Hata yaptim

Kombo yapaymışsınız.
Adam 54 yaşında.
Evli.
Annenizin arkadaşının eşi.

Tek birine methiyeler düzülebilecekken bu kadar hatalı bir ilişkiye kendini atmak neden?
Yorum yerine aduket yollasam daha az etkiler bence.

Gençliğinize, kendinize saygınıza, ailenize, komşu teyzenize hepinize yazık.

Tahmin etmiştim, Freud'un gözünü seveyim. Psikanalitik terapi uygulayan bir uzmandan terapi alman lazım, bildiğin klasik çocukluğuna inenlerden. Elektra kompleksi hakkında biraz okuma yapmanı öneririm.

Keşke konu yazmadaki "hatanızıda" fark edebilseniz.
Giriş yok, gelişme girişle alakasız, sonuç olan oldu!

Ay bana fenalık geldi bu bdv'deki çoğu konu yazarı konu başlığı açarken okuma yazmayı öğreniyor galiba!!! Mobilden girip kelime hatası yapılabilirde derdini nasıl anlatamaz bir insan ya hu.sanki cern'de insan klonlayın diyor kk kuralları.

Bize ne 54yaşında, karısı, annenizin kankası olan evli bir adamla sevişebilecek kadar kudurduysanız

Hata işte!!! Bir daha hata yapmamaya çalışırsınız umarım.tedavi olun bu bir psikolojik sendrom!!!!

İşte 26 yaşında ki kızı nasıl uçurdu ki öyle diyor

Acilen okul açmalı zamane delikanlılarında iş yok
Vay başımıza gelenler acaba kaçıncı birliktelik bu daha önce kadınlığını başkasi hissettirememis çünkü. Şuan çok merak ettim doğrusu

Eski konunun birini komple değiştirmişsin be canım; orijinalini okumak için ilk alıntıya kadar scroll yapmak zorunda kaldım. Eski konularını değiştirmekten ban yiyebilirsin, söyleyeyim de.

Eski sevgilinizle rakı balık yapacağım diye kavga etmişsiniz. Adam haklıymış demekki... Keşke kahve içseydiniz belki yaşlı olduğunu fark ederdiniz.

Laf sokaklarının bittiyse yetişkin gibi konusalim

Benim dediklerim işin gırgırı belki biraz bişeyleri görürsün diye.
Sakın bir daha görüşme olacaklar seni şu anki konumundan daha çok üzecek.

Sakın..

Benim dediklerim işin gırgırı belki biraz bişeyleri görürsün diye.
Sakın bir daha görüşme olacaklar seni şu anki konumundan daha çok üzecek.

Sakın..
Ben senin için bir şey demedim yorumlarında haklısın yukarda birisi bana ay yas dedi ona yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…