- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Ne münasebet o yorumu görmedim görürsem şikayet ederim zaten.Ben senin için bir şey demedim yorumlarında haklısın yukarda birisi bana ay yas dedi ona yazdım
Tamam kendi yaşıtın olmasın ama 54 yaşındaki ihtiyar biri de olmasın. 35-36 yaşın suyu çıkmadı ya :)Kendi yanıtladım pek nasıl davranacaklarını bilmiyorlar
54 yaşındaki amcada yılların tecrübesi var tabi. Ayy dur daha fazla anlatmaKendi yanıtladım pek nasıl davranacaklarını bilmiyorlar
Bu zamanda mıKendi yanıtladım pek nasıl davranacaklarını bilmiyorlar
Adımın boşanmasını ben de istemiyorum zaten eşinden de ihanet yüzünden evleri ayırdı yani bu is yas hata yani nerden tutuşan elinde kalirNe münasebet o yorumu görmedim görürsem şikayet ederim zaten.
Benim dediklerim tamamiyle kart zampara için.
Bak tek tek gerçekler şöyle;
Zor günler geçiriyorsun bundan faydalanıyor.
Bu adam asla boşanmaz.
Boşansa ve evlensen en kısa sürede pişman olacaksın.
Ve en önemlisi annenin başını yere eğeceksin ömür boyu vicdan azabı kalacak.
Olumlu olarak ise tek bir taraf yok.
o zaman bi yerden tutma artık sal gitsinAdımın boşanmasını ben de istemiyorum zaten eşinden de ihanet yüzünden evleri ayırdı yani bu is yas hata yani nerden tutuşan elinde kalir
Valla bunları baştan biliyordun ama yine de kadınlığını hissettirmesi sana iğrenç değil Harika geliyor.Adımın boşanmasını ben de istemiyorum zaten eşinden de ihanet yüzünden evleri ayırdı yani bu is yas hata yani nerden tutuşan elinde kalir
yaniBu zamanda mıdeden yaşında adamla birlikte olmak için bahane arama he bide evliydi tabi
daha genç biri de kadınlığı hissettirdi halbuki
mesela bekar yaşı yaşına huyu huyuna boyu bo
Elektra kompleksi neymis ki acaba ben bile merak ettim.Tahmin etmiştim, Freud'un gözünü seveyim. Psikanalitik terapi uygulayan bir uzmandan terapi alman lazım, bildiğin klasik çocukluğuna inenlerden. Elektra kompleksi hakkında biraz okuma yapmanı öneririm.
Adam yuruyen karizmaValla bunları baştan biliyordun ama yine de kadınlığını hissettirmesi sana iğrenç değil Harika geliyor.
Peki seni çeken ne ?
Ya karizma olsa ne olucak en fazla 5 sene sürecek karizmasıAdam yuruyen karizma
Ya me karizması gözünü sevdiğim 3 yıla prostattan anca wc’ye Yürür karizmasıyla.Adam yuruyen karizma
54 yasında adamla aşk bile yok yatmışsınız. Adam evli karısı annenizin arkadaşı. Yetişkin gibi davranmamışsınız ama konuşacaksınız. Başlayın lütfen biz yetişiriz.Laf sokaklarının bittiyse yetişkin gibi konusalim
bi kaç sene sonra o karizma bastonla yürüyebilir geç kalmissinAdam yuruyen karizma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?