• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata yaptim

He bu sonucu değiştiriyor o zaman .adam karısını seninle aldatmamis oluyor .

Geçenlerde bi ünlü sevisirken ölmüştü, yanlış mı hatırlıyorum ,düzeltin öyleyse lütfen ..Azer bülbül

Sen 26 ,o 54 ,karısı var ama sen ruh öküzünü bulmuşsun yani . kuşu ötüyor demek hala ..

ya siz 54 yaşı ne zannediyosunuz? hala kuşu ötüyor ne demek sanki 80 yaşında dede :))

3000 civarı para alıyor üstüne bir de bankalara 7000 borcu var anasının babasının evinde yaşarken ben de çok sevmem de bu koşullarda evet diyemiyorum konuşmaya çalışsam küfür ediyor bağırıyor telefonu yüzüme kapatıyor üstüne bir de ailem de onu asla istemiyor ben b astirsam babam tamam diyecek ama bosanir da donersem ben demiştim diyecek bu bile benim kahrolmama yetecek

Önceki konunuzdan alıntı. Babanız varmış neden yok dediniz ?

Bilmiyorum o yaşta erkekler nasıl kuş otturuyor ondan :))) ayrıca Azer bülbül de o yaslardaydi sanırım .adam ölür üstüne kalır bak demedi deme :)

ee sen sanıyor musun 25 yaşında erkek de ölüp kalmıyor? :)
o işin yaşla alakası yok ama sana diyeyim büyük konuştun yarın bir 50'lik adama kaptırma kendini :)

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bence şu fake insan evladininda kapatilma zamani gelmiş. Sen forumlarda pisleşip saçma sapan sex içerikli konulara cevap verip başlik açana kadar cümle kurmayi ogren.
Sevgilimden ayrıldım 3 ay önce boşlukta yaşadım onca zaman sonra ayrılınca yavaş yavaş yakınlaşmaya başladık nasil bir cumledir ya 100 kere okuyup bi halt anlamayan ben miyim sadece? Sapigin tekisin napcagini şaşirmişsin.

ee sen sanıyor musun 25 yaşında erkek de ölüp kalmıyor? :)
o işin yaşla alakası yok ama sana diyeyim büyük konuştun yarın bir 50'lik adama kaptırma kendini :)
Tövbeler olsun , 30luk çıtır kocam dururken elin amcalariyla ne işim var :))

Back