Hata yaptim

Vaayy anam böyle evlat düşman başına. 25 yaşında çiçek gibi büyüt,kıyama gitsin kart horozun tekiyle aşk yaşasın. .

bir kere 54 yasındaki bir adamın kızı yasında birini yemege götürmesinin amacı ne, gercekten yani sana bu teklifi nasıl yaptı merak ediyorum, hangi yüzle.. cok bosluk yani, ne cüretle böyle bir sekilde yaklasır ki sana? evlat sevgisi desen degil yürümüs desem o da garip geliyor insan yan yana getiremiyor. ne bileyim. benim de senelerce iliski yasadıgım insan benden 15 yas buyuktu ama bu kadar 30 yas fark neredeyse dusunemiyorum, hayır cinsel anlamda da garip geliyor. dısarıdan 40 yasında gösterir belki bilemem ama asıl problem bir de adamın evli ve karısının da annenin arkadası olması cok sıkıntı, baskası olsa sıkıntı degil demicem o da sıkıntı tabii de annenin düsecegi durum cok asagılayıcı ve kücük düsürücü. ay problem icinde problem ama kısacası adamın sana böyle yaklasması bile mide bulandırıcı. üzülerek söylüorum ama demek ki sende de ışığı görmüş ki sana o sekilde yaklasmaya cesaret edebilmis demek ki.

ayrıca yas farkı evet sıkıntı 30 yas neredeyse ama sadece bir yatak iliskisi diye dusununce boyle etken faktörler cok da mühim olmuyor galıba, ortada bir iliski veya bir gelecek olmadıgı ıcın.
ama acun da 49 yasında ve kızından daha kücük biriyle yaklasık 10 sene metres hayatı yasadı hepimizin gözleri önünde. burada bu forumda konu sahibi bu kıza yapılan gibi kınasaydı onu da herkes su an ne kendisi medya milyoneri ne de yeni karısı fenomen (?!) ve ülkenin en göz önünde isimlerinden biri olamazdı.

Kızlar amcaya haksızlık ediyorsunuz yapmayın çıkmadık candan ümit kesilmezbu kizcagiz ilk vukuati diilmis ki
Yürüyen karizma iyiymiş vuuuuuu

Eşim benden 1 yaş büyük. Bugüne kadar kendimden 3 yaş fazla büyük hic kimse ilgimi çekmedi. Çok şükür kocamla da mutluyum her anlamda e daha ne olsun dimi ama

hayır bu konuyla kocanızı övmenizin ne ilgisi var, insanlar dertlerini anlatırken 54 değil 35 bile bana itici en iyisi benim kocam vs. çözemedim. konuyu çözmeye yönelik ya da yararlı ya da asgari alakalı bir yorum vs bekliyor ya insan.
yine mutlu olun ama hani ygs'de bir konu akışına uymayan cümleyi işaretleyiniz sorusunun cevabı gibi yorumunuz.
ilginç geldi, insanların dertlerini paylaştığı bir yerde bu mutluluk coşkusu.

Yoo bence konu sahibi gayet coşku yaşamış ki gelip burda kadınlığımi hissettim diyor.

Burda bir dert mi var allah aşkına

Resmen 54 yaşında evli bir adamla yatan 26 yaşında bir kadın var ve bunu gözümüze gözümüze sokarak midemizi bulandıran bir kadın var.

Evliliğini eşini seven normal bir kadın sizi niye rahatsız etti..Normali bu değil mi?

Burda bir dert mi var allah aşkına

Resmen 54 yaşında evli bir adamla yatan 26 yaşında bir kadın var ve bunu gözümüze gözümüze sokarak midemizi bulandıran bir kadın var.
Ay hayır bide bana nedir bu mutluluk coşkusu demez mi yerlerdeyim şuan

Sen baya mutsuzsun galiba bu konuda. Konu sahibi alınmadı senin kadar. Yarana mi dokundum bilmeden çok afedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…