• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata yaptim

Ben senin için bir şey demedim yorumlarında haklısın yukarda birisi bana ay yas dedi ona yazdım
Ne münasebet o yorumu görmedim görürsem şikayet ederim zaten.
Benim dediklerim tamamiyle kart zampara için.
Bak tek tek gerçekler şöyle;

Zor günler geçiriyorsun bundan faydalanıyor.

Bu adam asla boşanmaz.

Boşansa ve evlensen en kısa sürede pişman olacaksın.

Ve en önemlisi annenin başını yere eğeceksin ömür boyu vicdan azabı kalacak.

Olumlu olarak ise tek bir taraf yok.

Büyük konusmayayim da için nasil aldi deden yasindaki adami yaa?
Yasi yasina, boyu boyunalarin suyu mu cikti?

Ne münasebet o yorumu görmedim görürsem şikayet ederim zaten.
Benim dediklerim tamamiyle kart zampara için.
Bak tek tek gerçekler şöyle;

Zor günler geçiriyorsun bundan faydalanıyor.

Bu adam asla boşanmaz.

Boşansa ve evlensen en kısa sürede pişman olacaksın.

Ve en önemlisi annenin başını yere eğeceksin ömür boyu vicdan azabı kalacak.

Olumlu olarak ise tek bir taraf yok.
Adımın boşanmasını ben de istemiyorum zaten eşinden de ihanet yüzünden evleri ayırdı yani bu is yas hata yani nerden tutuşan elinde kalir

daha genç biri de kadınlığı hissettirdi halbuki
mesela bekar yaşı yaşına huyu huyuna boyu boyuna...

Adımın boşanmasını ben de istemiyorum zaten eşinden de ihanet yüzünden evleri ayırdı yani bu is yas hata yani nerden tutuşan elinde kalir
Valla bunları baştan biliyordun ama yine de kadınlığını hissettirmesi sana iğrenç değil Harika geliyor.

Peki seni çeken ne ?

Uuuuuuuu :olamaz::KK20: yapma gözünü seveyim ne fena bir durum! Görüşme bir daha...hiç mi hiç oluru yok...:KK57:

Tahmin etmiştim, Freud'un gözünü seveyim. Psikanalitik terapi uygulayan bir uzmandan terapi alman lazım, bildiğin klasik çocukluğuna inenlerden. Elektra kompleksi hakkında biraz okuma yapmanı öneririm.
Elektra kompleksi neymis ki acaba ben bile merak ettim. :D
Ayy bak konu ne kadar absürd olsa da insan kültürel bir seyler ediniyor asfahahahah
Konu sahibini bilmem de ben arastiracagim :)

Ya bir de şey; ben bu yaşımda (20) 54 yaşındaki insanla yakınlaşmayı tiksindirici bulurum. Ben 26 yaşıma gelince babam (allah uzun ömürler versin canım babacım. :KK200:) 54 yaşında olacak.
İğ-renç yani.

Yasak ya fazla çekici gelmiş olsa gerek :KK67: saçmalamayin ya gerçekten iğrenç. Birkac yıl sonra gerçekten çok utanarak hatırlayacaksınız.

Back