- Konu Sahibi nazlisandal
-
Aynı korkuları bende yaşıyorum çünkü benimde etrafımda 7. ayına kadar geçmeyen arkadaşlarım vardı. İyi düşünelim iyi olsun.O yemek kokusunu sorma ya bizim salonla mutfak bir, yemek yapıldığında kesinlikle o bölgeye girmiyorum hep oturma odasındayım. Çünkü o koku eşime göre çıkmış ama bana göre hala çıkmamış oluyor. Afedersin aç gezmekten karnım guruldamaya başladı ona rağmen yemek yiyemiyorum. Bu defada sinirim bozuluyor yavruma bakamıyorum diye.
Biz işteyken tüm ev havalandı bugün :) Bana göre hala koku var :S Artık yaptırmam yok çok çok tiksindim. Adamın emeğine de yazık oldu. İnşallah dediğin gibi olur iyi düşünelim iyi olsun dediğin gibi
Ya benim sadece sabah biraz bulanıyor birseyler yiyincede geçiyor normal yemeklerimi yiyorum acaba bende mi bir sorun var bebegin gelismesinde falan bir sorun yoktur degil mi
Ya benim sadece sabah biraz bulanıyor birseyler yiyincede geçiyor normal yemeklerimi yiyorum acaba bende mi bir sorun var bebegin gelismesinde falan bir sorun yoktur degil mi
Bu forumda çok güzel arkadaşlıklar gördüm. Birbirlerinin günlerini haftalarını sayıp dertlerini paylaşmıslar, doğum zamanı gelince de birbirlerini hastaneye ugurlayip dua etmişler çok takdir ettim . Sizi bilmem ama ben yeniyim inş bizde de olur böyle şeyler buraya takılan yeni birkaç haftalik hamile olan herkes haftasını yazabilir mi yada yeni hamileler topigi mi acsak nasıl olur 8-9 ay sonra da vayy be nereden nereye deriz paylastiklarimizi okuyunca:)
Kaç haftalık hamilesin? Bazen ilk zamanlarda bulantı olmayıp sonradan çıkabiliyor
Bu forumda çok güzel arkadaşlıklar gördüm. Birbirlerinin günlerini haftalarını sayıp dertlerini paylaşmıslar, doğum zamanı gelince de birbirlerini hastaneye ugurlayip dua etmişler çok takdir ettim . Sizi bilmem ama ben yeniyim inş bizde de olur böyle şeyler buraya takılan yeni birkaç haftalik hamile olan herkes haftasını yazabilir mi yada yeni hamileler topigi mi acsak nasıl olur 8-9 ay sonra da vayy be nereden nereye deriz paylastiklarimizi okuyunca:)
Bu arada ben dünden beri iyi gibiyim ilk defa doğru düzgün yemek yiyebildim tabi sulu yemek yiyemedim ama olsun şu zamana kadar resmen ilk defa karnım guruldamadan yatıp uyudum:) Ayrıca benim yavaştan pantolonlarım sıkmaya başladı dün ilk defa hamile pantolonu aldım gerçekten çok rahat.
bende daha yeniyim ama çok özeniyorum öyle arkadaş olanlara özellikle böyle özel zamanlarda... bu forum bana çok iyi geldi en azından yalnız olmadığımızı bizim gibi başkalarının da olduğunu anlıyoruz hele bide benim gibi anne babadan uzaksanız daha iyi oluyor danışacak birileri oluyor
Benim 7.haftam bitti normalde zayıfimdir ama bendede göbek çıktı şimdiden hayirdir inş dedim.
sevindim walla bişeyler yiyebilmene gerçekten çok zor bugün yiyemedim bi süre hemen halsizlestim zor gerçekten.
ya ben bugun yine kan verdim sat 29 eylül ama benim zaten düzensizdi adetim o yüzden ultrason a girince belli olacak.. bende karar veremiyorum kaç haftalık olduğuna :44:
Eeelife, maricik ve ben 3umuzde hamile ve ailelerimizden uzaktayiz. Giderek artıyor ortak noktalarımiz:) Kanada'da yaşıyorum randevuya daha var ultrason girmedim hersey 2 hafta sonra öyle merak ediyorum hersey yolunda mi acaba diye.
Ben de dün genel kontole gittim 11. haftamdayım. Artık folik asit devri bitti multivitamine geciyoruz dedi doktorum. Eğer balıgı haftada 2 kere falan yiyemezsen balık yağı vermek zorunda kalıcam dedi. 15 gün sonra 2li test için çağırdı. O sürede yemeye çalışıcam yiyemezsem söylerim mecbur balık yağı kullanırım.
Hala yeme düzenim oturmadı. Doktorum bu hafta da bittikten sonra yediklerimiz önem kazanıyor artık bebek sizden beslenmeye başlayacak dedi.
Ultrasonda minicik gövdesinde kollarını ve bacaklarını gördük hareket ediyordu cok değişik ve güzel bir duygudu Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?