Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Aramıza hoş geldin bebişin hayırlı olsun Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Valla biz balık memleketinde yaşıyoruz eşim sağolsun ben söylemeden alıyor ama işte hergün balık yemekten bıkmayan ben şimdi gördüğüm anda midem kalkıyor kokusundan ama zorlada olsa bebişim için yemeye çalışıyorum. Bu arada canım yeşil yapraklı sebzelerde çok faydalıymış mutlaka onlardan da ye. Ayrıca kafanı karıştırmak istemem ama bazı hamile arkadaşlar elevit hakkında çok iyi şeyler yazmamış içinde domuz jelatini olduğunu söylemişler tabi ne kadar doğru bilemem hani aklında olsun.

tesekkur ederım ıyı dileklerin ıcın :) yesıl yapraklı sebzelere aşığım zaten kahvaltıda bıle yapar bol limon sıkar yerım :) beslenmeme bayagı dıkkat edıyorum ıste balık olayında pasif kaldık bıraz ısalla yakında duzene sokucaz.hc duymamıstım cnm domuz jelatını olayını:26::26: doktora mı desem acaba..gercı o da ıyı olcanı dusunmedıgı bıseyı vermez ama

İyi bol bol yemene sevindim canım. Valla istersen doktoruna bahset forumda birçok bayana doktoru bu vitaminden vermiş ve birkaç kişi içinde domuz jelatini olduğunu söylemiş canım yani ben onların yazdıklarından okudum. Hatta ilacın ismini aldım eğer doktorum banada bu ilacı verirse sorayım kendisine böyle bir şey varmış diye. İstersen sende doktoruna sor ama bile bilede vereceğini sanmıyorum. Dediğim gibi ben sadece okuduğumu söyledim sana.

Eeelife, maricik ve ben 3umuzde hamile ve ailelerimizden uzaktayiz. Giderek artıyor ortak noktalarımiz:) Kanada'da yaşıyorum randevuya daha var ultrason girmedim hersey 2 hafta sonra öyle merak ediyorum hersey yolunda mi acaba diye.

bende merak içindeyim bugün sağlık ocağına gittim gebelik takibi için 14500 çıktı hcg keseyi görürsün bu hafta dedi belki bu hafta giderim ya da biraz daha beklesem kalp atışını da mı duysam :) :26: ya ben hep bebek kıyafetlerine falan bakıyorum hayırlısıyla alsak elimize bi kızlar anne olmak ne güzel şimdiden birde ben bugun bir defter aldım günlük gibi bişey yazmayı düşünüyorum bebeğime hamilelik boyunca hem belki sonraki hamileliğimde de işe yarar :) sizde ne var ne yoook ????

hoşgeldin bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın hemen hemen hepimiz aynı durumlardayız hep beraber geçireceğiz bu güzel zamanları senin de mi ilk gebeliğin?

ne mutlu sana :) görmüşsün miniğini balığın bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum bu arada özel e mi kontrole gidiyorsun?

Canım aynı durumdayız eşimle sürekli bebek eşyalarının satıldığı yerlerde alıyoruz soluğu ama hiçbirşey almıyoruz tabi daha. Bu arada bende günlük istiyorum nerden aldın acaba? İlerisi için güzel bir anı olacağını düşüyorum. Keseyi görürsün canım kaç haftalık olduğunu bilmediğim için genelde kalp atışı 6 ya da 7. haftada duyulmaya başlanıyor. Biz 4. haftamızda keseyi gördük 7. haftamızda da kalp atışlarını duyduk bebişimizin. Hatta doktorum özellikle 7. haftada çağırmıştı bazen 6'da duyulmayabiliyor garanti olsun diye.

Aminn inş sıkıntısız bir şekilde atlatırız bu süreci. İnsan ister istemez evham yapıyor:) bol bol dua okuyun inanin çok iyi geliyor. Kur'an da da enbiya ve yusuf sürelerini okumak lazımmış . Sen yine gormussun ultrasonda ben daha hic tanisamadim minikle:)

Ben balik yiyemiyorum korkusundan sadece ton baligi yiyebiliyordum onada ilk3 ay çok tavsiye edilmiyor diye bıraktım demek çok gerekli :/
Gözün aydın canım ne güzel bir duygu dur hareketlerine şahit olmak darısı basimiza:)

Hoşgeldin aramıza merak etme burda senden çok var hepimiz hemen hemen ayni duyguları yaşıyoruz yalnız değilsin; )

Günlük tutmak çok mantıklı bir karar ben de tutabilirm aslında iyi bir fikir verdin arkadaşım:)

Evet dua okumak iyi geliyor gerçekten. Çok iyi bilirim o evham konusunu bazen banada geliyorlar kuruyorum kafamda sonra diyorum minnakıma günah böyle yaptıkça onuda strese sokuyorum Allahımın izniyle hiçbirşey olmayacak yavrularımıza iyi düşünelim iyi olsun . Ay canım ya az kalmış seninde görmene sağlıklı bir şekilde görürüz inşallah bebişlerimizi:) Kalp atışlarını duydun mu peki?

Arkadaşlar balık yemek gerçekten hamilelikte çok önemli çünkü fosfor bakımından çok zengin bir yiyecek. Doktorum özellikle bana ton balığı yeme dedi deniz balığı varken. Birde aklınızda bulunsun fosfor bakımından en zengin balık zargana bulabiliyorsanız bol bol ondan tüketin sağolsun eşim bana sürekli alıyor ama işte o önceleri batmayan kokusu beni mahvediyor ama bebeğim için mecbur burnumu falan tıkayıp yemeye çalışıyorum. Sizlerde mümkün mertebe yemeye çalışın.

Öncelikle Allah kolaylık versin, geçtiğimiz haftalarda dediklerinin hepsini bende yaşadım... Çok şükür son bir haftadır çok daha iyiyim... Bu dönemde biraz sabır gerekiyor... ilk 3 ay geçtikten sonra yavaş yavaş hepsi geçmeye başlıyor... Allah gönlüne ferahlık versin... Bol bol dua et...
Ben kursa gidiyorum her gün sabah erken kalkmama vesile oluyor, bir şeylerle meşgul olmak olmaya çalışmak en azından çok iyi geliyor...Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin... sevgiler...

kızlar bugün nasılsınız ya benim bugün karnım şişti davul gibi sancım var sanırım gaz sancısı var mı benim gibi olan??? ya da buna çare bilen???

Yok daha tanısamadım minikimle hayırlısıyla bir görsem içim rahat edecek:))
Bende de iştahsızlık var canim skilio yemek istemeyince:/

kızlar bugün nasılsınız ya benim bugün karnım şişti davul gibi sancım var sanırım gaz sancısı var mı benim gibi olan??? ya da buna çare bilen???

Günaydın benim karnımda aynı ve bu yüzden hamile pantolonu aldım. O gaz sancısı bende hamile kaldığımdan beri var ve çok kötü bir şey. Bizi o sancıda şişiriyor.

Yok daha tanısamadım minikimle hayırlısıyla bir görsem içim rahat edecek:))
Bende de iştahsızlık var canim skilio yemek istemeyince:/

Bende de o iştahsızlık var maalesef ama şu birkaç gündür azda olsa yemeye başladım tabi midem bulanmadığı sürece. Mesela şuanda midem çok bulanıyor ve nasıl kahvaltı yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…