- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Yinebirben
Kuş uçuyor muymuş ya, hem de kadinliginizi hissettirecek kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuş uçuyor muymuş ya, hem de kadinliginizi hissettirecek kadar
En iyi ihtimalle 2 3 sene daha prostada yakalanmazsa tabi ay yaşli yaşliKuş uçuyor muymuş ya, hem de kadinliginizi hissettirecek kadar
Midesi bozuk insanlara o kadar alıştım ki şu platformda çok normal geliyorlar artık bana. Nereye gidiyoruz hiç bilmiyorum
Eşim benden 1 yaş büyük. Bugüne kadar kendimden 3 yaş fazla büyük hic kimse ilgimi çekmedi. Çok şükür kocamla da mutluyum her anlamda e daha ne olsun dimi amabunu yazmanızın nedenini merak ettim
Hayal gucum devreye girdi libidom yerlerde şuanEn iyi ihtimalle 2 3 sene daha prostada yakalanmazsa tabi ay yaşli yaşli
37 yaşımda böyle düşünüyorum
En iyi ihtimalle 2 3 sene daha prostada yakalanmazsa tabi ay yaşli yaşli
37 yaşımda böyle düşünüyorum
Eşim benden 1 yaş büyük. Bugüne kadar kendimden 3 yaş fazla büyük hic kimse ilgimi çekmedi. Çok şükür kocamla da mutluyum her anlamda e daha ne olsun dimi ama
Yoo bence konu sahibi gayet coşku yaşamış ki gelip burda kadınlığımi hissettim diyor.hayır bu konuyla kocanızı övmenizin ne ilgisi var, insanlar dertlerini anlatırken 54 değil 35 bile bana itici en iyisi benim kocam vs. çözemedim. konuyu çözmeye yönelik ya da yararlı ya da asgari alakalı bir yorum vs bekliyor ya insan.
yine mutlu olun ama hani ygs'de bir konu akışına uymayan cümleyi işaretleyiniz sorusunun cevabı gibi yorumunuz.
ilginç geldi, insanların dertlerini paylaştığı bir yerde bu mutluluk coşkusu.
Ayyy sus kız şeytan kulağına kurşun heriflerin kulağına gitmesin bizim neyimiz eksik derler sonraAllahtan kocaları küçük aldık Bibi.
Burda bir dert mi var allah aşkınahayır bu konuyla kocanızı övmenizin ne ilgisi var, insanlar dertlerini anlatırken 54 değil 35 bile bana itici en iyisi benim kocam vs. çözemedim. konuyu çözmeye yönelik ya da yararlı ya da asgari alakalı bir yorum vs bekliyor ya insan.
yine mutlu olun ama hani ygs'de bir konu akışına uymayan cümleyi işaretleyiniz sorusunun cevabı gibi yorumunuz.
İşte bu yüzden midem kalktı düşünmeyeydim iyiydiHayal gucum devreye girdi libidom yerlerde şuan
Şükür bazen 5 yaş az mı diyorum şöyle bi 10 yaş olsaydıAllahtan kocaları küçük aldık Bibi.
Ay hayır bide bana nedir bu mutluluk coşkusu demez mi yerlerdeyim şuanBurda bir dert mi var allah aşkına
Resmen 54 yaşında evli bir adamla yatan 26 yaşında bir kadın var ve bunu gözümüze gözümüze sokarak midemizi bulandıran bir kadın var.
Sen baya mutsuzsun galiba bu konuda. Konu sahibi alınmadı senin kadar. Yarana mi dokundum bilmeden çok afedersinhayır bu konuyla kocanızı övmenizin ne ilgisi var, insanlar dertlerini anlatırken 54 değil 35 bile bana itici en iyisi benim kocam vs. çözemedim. konuyu çözmeye yönelik ya da yararlı ya da asgari alakalı bir yorum vs bekliyor ya insan.
İşte bu yüzden midem kalktı düşünmeyeydim iyiydi
Şükür bazen 5 yaş az mı diyorum şöyle bi 10 yaş olsaydı
Aynen artık böyle şeyler normal karşılanıyor tuhaflık burda oysa ki..Ay hayır bide bana nedir bu mutluluk coşkusu demez mi yerlerdeyim şuan
Yarası olan gocunuyor canım ne yaparsınAynen artık böyle şeyler normal karşılanıyor tuhaflık burda oysa ki..
Ama sizin yazdığınız tuhaf gelmiş hanim efendiye