- Konu Sahibi nazlisandal
-
merabalar..bende 6+2yim.ben hamıle oldugumu ogrendıgım an doktorum folık asıtı bıraktrdı.folbıol kullandım dedım.onu bırak dedı elevıt yazdı multivitamin.5haftalkken keseyı gorduk 6haftalkken kalp atıslarını gorduk.bende balık severım normalde ama almasıda yapmasıda zor gelıyoresım yardımcı oluyor ama daha bı kere yedım balık.cokta onemlı bı besın hamılelkte uzuluyorum.esıme soyluorum tamam alalm fln dıo bı almadı oda..light tonbalıgı haftada ıkı kere yenebılırmıs.barı dıorum ton balıgı alıyım haftada bı kere onu yiyim.bi kere de balık alıp pişirelim :44: bu arada gercekten depresif hıssetmesemde cok duygusal ve sınırlı bı ınsan oldum.özellkle esıme karsı oda alttan alıyor hc sesını cıkarmıyor.sureklı patlıyorum adamcagıza sıkılıyorumda bıde yanlızım bu sehırde bıkac arkdsımz var ama butun gunum evde yanlız basıma oturmakla gecıyor.iyiki kk var dıyorumm
Aramıza hoş geldin bebişin hayırlı olsun Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Valla biz balık memleketinde yaşıyoruz eşim sağolsun ben söylemeden alıyor ama işte hergün balık yemekten bıkmayan ben şimdi gördüğüm anda midem kalkıyor kokusundan ama zorlada olsa bebişim için yemeye çalışıyorum. Bu arada canım yeşil yapraklı sebzelerde çok faydalıymış mutlaka onlardan da ye. Ayrıca kafanı karıştırmak istemem ama bazı hamile arkadaşlar elevit hakkında çok iyi şeyler yazmamış içinde domuz jelatini olduğunu söylemişler tabi ne kadar doğru bilemem hani aklında olsun.
tesekkur ederım ıyı dileklerin ıcın :) yesıl yapraklı sebzelere aşığım zaten kahvaltıda bıle yapar bol limon sıkar yerım :) beslenmeme bayagı dıkkat edıyorum ıste balık olayında pasif kaldık bıraz ısalla yakında duzene sokucaz.hc duymamıstım cnm domuz jelatını olayını:26::26: doktora mı desem acaba..gercı o da ıyı olcanı dusunmedıgı bıseyı vermez ama
Eeelife, maricik ve ben 3umuzde hamile ve ailelerimizden uzaktayiz. Giderek artıyor ortak noktalarımiz:) Kanada'da yaşıyorum randevuya daha var ultrason girmedim hersey 2 hafta sonra öyle merak ediyorum hersey yolunda mi acaba diye.
merabalar..bende 6+2yim.ben hamıle oldugumu ogrendıgım an doktorum folık asıtı bıraktrdı.folbıol kullandım dedım.onu bırak dedı elevıt yazdı multivitamin.5haftalkken keseyı gorduk 6haftalkken kalp atıslarını gorduk.bende balık severım normalde ama almasıda yapmasıda zor gelıyoresım yardımcı oluyor ama daha bı kere yedım balık.cokta onemlı bı besın hamılelkte uzuluyorum.esıme soyluorum tamam alalm fln dıo bı almadı oda..light tonbalıgı haftada ıkı kere yenebılırmıs.barı dıorum ton balıgı alıyım haftada bı kere onu yiyim.bi kere de balık alıp pişirelim :44: bu arada gercekten depresif hıssetmesemde cok duygusal ve sınırlı bı ınsan oldum.özellkle esıme karsı oda alttan alıyor hc sesını cıkarmıyor.sureklı patlıyorum adamcagıza sıkılıyorumda bıde yanlızım bu sehırde bıkac arkdsımz var ama butun gunum evde yanlız basıma oturmakla gecıyor.iyiki kk var dıyorumm
Ben de dün genel kontole gittim 11. haftamdayım. Artık folik asit devri bitti multivitamine geciyoruz dedi doktorum. Eğer balıgı haftada 2 kere falan yiyemezsen balık yağı vermek zorunda kalıcam dedi. 15 gün sonra 2li test için çağırdı. O sürede yemeye çalışıcam yiyemezsem söylerim mecbur balık yağı kullanırım.
Hala yeme düzenim oturmadı. Doktorum bu hafta da bittikten sonra yediklerimiz önem kazanıyor artık bebek sizden beslenmeye başlayacak dedi.
Ultrasonda minicik gövdesinde kollarını ve bacaklarını gördük hareket ediyordu cok değişik ve güzel bir duygudu Allah herkese nasip etsin
hoşgeldin bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın hemen hemen hepimiz aynı durumlardayız hep beraber geçireceğiz bu güzel zamanları senin de mi ilk gebeliğin?
bende merak içindeyim bugün sağlık ocağına gittim gebelik takibi için 14500 çıktı hcg keseyi görürsün bu hafta dedi belki bu hafta giderim ya da biraz daha beklesem kalp atışını da mı duysam :) :26: ya ben hep bebek kıyafetlerine falan bakıyorum hayırlısıyla alsak elimize bi kızlar anne olmak ne güzel şimdidenbirde ben bugun bir defter aldım günlük gibi bişey yazmayı düşünüyorum bebeğime hamilelik boyunca hem belki sonraki hamileliğimde de işe yarar :) sizde ne var ne yoook ????
Evet baya ortak noktamı var:) Bende 30 ekimden beri görmüyorum bebeğimi kısmetse 4 aralıkta randevumuz. Sakın vesvese yapma ii düşün iyi olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de dün genel kontole gittim 11. haftamdayım. Artık folik asit devri bitti multivitamine geciyoruz dedi doktorum. Eğer balıgı haftada 2 kere falan yiyemezsen balık yağı vermek zorunda kalıcam dedi. 15 gün sonra 2li test için çağırdı. O sürede yemeye çalışıcam yiyemezsem söylerim mecbur balık yağı kullanırım.
Hala yeme düzenim oturmadı. Doktorum bu hafta da bittikten sonra yediklerimiz önem kazanıyor artık bebek sizden beslenmeye başlayacak dedi.
Ultrasonda minicik gövdesinde kollarını ve bacaklarını gördük hareket ediyordu cok değişik ve güzel bir duygudu Allah herkese nasip etsin
bende merak içindeyim bugün sağlık ocağına gittim gebelik takibi için 14500 çıktı hcg keseyi görürsün bu hafta dedi belki bu hafta giderim ya da biraz daha beklesem kalp atışını da mı duysam :) :26: ya ben hep bebek kıyafetlerine falan bakıyorum hayırlısıyla alsak elimize bi kızlar anne olmak ne güzel şimdidenbirde ben bugun bir defter aldım günlük gibi bişey yazmayı düşünüyorum bebeğime hamilelik boyunca hem belki sonraki hamileliğimde de işe yarar :) sizde ne var ne yoook ????
Aminn inş sıkıntısız bir şekilde atlatırız bu süreci. İnsan ister istemez evham yapıyor:) bol bol dua okuyun inanin çok iyi geliyor. Kur'an da da enbiya ve yusuf sürelerini okumak lazımmış . Sen yine gormussun ultrasonda ben daha hic tanisamadim minikle:)
Ruh halim bunalım. 2. ayım dolmak üzere. Hiçbirşeyden memnun değilim kendimin bu halini beğenmiyorum.Ben böyle değildim. hayattan cok zevk alan, gezmeyi yaşamayı herseyi seven hayat dolu biriydim...
Hiçbişey yapmak istemiyorum, herşeyden sıkılıyorum... Eşim gezmeye hava almaya cıkalım diyor istemiyorum filmden sıkılıyorum oyundan vs vs herseyden. Dua okuyorum bol bol. İçim çok çok sıkılıyor. Sanki boğazımı sıkıyorlar hiç bişeyden zevk alamıyorum...
Hamilelikten kaynaklandığını bilsem de geçmeyecek gibi gelmesi kötü oluyor. Evin içinde sürekli mutsuz içi daralan sıkılan biri olarak dolanıyorum. Üstelik bulantı illetiyle ve yiyememe ile uğraşıyorum.
Daha önce hiç bu kadar kötü bir can sıkıntısı yaşamamıştım. Bu durumu yaşayanlar sizler neler yaparak atlatmaya çalışıyorsunuz?
Evet dua okumak iyi geliyor gerçekten. Çok iyi bilirim o evham konusunu bazen banada geliyorlar kuruyorum kafamda sonra diyorum minnakıma günah böyle yaptıkça onuda strese sokuyorum Allahımın izniyle hiçbirşey olmayacak yavrularımıza iyi düşünelim iyi olsun . Ay canım ya az kalmış seninde görmene sağlıklı bir şekilde görürüz inşallah bebişlerimizi:) Kalp atışlarını duydun mu peki?
kızlar bugün nasılsınız ya benim bugün karnım şişti davul gibi sancım var sanırım gaz sancısı var mı benim gibi olan??? ya da buna çare bilen???
kızlar bugün nasılsınız ya benim bugün karnım şişti davul gibi sancım var sanırım gaz sancısı var mı benim gibi olan??? ya da buna çare bilen???
Yok daha tanısamadım minikimle hayırlısıyla bir görsem içim rahat edecek:))
Bende de iştahsızlık var canim skilio yemek istemeyince:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?