Hata yaptim

Ya gadınlığımız Bibi? Hissettiğimiz şey gerçekte gadınlık mıdır, sorarım sana?
20 yaşındaydı benim bebe o zamanlar gayet birşeyler hissettim bence neyse

Konu sahibi neden evli adam görüşüyorsun sırf karizma diye mi hadi bi heyecan yaşamak istedin neden buraya yazıyorsun linç hoşuna mı gidiyor yoksa dikkat mi çekmek istiyorsun

bunu yazmanızın nedenini merak ettim
en iyi kociş onunki çünkü .. söylemese olmaz bide 35 yaş üstü itici geliyormuş peh.
bide düzenlemiş mesajı.
kocam 37 ben 26 yaşındayım
hadi bit itilsin bakayım..
Eşim benden 1 yaş büyük. Bugüne kadar kendimden 3 yaş fazla büyük hic kimse ilgimi çekmedi. Çok şükür kocamla da mutluyum her anlamda e daha ne olsun dimi ama
he kız, koca önemli tabi.

en iyi kociş onunki çünkü .. söylemese olmaz bide 35 yaş üstü itici geliyormuş peh.
bide düzenlemiş mesajı.

öyle deme canısı yarası olan kocunuyormuş ahahahahaa.
random atılacak yer buldum valla asdglhtyhkzggf.

bide düzenlemiş mesajı.
E ne diyim şimdi bacım zevk meselesi yani Herkesinki aynı olacak diye bişey yok. Bak ne güzel işte o yaş farkıyla mutlusun sen de. Allah daha da mutlu etsin

Ya herkes aman dedem yaşımda aman yaşlı filan demiş de bakmayın ne 55-60'lık erkekler var 20'lik delikanlılara taş çıkartır bakımlı, fiziğine dikkat eden ve dışarıdan baktığınızda yaşını belli etmeyen yaşı büyük erkekler de çok. ha konu sahibinin sevgilisi öyle midir bilemem ama aklınızda olsun yani direkt yaşı var diye iğrenmeyin

Herkes ahlak bekcisi kesilmis yine, herkes sutten cikmis ak kasik mubarek

Adamin evli olmasi ve annenizin arkadasinin esi olmasi feci kotu hatalar bana gore ama yas olayi kimseyi ilgilendirmez. Pekala 26 yasindaki birisi 54 yasindaki biriyle de mutlu olabilir ama gercekten sebebi asksa...

Lutfen terapi alin oncelikle ve baba eksikligi yuzunden mi yoksa gercekten mi ona ilgi duydugunuzu anlayin

Ben orusmuyorum annem görüşüyor
He bu sonucu değiştiriyor o zaman .adam karısını seninle aldatmamis oluyor .

Geçenlerde bi ünlü sevisirken ölmüştü, yanlış mı hatırlıyorum ,düzeltin öyleyse lütfen ..Azer bülbül

Sen 26 ,o 54 ,karısı var ama sen ruh öküzünü bulmuşsun yani . kuşu ötüyor demek hala ..

Kolların mühim değil, başka yerlerini hissetmelisin. Olaya yanlış taraftan bakıyosun
Banım yeni açıldı, vallahi Mune geyikten, ensemden tutup götürecek yine.
Polemiğe girenler de var, birbirlerini kibleseler, sonra Mune banlamaya gelse, baksa "Aa geyik buldum" dese, alsa götürse... Olmayacak. Du konuyla ilgili bi şeyler yazayım belki cımbızdan kurtarır

Konu sahibi, sizi kadın gibi hissettirmesi çok önemli tabi de, adam evli farkında mısın?
Ben şahsen kendimi bazen Emma Bloom gibi hissediyorum belirtmeden geçemedim. Kurşun ayakkabı gerekiyor atmosferde kaybolmamam için.

Yaşıyorsun bu hayatı emma, pardon gangsta.

İmza: Moriarty (bu ara çok etkisindeyimde)

Annenle kardeşin barıştı mı?
Diğer konunda da annenin bir adamla tanıştığını (sevgili olmadıklarını) adamın annen için karısından boşandığını anlatmıştın. Sonradan Sevgili olmuşlar kardeşin de tepki göstermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…