- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Yinebirben
-
25 yaşındayım 54u geç 35 yaş bile itici geliyor bana. En iyisi benim kocam yaa çok şükürYa bir de şey; ben bu yaşımda (20) 54 yaşındaki insanla yakınlaşmayı tiksindirici bulurum. Ben 26 yaşıma gelince babam (allah uzun ömürler versin canım babacım.) 54 yaşında olacak.
İğ-renç yani.
Adımın boşanmasını ben de istemiyorum zaten eşinden de ihanet yüzünden evleri ayırdı yani bu is yas hata yani nerden tutuşan elinde kalir
Ben fake kokusu almaya basladim.Adam yuruyen karizma
E hata olduğunu bile bile burdan bile amcaya yürüyorsunuz. (29 yaş 9 aylığım, amca diyorum. Kusura bakmayın da amca yani.)Adam yuruyen karizma
Ben fake kokusu almaya basladim.
Bizi mi yiyorsun?
Nesi karizma?
Otobuse binse ilk once senin kalkip yer vermen gereken adam mi karizma?
Anneniz mi adamla yattı?Ben orusmuyorum annem görüşüyor
Yaşı yaşına boyu boyuna uygunolsun diye boşuna dememişler. :)25 yaşındayım 54u geç 35 yaş bile itici geliyor bana. En iyisi benim kocam yaa çok şükür
Yaşı yaşına boyu boyuna uygunolsun diye boşuna dememişler. :)
Yaaa Allah seni ne etmeye güldürdün beni. Kız bari ilk sayfayı okusaydınAnneniz mi adamla yattı?
Aynen öyle.Davul bile dengine
Aynen öyle.
Yalnız bu kızın her konusu trend oluyor,fake diye düşünüyorum ama günahını almak istemiyorum.
Aklı selim biri 54 yaşındaki dededen hoşlanmaz. Iy.
Midesi bozuk insanlara o kadar alıştım ki şu platformda çok normal geliyorlar artık bana. Nereye gidiyoruz hiç bilmiyorumBende seninle hemfikirim
Fake olsun lütfen
Elektra kompleksi neymis ki acaba ben bile merak ettim.
Ayy bak konu ne kadar absürd olsa da insan kültürel bir seyler ediniyor asfahahahah
Konu sahibini bilmem de ben arastiracagim :)
Adam yuruyen karizma
25 yaşındayım 54u geç 35 yaş bile itici geliyor bana. En iyisi benim kocam yaa çok şükür
Konusunu okudum fakat hem adam çok büyük hem de Annem adamla görüşüyor diyince annesi dayanamadı yattı zannettimYaaa Allah seni ne etmeye güldürdün beni. Kız bari ilk sayfayı okusaydın
Bence fake.Bende seninle hemfikirim
Fake olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?