- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Herifleriniz 54 yaşına geldiğinde gadınlık hissedecek haliniz kalırsa o zaman anlarsınızYa gadınlığımız Bibi? Hissettiğimiz şey gerçekte gadınlık mıdır, sorarım sana?
Sen baya mutsuzsun galiba bu konuda. Konu sahibi alınmadı senin kadar. Yarana mi dokundum bilmeden çok afedersin
20 yaşındaydı benim bebe o zamanlar gayet birşeyler hissettim benceYa gadınlığımız Bibi? Hissettiğimiz şey gerçekte gadınlık mıdır, sorarım sana?
Herifleriniz 54 yaşına geldiğinde gadınlık hissedecek haliniz kalırsa o zaman anlarsınızBibibella
Skala ondan sonra dibe vuruyor demek
Amiiin canım benim sağol sana da iyi geceleeeerrr. Hadi selametlebenim
ahaha şey değil mi bu yaa ?klasik laf sokma çabaları.
en sevdiğimden. iyi geceler mutluluklar.
daha da mutlu olun inşallah.
Neyse ki daha 22 senesi var goncamınHerifleriniz 54 yaşına geldiğinde gadınlık hissedecek haliniz kalırsa o zaman anlarsınızBibibella
Skala ondan sonra dibe vuruyor demek
en iyi kociş onunki çünkü .. söylemese olmaz bide 35 yaş üstü itici geliyormuş peh.bunu yazmanızın nedenini merak ettim
he kız, koca önemli tabi.Eşim benden 1 yaş büyük. Bugüne kadar kendimden 3 yaş fazla büyük hic kimse ilgimi çekmedi. Çok şükür kocamla da mutluyum her anlamda e daha ne olsun dimi ama
en iyi kociş onunki çünkü .. söylemese olmaz bide 35 yaş üstü itici geliyormuş peh.
bide düzenlemiş mesajı.
kocam 37 ben 26 yaşındayım
hadi bit itilsin bakayım..
he kız, koca önemli tabi.
Kolların mühim değil, başka yerlerini hissetmelisin. Olaya yanlış taraftan bakıyosunBenimki 54e geldiğinde zaten, hala kollarımı hissedebiliyor olayım, gerisi mühim değil
E ne diyim şimdi bacım zevk meselesi yanien iyi kociş onunki çünkü .. söylemese olmaz bide 35 yaş üstü itici geliyormuş peh.
bide düzenlemiş mesajı.
kocam 37 ben 26 yaşındayım
hadi bit itilsin bakayım..
he kız, koca önemli tabi.
ahahahajsjdj doğruyu söyleyince hep gocunmak olur zaten, alıştık.öyle deme canısı yarası olan kocunuyormuş ahahahahaa.
random atılacak yer buldum valla asdglhtyhkzggf.
öyle deme canısı yarası olan kocunuyormuş ahahahahaa.
random atılacak yer buldum valla asdglhtyhkzggf.
amin cınım, sağool.E ne diyim şimdi bacım zevk meselesi yaniHerkesinki aynı olacak diye bişey yok. Bak ne güzel işte o yaş farkıyla mutlusun sen de. Allah daha da mutlu etsin
He bu sonucu değiştiriyor o zaman .adam karısını seninle aldatmamis oluyor .Ben orusmuyorum annem görüşüyor
Banım yeni açıldı, vallahi Mune geyikten, ensemden tutup götürecek yine.Kolların mühim değil, başka yerlerini hissetmelisin. Olaya yanlış taraftan bakıyosun
Yaşıyorsun bu hayatı emma, pardon gangsta.Banım yeni açıldı, vallahi Mune geyikten, ensemden tutup götürecek yine.
Polemiğe girenler de var, birbirlerini kibleseler, sonra Mune banlamaya gelse, baksa "Aa geyik buldum" dese, alsa götürse... Olmayacak. Du konuyla ilgili bi şeyler yazayım belki cımbızdan kurtarır
Konu sahibi, sizi kadın gibi hissettirmesi çok önemli tabi de, adam evli farkında mısın?
Ben şahsen kendimi bazen Emma Bloom gibi hissediyorum belirtmeden geçemedim. Kurşun ayakkabı gerekiyor atmosferde kaybolmamam için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?