Hayalindenki evliliği yaşayan gerçekten var mı?

Evlılık reklam arası gibi bişey bence. Hanı en sevdıgın dızı reklama gırer ya sevgılılıkten evlılıge gecıste aynen oyle. Tam heycanlı yerınde bırakırsın ve o hafta dızı yayından kalkar tam tarifim bu

Dogru demisler

Yoksa evlilik herkes için bir imtihan mı?
Babaannem derdi aramakla bulunmaz Allah rast getirecek derdi. Bu çok doğru . Şükürler olsun ki sorunlu bi evliliğim yok her gün dua ve şükrediyorum. Zor bi imtahan .ben mutluyum şükür Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk nasip etsin

Keşke evlilikte sevgililik gibi olsaymis mutluyum hemen hemen hersey istediğim gibi ama aynı evde yaşamak sıkıcı bence o yüzden biz bazen ayrı kalıyoruz hiç bir evlilik mükemmel değildir olursada zaten sıkıcı olur hayalindeki evlilik diye bişey yok bence çünkü herkes düzenli cinsellik para bol tatil hep canım cicim sorunsuz ve sıkıntısız hep gül eğlen ister ama bi şekilde onlar kusursuz olmuyor

Evet hayalmdeki evliligi yaşiyorummm.
Hatta Daha fazlasii diyebilirim,
Rabbime bin şükür.
Allah herkesin gonlune gore versinnnn

Hayalim sevdiğim adamla çook mutlu olmaktı bebeğim olduğunu öğrenince cok sevinmiştim çünkü ona ait bir candı 1 sene bile evli kalamadan hamile halimle anne evindeyim boşanma davam bugün açıldı ve şu an gözyaşlarımı tutamadım . Beni hiç sevmemiş benim de mutluluğum evladımın gelişi olacak inşallah.

Kızlar kusura bakmayın ama biz çok dizi seyrediyoruz ve o dizilerdeki kadınlar genelde kocalarına tirip atan, sürekli şımarmak isteyen, hep onun dediği olacak model kadınlar. Erkeklerde karısının her istediğini yapan, trip atınca hep peşinden giden, kadını sürekli şımartan veya sürekli hediyeler alan, sürprizler yapan tipler. Ya da sonsuza dek mutlu olan çiftler falan. Asıl dünyaya döndüğünüz zaman böyle mi? Tabi ki hayır. Biz çoğu zaman kardeşlerimizle annemizle babamızla geçinemeyen insanlarız yani insanız. Karşıdaki kişiyle sorunsuz bir birliktelik olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…