- 9 Mayıs 2018
- 399
- 329
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Yaşınız kaçSevgilimden ayrıldım 3 ay önce boşlukta yaşadım onca zaman sonra ayrılınca yavaş yavaş yakınlaşmaya başladık 54 yaşında ama onu ne zaman görsem elim ayağıma karışıyordu çevremden birisi olduğu için birbirinizin herşeyini biliyoruz 1 sene önce karısıyla ayrı yaşamaya başladılar bu gece yemek yedik sonra kahve yapayım sana dedi kahve yerine şarap içtik olanlar oldu hem deli gibi hoşlanıyorum ilk defa krndimi kadingibi hissettim karısı annemin arkadaşı çok sıkıntılı bir durum
26Y
Yaşınız kaç
54 yaşında ve evli bir adamla mı berabersinSevgilimden ayrıldım 3 ay önce boşlukta yaşadım onca zaman sonra ayrılınca yavaş yavaş yakınlaşmaya başladık 54 yaşında ama onu ne zaman görsem elim ayağıma karışıyordu çevremden birisi olduğu için birbirinizin herşeyini biliyoruz 1 sene önce karısıyla ayrı yaşamaya başladılar bu gece yemek yedik sonra kahve yapayım sana dedi kahve yerine şarap içtik olanlar oldu hem deli gibi hoşlanıyorum ilk defa krndimi kadingibi hissettim karısı annemin arkadaşı çok sıkıntılı bir durum
54 yaşında ve evli bir adamla mı berabersin
54 yaşında ve evli bir adamla mı berabersin[/QUOTE
Tam adi yok54 yaşında ve evli bir adamla mı berabersin
Evet sıkıntılı bir durum.. Adam evli ve baban yasında, ailece bir araya gelince x amca diye hitap ediyorsundur.Sevgilimden ayrıldım 3 ay önce boşlukta yaşadım onca zaman sonra ayrılınca yavaş yavaş yakınlaşmaya başladık 54 yaşında ama onu ne zaman görsem elim ayağıma karışıyordu çevremden birisi olduğu için birbirinizin herşeyini biliyoruz 1 sene önce karısıyla ayrı yaşamaya başladılar bu gece yemek yedik sonra kahve yapayım sana dedi kahve yerine şarap içtik olanlar oldu hem deli gibi hoşlanıyorum ilk defa krndimi kadingibi hissettim karısı annemin arkadaşı çok sıkıntılı bir durum
Ben orusmuyorum annem görüşüyorYasak aşk koktu buralar
Kadının yüzüne nasıl bakmayı düşünüyorsunuz ??
Biraz sabrederse adam heyecandan taşikardiyle gidecek tahtalı köye. Yorgan gitti kavga bitt.Yasak aşk koktu buralar
Kadının yüzüne nasıl bakmayı düşünüyorsunuz ??
Konularını biliyorum. Sen bu adamla 8 yıldır mı berabersin. Yani evli bir adamla 8 yıldır mı berabersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?