- 22 Ekim 2013
- 190
- 45
- 53
- Konu Sahibi nazlisandal
-
Daha kontrolüme var ama gittiğimde doktoruma sorayım bi. Biz keseyide gördük kalp atışınıda duyduk canım çok şükür ya sen?
Bana da doktorum sadece folikasit verdi. Ilk 3 ay kullanmak cok muhim. Diger vitanminin icinde ne kadar folikasit varmiski? Miligrami da onemli
Yok ya bana dedi gorunmez haftaya gel merak içindeyim birde cok heyecanli
Mide problemlerim had safhada. Ben 1.5 aydır zaten evde yeme kyapmayı bırakın eşime dahi pişirtmiyorum. Evde yemek kokusu olmayacak. Üstelik agzıma ne corba ne de sulu yemek aldım 1.5 aydır.
yok, içim almıyor, öğürüyorum. Evde yemek yapanlar varsa şükretmeli haline. Biz dısardan bile dogru düzgün yiyemiyoruz patates haşlama yogurt ekmek sandvic poğça yemekten fenalık geldi[/QUOT
Bende hemen hemen aynıyım son 2 haftadır falan yemek yapamıyorum eşim sağolsun yapıyor ama ben onuda yiyemiyorum kokudan. En sevdiğim şeylerin bile kokusu geldiği anda burnuma midem kalkıyor. Hele ki sulu yemek gördüğüm anda berbat oluyorum kesinlikle yiyemiyorum.Bu yüzden maalesef sağlıklı beslenemiyorum. Birde bende son 2 gündür karnımda ve midemde ağrı olmaya başladı sizlerde de var mı böyle bir durum.
Ne tesadüf dün mide ağrısından kıvrandım resmen... Düzgün beslenemediğimizden heralde mide artık isyan ediyor. Bizde yemek pişirilmiyor yoksa o koku benim burnumdan bütün gün gitmiyor. Perşembe doktor kontrolüm var soucam bakalım inşallah şu mide sorunlarını tekrar.
Ayy o heycan hiç bitmiyor canım ya ilk önce keseyi görücem diye heycanlanırsın sonra kalp atışını duymak için bu böyle doğuma kadar devam eder. Kaç haftalıksın?
Ne tesadüf dün mide ağrısından kıvrandım resmen... Düzgün beslenemediğimizden heralde mide artık isyan ediyor. Bizde yemek pişirilmiyor yoksa o koku benim burnumdan bütün gün gitmiyor. Perşembe doktor kontrolüm var soucam bakalım inşallah şu mide sorunlarını tekrar.
Valla bir tek bende var diye çok korkmuştum ya. Bende gastrit var ve yıllardır mide ilacı içiyordum hamile kaldığımdan beri tabi içmiyorum. Doktora ilk gittiğimde sorduğumda çok ilaç verme taraftarı değildi ve idare edebildiğin kadar et demişti ama yanmayı geçti artık resmen ağrıyor ve çok afedersin ağrıdıktan sonra istifra ediyorum ve ne varsa yediğim böyle mideme oturmuş şekilde çıkıyor yani öğütülmemiş bi halde. Bende doktora söyleyeceğim bu durumu bakalım ne diyecek ama benim kontrolüm malesef 4 aralıkta.
Benim doktorum da folbiol verdi sadece bir tek onu kullanıyorum arkadaslar. Kişinin bünyesine kansızlıgına vs göre değişiyor verecekleri. Benim arkadasım çok destek ilacı almıştı demekki gerekiyormuş ona.
6 veya 7 tam bilemiyorum dr a gidince kesinlesecek... daha cok kucuk ama kendine bağlıyor simdiden
En iyisi tam kan tahlilinden sonra dr a danisip oyle ilac kullanmak o zaman
Şuanda sinirden harap durumdayım.
Çünkü canımın 10 gündür istediği bi yemek vardı. Ben bir odaya kapandım eşim her yerin camını acarak pişirdi. İlk kez yemek pişti evimizde 1.5 aydan sonra.Tüm cesaretimizi topladık ve buna karar verdik.
Sonuç hüsran!!!!! Evet yiyemedim. O yemek sogan koktu bana hem de nasıl...Sadece 3 4 kaşık alıp önümden al şu yemegi ne olur demem bir oldu.... Ne zamana kadar böyle devam edecek diye soracağım doktora. Böyle saçma sapan beslenmekten midem bozuldu agrılar kramplar başladı artık...
Meğer ne önemliymiş yeme düzeni....
Bana da doktor prenatal multivitamin die bisey verdi onu kullanıyorum, genel olarak hamilelere veriliyor böyle vitaminler aman diyim ac karnına almayın bulantıyi arttırıyor tecrübeyle sabittirAmin isteyen herkese nasip etsin bende bekledim cok ama hic ummadigim bir anda geldi...
Kizlar decavit diye bir ilac var hersey var icinde magnezyum kalsiyum vitamin falan sizde kullaniyor musunuz vitamin falan?? Birde bulantiyi yorgunlugu kusmayi falan azaltiyormus her gebenin kullanmasi iyi olumus bilginize..
Canım bende dün akşam aynıydım yazık eşim yemek yaptı istediğim bir yemekti ve ben sadece 3 kaşık alıp yiyemedim onada çok üzülüyorum yorgun geliyor işten birde yemek yapıyor falan ve ben yiyemiyorum yaaa. Resmen aç geziyorum
( Allah yardimciniz olsun gerçekten zor benim bazı şeylere karşı bulantı oluyor sizinkileri düşünemiyorum ama geçecek inş.
Sağol canım şu 3 ayın dolmasını bekliyorum genelde 3. aydan sonra geçiyormuş öyle diyorlar.Umarım sende bu şekilde atlatırsında bizim gibi olmasın. Ya benim doktorum bana vitamin falan vermedi neden acaba
Aminn canim iyi gidiyor gibi ama sanki yeni artmaya başladı bulantı, demekki her hamile bayan farklı sekilde geçiriyor bu dönemleri.
Doktor vitamin vermedi ise gerekli gormemiştir benim vücut yapim zayıf ondan verdi diye düşünüyorum .3.ayda hepsi olmasa da skintilarin büyük kismi hafifleyecek inş.az dha sabır sonu güzel olacak Allah'in izniyle:)
Canım bende dün akşam aynıydım yazık eşim yemek yaptı istediğim bir yemekti ve ben sadece 3 kaşık alıp yiyemedim onada çok üzülüyorum yorgun geliyor işten birde yemek yapıyor falan ve ben yiyemiyorum yaaa. Resmen aç geziyorum
Ben dünkü tecrübeden sonra yok artık uzun bi süre daha yaptırmam yemek. İnanır mısın gece yatana kadar camlar açıktı evde oturma odası hariç, gene de o yemek ve sogan kokusu cıkmamış. Sabah okula giderken hala öff ev kokuyor dedim.
Valla ben de 3 ayımın dolmasını bekliyorum hevesle ama böyle olunca da geçmezse ya hamilelik boyunca diye korkuyorum.
Çünkü arkadaslarımdan uzun süre bunu çekenler oldu hamileliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?