebilenlere de şapka çıkartıyorum bu arada, ben beceremeyenlerdendim :)
Ben şimdi diyorum ki ‘’iyi ki o durumları da yaşamışım çünkü bu duruma gelmemin yolu ordan geçiyormuş’’.Umarım mutlu olamayan herkes bir gün bu şekilde diyebilir

Sende mi dalga geçiyorsun benimle maşallah çok tarafsızsın ya sudan sebeplerle yediğim engellerin sebebi bu demek ki sorun değil mune benim için bir önemin yok takıl kafana göre:)
Bana yazılan bir mesajdan bunu nasıl çıkardıno_O
Dalga geçmek değil,bilmediğim bir şeyi bana açıkladı.Bak ne diyorum BANA.
Hayatını nasıl zorlaştırdığının güzel bir örneğini vermişsin,tebrik ederim:KK9::KK9::KK9:

Bana yazılan bir mesajdan bunu nasıl çıkardıno_O
Dalga geçmek değil,bilmediğim bir şeyi bana açıkladı.Bak ne diyorum BANA.
Hayatını nasıl zorlaştırdığının güzel bir örneğini vermişsin,tebrik ederim:KK9::KK9::KK9:

ben bir kere göz kırpma emojisi kullanmıştım. dalga geçiyorsun dedi.
yoğun kompleksi var sinekten yağ çıkarıp üstüne alınıyor.

Sen yaşıyorsun.
Asalak, beleş hayat.
Çalışma yok, kuzu gibi koca, seni kapıya koymayan kayınvalide, bir sapa yaramadan geçen bir hayat. Neyin şikayetindesin?

Evlilik daha zor ve olaylı zannediodum.Lakin ben şanslı olanlardanım galiba.Eşim herzaman arkamdadır.Bir dedigimi iki etmez.Ev işlerinde benimle daha çok vakit gećirmek icin temizlik yemek hemen bitsin diye yardım eder.Ailesine karşı hep beni korur.Tek kelime ettirmez bana.Gece şuraya gidelim derim gideriz.Kafadır.Arkadas olarak ewlendik simdi can yoldasım oldu.Buarada asker kendisi safak 36:KK66:En iyi arkadasımmdır kendisi:KK200:
Allahim herkese boyle bir evlilik nasip etsin cok imrendim ❤ Maşallah Allahim daim etsin mutlulugunuzu

Bacım ben dedimki annesi babasi olmayan birisi olsun,tabi daha baska seylerde sıraladım yani kodladım.Her evlilik konusu açıldığında soranlara söylüyordum boyle biriyle evlencem diye. Annesi haric hersey tam tuttu. Annesi hayatta yani sağ. Baba yok. Istedigim gibi oldu yani daha da guzel olcak maddiyat olarak mesela. Birseyi 40 kere soylersen olur.
şu yazdigini beğenen 4. 5 kişi ve sen kafa yapınız tam demekki

Çok şükür 2 yıldır çok mutlu olduğum bir evliliğim var. Bunun nedeninin evlenmeden önce geçen 10 yıllık flört dönemi olduğunu düşünüyorum. Onu çok iyi tanıyarak evlendim hatta birlikte büyüdük, birlikte olgunlaştık, birbirimize göre şekil aldık diyebilirim.

Herkes için imtihan degil cok mutlu olanlar da var.

Bence bazen öyle bazen değil.. Ayrıca biz Türkler çok abartıyoruz evliliği. Olmayınca olmuyorsa bırakıp gidemiyoruz. Üstüne çocuk veya çocuklar yapıyoruz.

Örneğin eşimle ben... adam sinir küpü, stres topu... abi bırak ya bi sal gitsin. Rahat ol! Yoook her şey kayga gürültü... bense sus otur, küs otur...

Bi çıkalım gezelim sohbet edelim yoook ... illa başkalarına iyiyiz birbirimize kötü. Saçmasapan şeyler. Çok şükür sağlıklıyız, gezecek paramız var.. bebeğimiz var .. diyemiyoruz. Bebek uyanınca adam susmaz sinir eder. Şükretmez.... o an sinirden benim ağızda laf durmaz. Kedi köpek misali.

E evlenmeden, aynı eve girmeden tanımak zor.. inşan işine geldiği gibi değişebilen varlık. He bunun anası danası var ekstradan... zor iş zor ama çok da basit. Sev seviş saygı göster saygı gör gez toz bi daha mı geleceğiz dünyaya!

Nasil secebiliyosunuz bu esinizi ya, hayalimdeki evlilik bulacak mi beni ben de cok merak ediyorum nereden bulunuyor bu hayirli kocalar:halay::halay::halay::halay::halay:

X