- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Var canim cok sukur güzel bir evliligm anlayiali bir esim var ama bizim imtahanimiz da farkli iste evladim vefat etti on gün önce. Yani herkesin imtahani baska yerden oluyorYoksa evlilik herkes için bir imtihan mı?
Genelde gordugum o ama ben hayallerimin ustunde bir evlilik yasiyorum.Imtihan herkes icin ama kadinlara daha yukleniyor nedenseYoksa evlilik herkes için bir imtihan mı?
Dogru demisler“Deh demeden giderse at
İstemeden su verirse evlat
Saliha ise evde avrat
Ne işin var düğün evinde
Düğün senin evinde
Gir oyna çık oyna..
Deh desende gitmezse at
İstesende su vermezse evlat
Saliha değilse evde avrat
Ne işin var cenaze evinde
Cenaze senin evinde
Gir ağla çık ağla..” demiş büyüklerimiz.
yok yaşamadım , bir daha evlenirsem de yaşamayacağımı biliyorum. o yüzden kendimi kandırmama gerek yok.Yoksa evlilik herkes için bir imtihan mı?
Babaannem derdi aramakla bulunmaz Allah rast getirecek derdi. Bu çok doğru . Şükürler olsun ki sorunlu bi evliliğim yok her gün dua ve şükrediyorum. Zor bi imtahan .ben mutluyum şükür Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk nasip etsinYoksa evlilik herkes için bir imtihan mı?
Dogru demisler
Aynısını yaşadımHeyecanlandım
Dedim yine tereliyenin sesibüzüşesice kaynanası ortalığı karıştırdı
Ama konu eskiymiş
Başınız sağolsun çok üzüldüm. Benim bebeğimin de 8 haftalıkken kalbi durdu, çok zor. Rabbim sabır versin.Var canim cok sukur güzel bir evliligm anlayiali bir esim var ama bizim imtahanimiz da farkli iste evladim vefat etti on gün önce. Yani herkesin imtahani baska yerden oluyor
sevgili zeynep severek mi evlendinBerbat bir evlilik yaşadım,suan boşanma asamasndayim, umarım bundan sorası güzel olur benm için
mikrobik evlilikten beklentin neydi özelden yazabilirsinKesinlikle. İlk evlilikte doğru karar verebilenlere de şapka çıkartıyorum bu arada, ben beceremeyenlerdendim :)