- 9 Mayıs 2018
- 399
- 329
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yinebirben
-
O ayrıldığım adamdiKonularını biliyorum. Sen bu adamla 8 yıldır mı berabersin. Yani evli bir adamla 8 yıldır mı berabersin
Şu an ben şok
Ellerinde büyütmüş adeta bir çiçekKonularını biliyorum. Sen bu adamla 8 yıldır mı berabersin. Yani evli bir adamla 8 yıldır mı berabersin
Bununla ne zamandır berabersinO ayrıldığım adamdi
Neyse ki aynı kişi değilmişŞu an ben şok
Bana orusmuyorum demedi ki karısı diyor 1 senedir aramalarına bakmıyor diyeBen en cok annenin dustugu duruma uzuldum. Kinamiyorum Allah yardimcisi olsun. Her sey ortaya ciktiginda annen kendisini nasil hisseder bilemiyorum. Hata diyorsan devami gelmez eger devami gelirse de sen burda gunah cikariyorsun derim.
Ayrica klasik erkek yalani esimle ayri yasiyorum filan. Onlar arada gorusuyordur ve olanlar oluyordur size gelip rapor verecek degiller. Ayni seyi baban yasasa o kiza demedigini birakmazdin. Bence bosluga dustum bahanesine siginma ve aklini basina topla...
Neden hep evli erkekler peki hiç kendine sordun mu?O ayrıldığım adamdi
Hep derken ilkndefa evli biriyle gorusuyorumNeden hep evli erkekler peki hiç kendine sordun mu?
Senin psikolojin yerinde mi.Bana orusmuyorum demedi ki karısı diyor 1 senedir aramalarına bakmıyor diye
Babam yokSorum rahatsız edici olursa özür dilerim ama bir baba/abi figürü var mı hayatında? Baba figürü eksikliğinden sanırım, yoksa senin yaşında bir kızın 54 yaşında bir adamı çekici bulması zor.
Bilmiyorum hata denilmiş gibi geliyorPeki görüşmeye devam edecek misin ?
Kız kadınlığımi hissettim diyor daha ne olsun yaniBiraz sabrederse adam heyecandan taşikardiyle gidecek tahtalı köye. Yorgan gitti kavga bitt.
Ama amcayada helal. Ne varsa eskilerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?