Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Bana da doktorum sadece folikasit verdi. Ilk 3 ay kullanmak cok muhim. Diger vitanminin icinde ne kadar folikasit varmiski? Miligrami da onemli

Ben de kullandım uc aydir folik asit ama bu ilacta magnezyum fosfor falan da var ebe bir arkadaşım onun folik asit miktari yeterli dedi yuzde ikiyuz karsilar yazıyor ihtiyaci

Benim doktorum da folbiol verdi sadece bir tek onu kullanıyorum arkadaslar. Kişinin bünyesine kansızlıgına vs göre değişiyor verecekleri. Benim arkadasım çok destek ilacı almıştı demekki gerekiyormuş ona.

Ayy o heycan hiç bitmiyor canım ya ilk önce keseyi görücem diye heycanlanırsın sonra kalp atışını duymak için bu böyle doğuma kadar devam eder. Kaç haftalıksın?

6 veya 7 tam bilemiyorum dr a gidince kesinlesecek... daha cok kucuk ama kendine bağlıyor simdiden

En iyisi tam kan tahlilinden sonra dr a danisip oyle ilac kullanmak o zaman

6 veya 7 tam bilemiyorum dr a gidince kesinlesecek... daha cok kucuk ama kendine bağlıyor simdiden

Biz bu hafta kısmetse 10. haftamıza giriyoruz. Öyle valla sonuçta içindeki bi can ya bu bambaşka bir duyguymuş daha küçük oldukları için hissetmiyoruz ama dediğin gibi sürekli aklım onda hareketlerimi bile artık onu düşünüpte yapıyorum.

Yine midem bulanmaya başladı ya hiç olmazsa birazcık içimde dursaydı yediklerim. Artık içim dışıma çıktı ya

Şuanda sinirden harap durumdayım.
Çünkü canımın 10 gündür istediği bi yemek vardı. Ben bir odaya kapandım eşim her yerin camını acarak pişirdi. İlk kez yemek pişti evimizde 1.5 aydan sonra.Tüm cesaretimizi topladık ve buna karar verdik.
Sonuç hüsran!!!!! Evet yiyemedim. O yemek sogan koktu bana hem de nasıl...Sadece 3 4 kaşık alıp önümden al şu yemegi ne olur demem bir oldu.... Ne zamana kadar böyle devam edecek diye soracağım doktora. Böyle saçma sapan beslenmekten midem bozuldu agrılar kramplar başladı artık...
Meğer ne önemliymiş yeme düzeni....

Canım bende dün akşam aynıydım yazık eşim yemek yaptı istediğim bir yemekti ve ben sadece 3 kaşık alıp yiyemedim onada çok üzülüyorum yorgun geliyor işten birde yemek yapıyor falan ve ben yiyemiyorum yaaa. Resmen aç geziyorum

Bana da doktor prenatal multivitamin die bisey verdi onu kullanıyorum, genel olarak hamilelere veriliyor böyle vitaminler aman diyim ac karnına almayın bulantıyi arttırıyor tecrübeyle sabittir

( Allah yardimciniz olsun gerçekten zor benim bazı şeylere karşı bulantı oluyor sizinkileri düşünemiyorum ama geçecek inş.

( Allah yardimciniz olsun gerçekten zor benim bazı şeylere karşı bulantı oluyor sizinkileri düşünemiyorum ama geçecek inş.

Sağol canım şu 3 ayın dolmasını bekliyorum genelde 3. aydan sonra geçiyormuş öyle diyorlar.Umarım sende bu şekilde atlatırsında bizim gibi olmasın. Ya benim doktorum bana vitamin falan vermedi neden acaba

Sağol canım şu 3 ayın dolmasını bekliyorum genelde 3. aydan sonra geçiyormuş öyle diyorlar.Umarım sende bu şekilde atlatırsında bizim gibi olmasın. Ya benim doktorum bana vitamin falan vermedi neden acaba

Aminn canim iyi gidiyor gibi ama sanki yeni artmaya başladı bulantı, demekki her hamile bayan farklı sekilde geçiriyor bu dönemleri.
Doktor vitamin vermedi ise gerekli gormemiştir benim vücut yapim zayıf ondan verdi diye düşünüyorum .3.ayda hepsi olmasa da skintilarin büyük kismi hafifleyecek inş.az dha sabır sonu güzel olacak Allah'in izniyle:)

Valla sonunu düşündükçe zaten dayanıyorum bu açlığa ve bulantılara ama inşallah geçer biran önce. Dediğin gibi doktor bende de gerekli görmedi herhalde bana vermedi.

Ben dünkü tecrübeden sonra yok artık uzun bi süre daha yaptırmam yemek. İnanır mısın gece yatana kadar camlar açıktı evde oturma odası hariç, gene de o yemek ve sogan kokusu cıkmamış. Sabah okula giderken hala öff ev kokuyor dedim.
Valla ben de 3 ayımın dolmasını bekliyorum hevesle ama böyle olunca da geçmezse ya hamilelik boyunca diye korkuyorum.
Çünkü arkadaslarımdan uzun süre bunu çekenler oldu hamileliğinde

Aynı korkuları bende yaşıyorum çünkü benimde etrafımda 7. ayına kadar geçmeyen arkadaşlarım vardı. İyi düşünelim iyi olsun.O yemek kokusunu sorma ya bizim salonla mutfak bir, yemek yapıldığında kesinlikle o bölgeye girmiyorum hep oturma odasındayım. Çünkü o koku eşime göre çıkmış ama bana göre hala çıkmamış oluyor. Afedersin aç gezmekten karnım guruldamaya başladı ona rağmen yemek yiyemiyorum. Bu defada sinirim bozuluyor yavruma bakamıyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…